Vil du flyve direkte?

København - Miami
Ud-/hjemrejse mandag, torsdag og lørdag med SAS

København - Fort Lauderdale
Ud-/hjemrejse tirsdag og lørdag med Norwegian fra og med november.

Rejser du fra øvrige lufthavne, skal du påregne flyskift.

Værd at vide før rejsen

  • Alle standardmåltider er inkluderet på krydstogtet.
  • Første nat på hotel er altid inkluderet.
  • Hos Apollo booker du både fly+hotel+krydstogt på én gang.
  • Drikkepakke og udflugter køber du direkte på rederiets hjemmeside. Find dit bookingnummer frem inden du går ind på deres hjemmeside.
  • Dine krydstogtbilletter modtager du via mail, efter at du har checket ind online på rederiets hjemmeside.
  • Madallergier meddeles ved ombordstigning på fartøjet. Rederiet gør sit bedste for at imødese dine behov.
  • Information om ombordstigning finder du på dine krydstogtbilletter. Disse modtager du via mail, efter du har checket ind online.
  • Transfer er ikke inkluderet.
  • Man kan kun bestille én kahyt pr. booking.
  • Personalet om bord taler engelsk og tager sig godt af alle gæster. Der er ikke personale fra Apollo om bord.

Før krydstogtet

Krydstogter i Caribien - vælg afrejsehavn!

Et Caribienkrydstogt er noget udover det sædvanlige. Den ene strand afløser den anden, men en ting har de til fælles: de er alle lige så fantastiske, som man forestiller sig. Kombinér strandophold med oplevelser i farverige byer, der byder dig velkommen med lækker mad og interessant historie. 

Tag eventuelt med på nogle af rederiernes udflugter – her kan du vælge mellem alt lige fra eventyr fuld af fart til besøg i mægtige mayatempler. Fartøjerne der sejler her, er blandt nogle af verdens største. Om bord findes alt, du kan ønske dig og lidt til. Her venter et stort udbud af restauranter, shows i verdensklasse, flere poolområder, luksuriøst spa, specielle områder for børn og unge, underholdende natteliv og bekvemme kahytter. Tilføj nogle dage på hotel i enten Fort Lauderdale, Miami, San Juan eller Havanna. Alle byer er fantastiske, og de fortjener helt sikkert nogle dages ekstra opmærksomhed.

Tilbud: Bestil i dag og få WiFi og drikkepakke med i købet!

Læs mere om tilbuddet her


Afrejsehavne

Oplev en storby nogle dage inden krydstogtet!

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale er et drømmerejsemål... Her får du bl.a. kilometerlange strande, palmeklædte strandpromenader og et glamourøst forlystelsesliv.

Mere information om Fort Lauderdale
Vis krydstogter - Fort Lauderdale

Miami, Florida

Miami er en storby med palmeklædte gader, pudderhvide strande, shopping, restauranter og forlystelser i overflod. Klimaet er skønt – her er både luften og vandet varmt året rundt.

Mere information om Miami
Vis krydstogter - Miami

San Juan, Puerto Rico

San Juan i Puerto Rico tilbyder et farverigt byliv og storslået natur. Her findes meget at opleve. Alt lige fra de hyggelige gader i den gamle by med butikker, gallerier og caféer til den omgivende regnskov med et imponerende mylder af dyr og planter.

Mere information om San Juan
Vis krydstogter - San Juan

Havanna, Cuba

Gamle Havanna, eller Habana Vieja som cubanerne siger, er et virvar af krogede gader og smalle stræder. Her finder du hyggelige restauranter, butikker og salsabarer.

Mere information om Havanna
Vis krydstogter - Havanna


Kontakt os hvis du har spørgsmål

70 13 33 00
Se åbningstider 

Få et indblik i krydstogtlivet


Vores krydstogtrederier

MSC Cruises

Med MSC Cruises rejser du med nye moderne fartøjer af høj standard. Her lægger man stor vægt på mad, og det italienske køkken er grundbasen i de fleste restauranter. Rederiet har f.eks. vundet en pris for ”branchens bedste pizza”. Mange aktiviteter, vandland, casino, gode shows og sportsudbud om bord gør, at der altid er noget at lave.

Royal Caribbean

Royal Caribbean er verdens største krydstogtrederi og en trendsetter i branchen. Om bord tilbydes et stort udvalg af restauranter for alle smagsløg. Her venter underholdning og aktiviteter i verdensklasse med Broadwayshows, klatrevægge, ziplines, vilde vandland og surfbassin. Der findes desuden en hel afdeling for børn og unge.

Celebrity Cruises

På Celebrity Cruises' fartøjer er kvalitet altid i fokus – i alt fra gourmetmaden på de gode restaurant til vinen. Atmosfæren er luksuriøs og moderne med Broadwayshows i verdensklasse, akrobatikforestillinger og forelæsninger før hvert stop på turen. Alt for at optimere din rejseoplevelse.