Udflugter, Cala D'or

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.
Betaling kan foretages i USD eller med VISA og Mastercard.

 

Dragegrotterne i Porto Cristo

Afgår fra: 

Under denne halvdagstur besøger vi de mægtige drypstenshuler, Cuevas de Drach, som ligger i Cristo på det østlige Mallorca.

Dragegrotterne, som de også kaldes, er ca. 1,7 kilometer dyb og består egentlig af fire grotter, der er sammenlænkede og fulde af stalagmitter og stalaktitter. Sammen rummer de 14 forskellige sale og seks forskellige underjordiske søer. Martelsøen, som anses for at være en af de største af sin slags, er helt unik. Her fremføres klassisk musik for de besøgende, blandt andet Chopin. Grotterne har en høj luftfugtighed og er ca. 21 grader varme.

Efter besøget i grotterne, skal vi se den charmerende fiskerby Porto Cristo, der er kendt for sine smukke perler. Her besøger vi en perlefabrik, inden vi vender tilbage til hotellet.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.

Voksne (12+ år): 299 DKK
Børn (2-11 år): 150 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Halvdagsudflugt - morgen
Udflugtsdag: Onsdag
Book

Ø-tur med båd og tog

Afgår fra: 

Dette er en skøn heldagsudflugt for hele familien hvor vi skal opleve Mallorcas fantastiske vestkyst med de smukke bjerge og det bjergrige landskab.

Vi kører med bus til Sa Calobra ad slingrende bjergveje, hvorfra vi sejler med båd til den romantiske havneby Puerto de Sóller. Der er tid på egen hånd i Sa Calobra eller i Puerto de Sóller. Puerto de Sóller er meget charmerende og der er gode cafeer og restauranter langs byens strand og havn. Herefter er det tid til at køre med det gamle veterantog, Appelsinekspressen, til Palma, via tunneller og de smukke Tramuntanabjerge. Fra Palma kører vi tilbage til hotellerne med bus, vi besøger en læderbutik på vejen.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.
Vær opmærksom på: Udflugten kan også køres modsat retning, så man starter i Inca og slutter dagen med Appelsinexpressen.

Voksne (12+ år): 560 DKK
Børn (2-11 år): 280 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Torsdag
Book

Marked i Sineu og Formentorhalvøen

Afgår fra: 

Dette er en skøn udflugt med et herligt mix af shopping, utrolig smuk natur og sightseeing.

Vi starter med at tage på marked i Sineu, som er et af de ældste på Mallorca, og ligger midt på øen. Markedet er kendt for at kombinere gamle traditioner med mere moderne produkter – her finder du det meste!

Efter shopping på markedet tager vi til Mallorcas nordligste punkt – den smukke Formentorhalvø. Vi stopper i smukke Puerto Pollensa, inden det er tid til sol og strand på Formentor Beach, som anses for at være en af de bedste og smukkeste strande på hele Mallorca. Her ligger det berømte Hotel Formentor bygget i 1929. Dagen afsluttes med en bådtur fra Formentor til Puerto Pollensa og vi nyder den smukke kyst fra havet.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.

Palma og Valdemossa

Afgår fra: 

Dette er en fantastisk heldagsudflugt for hele familien! Vi starter med at besøge smukke Palma, som byder på fantastiske shoppingmuligheder, imponerende seværdigheder og velsmagende restauranter. For de kulturinteresserede er det et must at besøge Mirò Museet, og den storslåede katedral La Seu.
Efter besøget i Palma fortsætter vi til den dejlige lille bjerglandsby Valdemossa. Her vandrer vi rundt i de smalle hyggelige gader og nyder den fantastiske udsigt! Mallorcas skytshelgen Santa Catalina blev født i Valdemossa i 1531, og hendes fødselshjem er åben for besøgende. Her findes også en kunstudstilling med malerier af Picasso, Mirò og Jui Ramis samt et Chopin-museum.
Over alt i Valdemossa findes smukke træer og farverige blomster, og det vrimler med hyggelige caféer og butikker. Gå ikke glip af den lokale specialitet "coca de patata", der sælges i de traditionelle bagerier. Det er en sprød og sød kartoffelbolle, der smager fantastisk med en kop kaffe eller varm chokolade.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer samt éntre til Chopin-museet i Valdemossa.

Palma på egen hånd, inkl. Palma Aquarium

Afgår fra: 

Dette er en udflugt for hele familien! Dagen starter med tid på egen hånd i Palma og afsluttes med et besøg i Palma Aquarium.

