Krydstogter fra Dubai

Krydstogter fra Dubai

Et krydstogt fra Dubai tager dig til nogle af verdens mest innovative storbyer. Storslåede naturoplevelser, mægtige bygningsværker og historiske seværdigheder – indtrykkene er mange, og alt kombineres med skøn poolafslapning og spabesøg om bord mellem stoppene.

 

For at beskrive Dubai og De Forenede Arabiske Emirater begynder næsten alle sætninger med "Verdens højeste/længste/største" Her er der for eksempel verdens højeste bygning Burj Khalifa, verdens største shoppingcenter Dubai Mall med ca. 1.200 butikker og verdens største springvand Dubai Fountain. Dubais seks bydele er hjemsted for moderne skyskrabere med trendy tagbarer, historiske bygninger og kilometervis af palmekantede sandstrande.


Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

Dubai byder på alt lige fra moderne skyskrabere, kridhvide strande, enorme shoppingcentre, fantastiske restauranter og gigantiske vandland til guldfyldte souks, palmeklædte strøg og mægtige sanddyner... Som en verdensmetropol der konstant vokser, kan du være sikker på, at dagene bliver fyldt med indtryk og oplevelser!

Burj Al Arab i Dubai

Et godt tip i Dubai er at tage op i Burj al Arab og nyde deres eftermiddagste. Du kan også tilbringe en aften ombord på en af middagsbådene, der langsomt sejler langs floden i Dubai. Maden er i verdensklasse, og bådene har panoramavinduer, så du kan nyde det spektakulære syn over Dubai.

I Dubai kan du købe det meste. Dubai Mall og Mall of the Emirates er de to mest kendte shoppingcentre, og her er butikker fra alle verdens hjørner. I Bur Dubai ligger Karama Bazaar med alt fra tøj, accessories, møbler og souvenirs. I Deira er der krydderi- og parfumesouk, og i Jumeriah ligger i en populær guldsouk.

Værd at vide inden krydstogtet

 • Alle standardmåltider er inkluderet på krydstogtet.
 • Første nat på hotel er altid inkluderet.
 • Hos Apollo booker du både fly+hotel+krydstogt på én gang.
 • Drikkepakke og udflugter køber du direkte på rederiets hjemmeside. Find dit bookingnummer frem inden du går ind på deres hjemmeside.
 • Dine krydstogtbilletter modtager du via mail, efter at du har checket ind online på rederiets hjemmeside.
 • Madallergier meddeles ved ombordstigning på fartøjet. Rederiet gør sit bedste for at imødese dine behov.
 • Information om ombordstigning finder du på dine krydstogtbilletter. Disse modtager du via mail, efter du har checket ind online.
 • Transfer er ikke inkluderet.
 • Man kan kun bestille én kahyt pr. booking.
 • Personalet om bord taler engelsk og tager sig godt af alle gæster. Der er ikke personale fra Apollo om bord.
 •  

  Læs mere om Værd at vide før krydstogtet


Vores krydstogtrederier

Læs mere om de rederier vi samarbejder med!


Vores bedste tips til krydstogtet

Her har vi samlet vores bedste tips, som du kan tage del af før krydstogtet. Uanset om du er nybegynder eller ekspert, så findes der masser af gode og anvendelige tips!

Nybegynder på krydstogt?

Hvad skal du tænke på inden dit krydstogt? Skal du booke en pakkerejse eller bare krydstogtet? Tag del i 10 smarte krydstogtstips til begynderen!

Læs mere

Tips til dig der skal på krydstogt

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på krydstogt? Hvilket fartøj vil du tage på krydstogt med? Hvilke havnestop er et must på krydstogtet? 

Læs mere

Pakketips til krydstogtet

Det er næsten altid svært at pakke til en rejse, og når du skal på krydstogt, er der endnu mere at tænke på! Her giver vi dig gode pakketips til dit krydstogt!

Læs mere