Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises er rederiet, der tilbyder krydstogter med det lille ekstra. Her er indretning og design vigtigt, og alle fartøjer er nye og moderne. Celebrity Cruises lægger stor vægt på maden og der er flere prisvindende restauranter om bord. I løbet af dagen er der mulighed for at besøge havnene, og når aftenen falder på, kan du vælge mellem barer og fede shows. Celebrity Cruises skibe har aktiviteter og faciliteter for alle aldre, men er måske mest velegnede til dem, der ønsker at tage på et voksenkrydstogt med din partner eller en gruppe venner.

  • Luksuriøse og moderne fartøjer
  • Perfekt for krydstogt for voksne
  • Mad og shows i verdensklasse

Fartøjer

Celebrity Edge

Celebrity Edge er Celebrity Cruises' aller nyeste fartøj og blev lanceret vinter 2018. Her venter et vildt design og banebrydende teknologi.

Læs mere

Celebrity Reflection

Celebrity Reflection® er det senest tilkomne i den populære Solstice-klasse. På øvre dæk finder du smukke Lawn Club, en græsplæne af ægte græs.

Læs mere

Celebrity Equinox

Celebrity Equinox er fartøjet med det lille – eller store ekstra. Om bord kan du se frem til flere prisbelønnede restauranter med forskellige køkkener, store dejlige poolområder og masser af underholdning. 

Læs mere