Santorini

Krydstogter i Middelhavet

Et krydstogt i Middelhavet tager dig til nogle af verdens smukkeste byer. Her kan du se frem til historiske bygninger, storslåede seværdigheder, god mad og smukke strande.

 

Under krydstogtet i Middelhavet får du mulighed for at se nogle af Europas ægte perler. Derudover bor du i komfortable kahytter og kan benytte alt om bord. Her har du underholdning i verdensklasse, flere restauranter med fantastisk mad og dejlige pools. For at få mest muligt ud af din ferie, anbefaler vi at tilføje et par dage på et hotel i forbindelse med krydstogtet. Vælg at blive et par dage i en af ​​Europas mest trendíge byer – Venedig, Rom, Barcelona eller Cannes.


Vores afrejsehavne

Book nogle ekstra hotelnætter før krydstogtet!

Barcelona, Spanien

Gaudis Barcelona er en fantastisk by med en ganske unik arkitektur. Her mødes du af promenadevenlige gader med butikker, caféer og trendige tapasbarer.

Læs mere og book fra Barcelona

Rom, Italien

Historiske Rom lokker med historiske seværdigheder, pittoreske restauranter som serverer frisk pasta og fantastiske vine.

 ​Læs mere og book Rom

Venedig, Italien

Smukke Venedig lokker med seværdigheder, solglitrende kanaler, hyggelige trattorier og romantiske gondoler.

Læs mere og book Venedig

Cannes, Frankrig

Den Franske Riviera og Cannes emmer af luksus og elegance med pittoreske stræder, eksklusive boutiquer, udeserveringer, kunstmuseer og seværdigheder.

Læs mere og book Cannes

Athen, Grækenland

Athen er en by i udvikling, eller måske vi skal sige i genudvikling? Her findes antikke levn i verdensklasse, side om side med moderne bygninger og en by med mange seværdigheder.

Læs mere og book Athen

 

Værd at vide før krydstogtet

 • Alle standardmåltider er inkluderet på krydstogtet.
 • Den første overnatning på hotel er altid inkluderet.
 • Med Apollo booker du alt på én gang. Både fly+hotel+krydstogt indgår.
 • Drikkepakker og udflugter kan købes direkte fra rederiets hjemmeside. Hav dit bookingnummer klar, inden du går ind på deres hjemmeside.
 • Du modtager dine krydstogtbilletter via e-mail, efter du har gennemført din online check-in på rederiets hjemmeside.
 • Eventuelle madallergier meddeles ved ombordstigning på fartøjet, rederiet vil gøre sit yderste for at imødekomme dine behov.
 • Om bord-information kan findes i dine krydstogtbilletter, som du modtager via e-mail efter online check-in.
 • Transfer indgår ikke.
 • Det er kun muligt at booke én kahyt pr. booking.
 • Personalet om bord taler engelsk og tager sig godt af alle gæster. Apollo-personale fines ikke om bord.

  Læs mere der er Værd at Vide om krydstogtet her.

Vores krydstogtsrederier

Læs mere om de rederier vi samarbejder med!


Vores bedste tips til krydstogtet

Her har vi samlet vores bedste tips, som du kan tage del af før krydstogtet. Uanset om du er nybegynder eller ekspert, så findes der masser af gode og anvendelige tips!

Nybegynder på krydstogt?

Hvad skal du tænke på inden dit krydstogt? Skal du booke en pakkerejse eller bare krydstogtet? Tag del i 10 smarte krydstogtstips til begynderen!

Læs mere

Tips til dig der skal på krydstogt

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på krydstogt? Hvilket fartøj vil du tage på krydstogt med? Hvilke havnestop er et must på krydstogtet? 

Læs mere

Pakketips til krydstogtet

Det er næsten altid svært at pakke til en rejse, og når du skal på krydstogt, er der endnu mere at tænke på! Her giver vi dig gode pakketips til dit krydstogt!

Læs mere