MSC Cruises

MSC Cruises er rederiet, der har sit udspring i Middelhavet – hvilket især er bemærkelsesværdigt, når det kommer til den gode mad, men også den afslappede atmosfære. Fartøjerne er moderne og af høj standard. Og når du tager på krydstogt med MSC Cruises, indgår All Inclusive.

 

Du vil kunne fylde dit krydstogt med sjove aktiviteter for både store og små. Udnyt de store pools, prøv sjove vandrutsjebaner og slap af i spaen. Om aftenen kan du nyde shows og meget meget mere.


Livet om bord

Det italienske køkken

MSC Cruises kommer fra Italien, og det viser sig, når det kommer til maden. Om bord på skibene finder du flere restauranter, der byder på italienske smagsoplevelser med rigtig gode råvarer. Men du finder selvfølgelig også andre typer køkkener. Der er også cafeer og barer om bord, hvor du kan spise lidt mere enkelt.

Aftenerne om bord

Når det bliver aften, er der et show med Cirque de Soleil på havet! Showene er på Broadway-niveau, og du kan vælge at opleve showet, mens du spiser en lækker tre-retters middag.

Skal børnene med?

Hvis du skal på krydstogt med børn, kan du se frem til masser af sjov! Om bord på skibene er der vandlande, bassiner og vandrutsjebaner, men også alderssvarende børne- og ungdomsgrupper. Fun Time Dinner, Happy Dinners og Kids Around The Clock har innovative aktiviteter fra tidlig morgen til sen aften for børnene.

På de forskellige fartøjer er der forskellige oplevelser og faciliteter. MSC Seaside og MSC Meraviglia har blandt andet flere aktiviteter, der egner sig for familier med børn.

Udflugter med MSC

Når du skal på krydstogt, kan du se frem til masser af sjove udflugter. MSC Cruises byder på alt fra adrenalinpumpende parasailing-eventyr og farverige snorkeludflugter til lidt mere afslappede stunder på en paradisstrand, hvor du kan booke din egen strandhytte. Den nemmeste måde at booke dine udflugter på er via MSC Cruises hjemmeside. Det er naturligvis også muligt at booke om bord på skibene. Booker du udflugterne inden krydstogtet, kan du spare op til 20% i forhold til når det gøres om bord.


MSC Cruises fartøjer


MSC Cruises fartøjsoversigter

Her kan du læse mere om nogle af de forskellige fartøjer. Her findes en detaljeret information om bl.a. dækoversigter, kahytter, underholdning, spa, træningsmuligheder, restauranter, barer og service om bord.   

World Class: MSC World Europe

Seaside Class: MSC Seaview, MSC Seaside, MSC Seashore, MSC Seascape

Meraviglia Class: MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Meraviglia, MSC Virtuosa, MSC Eurbia

Fantasia Class: MSC Preziosa, MSC Divinia, MSC Splendida, MSC Fantasia

Musica Class: MSC Magnifica, MSC Orchestra. MSC Poesia, MSC Musica

Lirica Class: MSC Opera, MSC Lirica, MSC Sinfonia, MSC Armonia

 


Drikkepakke

Drikkevarer indgår på alle vores krydstogter med MSC Cruises 

Easy Package

Ubegrænset forbrug af drikkevarer som angivet nedenfor

 • Heineken fadøl
 • Udvalg af husets vine på glas (mousserende, hvid, rød og rosé)
 • Udvalg af klassiske cocktails
 • Udvalg af alkoholfrie cocktails
 • Læskedrikke og juice på glas
 • Mineralvand på flaske
 • Klassiske varme drikke (espresso, cappuccino, caffe latte, te)

Easy Plus Package

 • Forskellige frosne og klassiske cocktails
 • Finere spiritus (internationale mærker)
 • Likører og aperitiffer
 • Udvalg af husets vine på glas
 • 10% rabat på vinfuldflasker købt om bord
 • Fad- og flaskeøl
 • Alkoholfrie drikkevarer
 • Mineralvand
 • Sodavand
 • Kaffedrikke (latte, espresso, cappuccino osv.)
 • Varm chokolade og te"

Child Package (Barn)

 • Alkoholfrie cocktails
 • Sodavand
 • Mineralvand
 • Vand med smag
 • Frugtjuice
 • Udvalg af kaffedrikke
 • Varm chokolade
 • Te
 • Soft-ice

Vigtig information før afrejse

Online check-in

Når din afrejse nærmer sig for dit krydstogt, og mindst 30 dage før afrejse, har MSC Cruises brug for dine pasoplysninger for at kunne udstede krydstogtbilletter, du skal bruge til rejsen. Du skal derfor tjekke ind online til krydstogtet. Du kan gøre det her.
  

