Værd at vide før rejsen

 • Alle standardmåltider er inkluderet på krydstogtet.
 • Første nat på hotel er altid inkluderet.
 • Hos Apollo booker du både fly+hotel+krydstogt på én gang.
 • Drikkepakke og udflugter køber du direkte på rederiets hjemmeside. Find dit bookingnummer frem inden du går ind på deres hjemmeside.
 • Dine krydstogtbilletter modtager du via mail, efter at du har checket ind online på rederiets hjemmeside.
 • Madallergier meddeles ved ombordstigning på fartøjet. Rederiet gør sit bedste for at imødese dine behov.
 • Information om ombordstigning finder du på dine krydstogtbilletter. Disse modtager du via mail, efter du har checket ind online.
 • Transfer er ikke inkluderet.
 • Man kan kun bestille én kahyt pr. booking.
 • Personalet om bord taler engelsk og tager sig godt af alle gæster. Der er ikke personale fra Apollo om bord.

Før krydstogtet

Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

 

Supermetropolen Dubai er et af de få steder i verden, hvor du kan spille golf om morgenen, bade i 25-graders hav om dagen og afslutte dagen med skiløb. Ingenting er gennemsnitligt i Dubai. 

I hver og hver anden sætning starter man med at sige ”…verdens højeste/længste/største” og det er ingen underdrivelse. Burj Khalifa er verdens højeste bygning og Dubai Mall med sine 1200 butikker er verdens største shoppingcenter. Strandene er hvide sandstrande og strækker sig flere kilometer langs med kysten. Du behøver aldrig blive sulten i Dubai, her ligger gourmetrestauranter og fastfoodkæder på næsten hvert gadehjørne. Tilføj nogle ekstra dage i forbindelse med dit krydstogt og lær byen lidt ekstra at kende. Apollo tilbyder gode hoteller i alle seks bydele af Dubai. 


Vores bedste tips i Dubai

Det er et must at nyde en god gourmetmiddag om bord på en af middagsbådene, der stille og roligt sejler langs Dubaibugten. Bådene er bekvemme, maden god og servicen personlig og professionel. De store panoramavinduer giver en spektakulær udsigt over Dubais skyline om aftenen. Vil du ikke spise en hel middag og heller ikke om bord på en båd, kunne en afternoon tea med kager, is og god te eller kaffe højst oppe på 7-stjernede hotel Burj al Arab være et alternativ. 

Tips

 • Book udflugter hos Apollo i Dubai på www.apollorejser.dk
 • Tag op i den 124 etager høje bygning Burj Khalifa og nyd udsigten.
 • Flyv helikopter over Dubai og oplev byen fra oven.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp

70 13 33 00
Se åbningstider 

Hoteltips!

Oplev byen nogle dage inden krydstogtet!

Jw Marriott Marquis Hotel Dubai

Jw Marriott Marquis Hotel Dubai

Dette 5-stjernede hotel har udendørs pool, spa, 14 spisesteder og gratis wifi. De rummelige og moderne værelser har vindue fra gulv til loft, og badeværelse med badekar og badekåber. I baren på øverste etage kan du nyde en cocktail, mens du beundrer udsigten over Dubais skyline. Hotellets gratisbus til shoppingcentret Dubai Mall tager ca. 10 minutter.

Hilton Dubai Jumeirah Resort

Hilton Dubai Jumeirah Resort

5-stjernet hotel med fantastisk beliggenhed ved stranden Jumeirah Beach og shoppingstrøget The Walk. Hotellets pool ligger i en palmehave ved en privat strand med solstole. Værelserne har aircondition, og de fleste har havudsigt. 15 restauranter, en sky bar med udendørsservering, spa, fitness-faciliteter, børneklub og legeplads.

Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

Luksuriøst hotel i polynesisk stil på den berømte ø Palm Jumeirah. På området findes en privat strand, tre pools, 16 forskellige mad- og forlystelsessteder, gratis wifi og børneklub. Her findes også et stort spa, et højteknologisk fitnesscenter, bådbro og to tennisbaner. Alle værelser på Sofitel har udsigt over havet, The Palm eller hotelområdet.


Sådan kommer du til havnen

Havnen i Dubai har adressen; Port Rashid Sheikh Rashid Passenger Terminal, Berth 9 & 10, Dubai United Arab Emirates PO Box 17000 Dubai United Arab Emirates. Havnen ligger centralt placeret lige mellem Deira og Jumeira. Fra havnen til lufthavnen (Dubai airport) er der ca. 15 km, og det tager ca. 20 min. med taxi. Transport er ikke inkluderet i prisen.