Royal Caribbean

Royal Caribbean

Royal Caribbean er et af verdens største krydstogtrederier. Alle skibe er fyldt til randen med en skøn blanding af restauranter, underholdning og alle aktiviteter om bord er i verdensklasse. Du kan se frem til Broadway-shows, klatrevægge, sjove vandlande, surfpools, ziplines og meget mere. Selv havnestoppene er fyldt med oplevelser og der er et bredt udflugtsprogram, som du kan deltage i.

  • Verdens største krydstogtskibe
  • Underholdning i verdensklasse
  • Restauranter for enhver smag

Forskellige fartøjsklasser

Royal Caribbean har fartøjer i forskellige klasser og med Apollo kan du vælge det fartøj og den klasse, der passer dig og dit selskab bedst.

Oasis-klassen

Den største er Oasis-klassen. Denne omfatter Oasis of the Seas, Allure of the Seas, Symphony of the Seas og Harmony of the Seas. Alle Oasis Class krydstogter er spækket med aktiviteter for hele familien, og du kan være sikker på, at få en sjov ferie. Oasis-klassen henvender sig til hele familien og har noget, der passer til enhver smag.

Quantum-klassen

Den næste kategori er Quantum-klassen, og det er her Anthem of the Seas hører hjemme. Et krydstogt i denne klasse er velegnet til dem, der gerne vil på krydstogt med det lille ekstra af alt, når det kommer til aktiviteter, oplevelser og underholdning. Quantum-klassen henvender sig til hele familien og har noget, der passer til enhver smag.

Vision-klassen

Fartøjerne i Vision-klassen er lidt mindre end de andre klasser. Vision-klassen inkluderer Rhapsody of the Seas. Et krydstogt i Visions-klassen passer til dig, der ønsker at ferien skal være lidt mere personlig og med en mere afslappet atmosfære. Selvom fartøjerne er mindre, kan du stadig se frem til dejlige pools, flere restauranter og masser af aktiviteter.

Royal Caribbeans fartøjer

Vigtig information før afrejse

Royal Caribbean app

Download Royal Caribbean app. Den kan downloades fra App Store eller fra Google Play. Det er via appen, du tjekker ind til din rejse.

 

 

 

Billetten – SetSail Pass

Dit "SetSail Pass" får du når du har tjekket ind på Royal Caribbean International-app.
Indtjekning kan tidligst ske 30 dage før afrejse.

Når du har adgang til "SetSail Pass" i app'en, modtager du blandt andet information om, hvilken havn skibet afgår og ankommer fra samt tidspunktet for boarding. Du kan normalt gå om bord fra kl. 13.00. Bemærk, at du skal være om bord på skibet senest 90 minutter før det forventede afgangstidspunkt, ellers vil din reservation blive annulleret. Ved forsinket ankomst er du ikke berettiget til refusion af krydstogtsprisen, eksklusiv skatter.

Du får bagagemærker i havnen inden du går om bord.

Check-in og Sea Pass

Når du har tjekket ind i appen, modtager du et SetSail Pass med en QR-kode. I havnen tjekkes dit SetSail-pas og dit pas, og du modtager et personligt Sea Pass.

Dit Sea Pass fungerer som din identifikation for yderligere betalinger om bord og som et nøglekort til din kahyt. Dit Sea Pass angiver også hovedrestauranten og hvilket bordnummer du har ved måltiderne. Hvis du har valgt "My Time Dining" (frie tider til at sidde), indtastes intet bordnummer. Det er vigtigt, at du beholder dit Sea Pass under hele turen.

Mad i verdensklasse

Royal Caribbean byder på restauranter for enhver smag. Krydstogtet inkluderer morgenmad, frokost og middag serveret à la carte i hovedrestauranten. Vil du have mere variation, er der selvfølgelig masser af andre restauranter, caféer og barer om bord! Her kan du vælge imellem italienske, asiatiske, grillretter, fisk og skaldyr.

Aftenerne om bord

Når aftenen kommer, kan du vælge og vrage blandt aftenaktiviteter. Alle fartøjer byder på musicals i Broadway-klassen, men også andre shows. Der er også flere gode barer, hvor du kan afslutte aftenen med en god drink eller et glas vin. Om bord finder du også kasino og natklubber.

Aktiviteter for alle aldre

Om bord er der masser af aktiviteter og store poolområder, nogle med vandrutsjebaner, skøjtebane, minigolf, zipline... listen er lang! For børnene er der Royal Caribbeans gratis Adventure Ocean børne- og ungdomsklub for alle mellem 3 og 17 år. Børneklubben ledes af uddannet personale og har aktiviteter fra morgen til aften.

Hvis du gerne vil træne har fartøjerne fitnesscentre med panoramaudsigt, så du kan nyde havet på samme tid. Efter træning kunne en massage eller bare et øjeblik i jacuzzien måske være noget?

Udforsk stoppene undervejs

Et krydstogt er ikke kun fartøjerne. En af de andre gode ting ved krydstogtet er alle stop undervejs. Udflugterne er mange og kan omfatte byvandringer, segway-ture, besøg i vandland, vinsmagning på lokale vingårde, bådture til idylliske øer, snorkling, kajak-eventyr... Husk blot at tjekke udflugtsprogrammet og booke udflugter i god tid. Pladserne er begrænsede og kan blive udsolgt.