Det er vigtigt, at du så har følgende oplysninger ved hånden:

 • Pasnummer, udstedelsesdato, udstedelsessted og udløbsdato.
 • En kontaktperson (navn og telefonnummer), som ikke er med på krydstogtet.

Dit MSC-reservationsnummer kan findes på de rejsedokumenter, du modtog efter booking.

Bemærk venligst, at bogstaverne Æ, Ø og Å og bindestreger ikke kan bruges.

Hvis du gerne vil tilføje udflugter til dit krydstogt, kan du gøre det her.

Krydstogtsbilletter

Krydstogtsbilletter

Ca. 3-4 uger (og senest 30 dage) før afrejse, og efter online check-in er gennemført, finder du dine billetter via samme link som check-in. Disse skal du printe ud og tage med på turen.

Billetten indeholder oplysninger om skibets afgangs- og ankomsttider, krydstogtshavnens adresse og tidspunktet for boarding. Check-in lukker 90 minutter (2 timer i USA) før det planlagte afgangstidspunkt, og hvis du ikke er om bord på skibet før dette tidspunkt, vil rejsen blive betragtet som aflyst, og du vil ikke være berettiget til refusion.

Af sikkerhedsmæssige årsager kan sikkerhedspersonalet besøge passagerer og/eller gennemsøge bagage og beslaglægge genstande, som rederiet anser for at udgøre en sikkerhedsrisiko: våben, alkohol, mad, lommeknive, el-kedler, strygejern mv.

Ankomst til havnen

Sammen med krydstogtsbilletten har du modtaget forudfyldte bagagemærker. Hav disse klar, når du afleverer bagagen til skibets personale ved havnecheck-in. Bagagen gennemgår et sikkerhedstjek, inden den bliver leveret til din kahyt. Det kan tage noget tid, så personlige ejendele, som du har brug for i de første timer om bord, bør tages med som håndbagage.

Check-in i havnen

Når du tjekker ind på fartøjet, får du vist dit pas, krydstogtsbillet og et kreditkort, som du ønsker, at dine udgifter om bord skal opkræves på. Du modtager et personligt "Cruise Card", som er et adgangskort til fartøjet, nøgle til kahyt og dit betalingskort om bord.

Dit krydstogtskort aktiveres, når du registrerer et kreditkort på et "Cruise Card Activation Point" eller ved kundeservice om bord på fartøjet. Om bord gælder et kontantløst system, det er ikke muligt at betale med kontanter, checks eller kreditkort. Ved hvert køb får du en kvittering, som du underskriver, og i slutningen af ​​krydstogtet får du en specificeret opgørelse leveret til din kahyt.

Det er vigtigt, at du tjekker dette kontoudtog, inden du forlader fartøjet den sidste dag. Hvis noget er galt, skal du kontakte skibets reception, inden du forlader skibet.

Bemærk venligst, at der er et servicegebyr på 15% på alle drinks, skønheds- og spabehandlinger, som automatisk opkræves på din konto om bord.

 

Vigtig information fra MSC Cruises


Vores krydstogtsrederier

Læs mere om de rederier vi samarbejder med!


Vores bedste tips til krydstogtet

Her har vi samlet vores bedste tips, som du kan tage del af før krydstogtet. Uanset om du er nybegynder eller ekspert, så findes der masser af gode og anvendelige tips!

Nybegynder på krydstogt?

Hvad skal du tænke på inden dit krydstogt? Skal du booke en pakkerejse eller bare krydstogtet? Tag del i 10 smarte krydstogtstips til begynderen!

Læs mere

Tips til dig der skal på krydstogt

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på krydstogt? Hvilket fartøj vil du tage på krydstogt med? Hvilke havnestop er et must på krydstogtet? 

Læs mere

Pakketips til krydstogtet

Det er næsten altid svært at pakke til en rejse, og når du skal på krydstogt, er der endnu mere at tænke på! Her giver vi dig gode pakketips til dit krydstogt!

Læs mere