Palma er en spansk storby som byder på interessante seværdigheder. I løbet af dagen får i tid på egen hånd til at udforske byen. Her anbefales det, at besøge den storslåede katedral La Seu samt Mirò-museet. Hvis du vil shoppe, har Palma meget at tilbyde - både hvad gælder budget og luksus. Desuden kan man bruge tid på at se den smukke havnepromenade Paseo Maritimo, hvor der er mulighed for at se store luksus yachts.

Vi afslutter dagen med at besøge Palma Aquarium, som rummer så meget mere end et stort udvalg af havets faste indbyggere som hajer, krabber og koraller. Akvariet lægger stor vægt på uddannelse, og guidede ture tilbydes i mellemstore grupper. Er I en familie hvis barn fylder år, kan i også fejre dette i akvariet. Pirater, havfruer og prinsesser af havet får en uforglemmelig fødselsdag!

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.
Vær opmærksom på: Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Son Amar

Den gamle herregård Son Amar ligger et stykke nord for Palma og er en spansk klassiker, som gennem flere år er kendt som Mallorcas bedste show!

Cabaré-showet er storslået og har en skøn blanding af magi, akrobatik, dans og sang. Selv lokalerne er en oplevelse i sig selv – den unikke herregård stammer fra 1600-tallet, men er i dag forvandlet til et topmoderne teater. Under showet serveres en 3-retters middag og vin.

Inkluderet: Middag med 3 retter.
Ikke inkluderet: Drikkevarer, disse kan tilkøbes.

House of Katmandu

Fantastiske House of Katmandu Park i Magaluf er fuld af overraskelser for både store og små.

I temaparken findes blandt andet en minigolfbane med is- og ildtema, en isgrotte, et skydespil i det vilde vesten tema og et omvendt hus i en fortryllet musikskov. Parken har også et vandområde, Katlantis Splash Park, med pools og rutsjebaner samt Katlantis Soft Park, der er et gigantisk legeland.

Desuden findes et hallucinatorisk, virtuel virkelighedsattraktion i 5D, en spektakulær 4D-biograf og meget meget mere.

Ikke inkluderet: Transport, mad og drikkevarer.
Vær opmærksom på: Der er mulighed for at tilkøbe transfer. Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Indgang til Aqualand El Arenal

Aqualand El Arenal er et must for alle, der elsker at bade. Lige udenfor Palma ligger denne topmoderne vandpark, der er både for børn og voksne.

Aqualand byder på flere sjove forlystelser. Der er alt fra stille ture i River Cruise til adrenalinpumpende ture som King Cobra og Anaconda. For de yngre børn findes der en Kidszone med pools og sjove vandrutsjebaner. På området er der et stort udvalg af madsteder og snacks. Uanset hvad du er til, så garanterer vi en sjov dag.

Ikke inkluderet: Frokost og drikkevarer samt transfer.
Vær opmærksom på: Skabe til private ting, der kan låses samt baderinge kan lejes i vandparken mod gebyr. Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Shoppingdag i Palma

Afgår fra: 

Nyd en hel dag på egen hånd i Palma by! Palma er en spansk storby i et lille format. Her finder du en skøn shoppinggade, kulturelle seværdigheder og masser af trendy cafeer og tapasbarer.

Vil du shoppe, så skal du tage til shoppinggaderne Avinguda Jaume III eller Avinguda d’Alexandre Rosello. Her ligger alle de store kendte mærketøjsbutikker, den spanske butikskæde Zara og Mango samt lokale designere. Her ligger også varehuset El Corte Ingles, som sælger alt fra tøj og sko til indretning. Vi kan også anbefale et besøg i Mercado Olivar med en masse lækre spanske specialiteter.

Der er også masser af kultur og historie i Palma. Du kan besøge Miró-museet eller Palmas mest kendte bygning - katedralen Le Seu. Gå også en tur langs Paseo Maritimo, hvor alle de luksuriøse både ligger i marinaen eller besøg det gamle kongeslot Castello de Bellver.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.

Stand Up Paddleboard

Alcudias rolige vand danner de perfekte forudsætninger for Stand-up paddleboard, som også kort og godt kaldes for SUP. Sammen med erfarne instruktører kan nybegyndere øve sig inde i bugten, inden det er tid til at prøve sig mere frem. Udflugten er en unik mulighed for at lære denne nye vandsportstrend at kende, og hele familien kan være med!

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.
Vær opmærksom på: Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.