Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca er et familievenligt hotel med en rolig atmosfære. Midt på hotelområdet ligger den fantasifuldt udformede pool, og her er flere solterrasser og en separat børnepool. Her bor du nær den fine Alcudia-strand og naturparken S’Albuferas rige plante- og fugleliv. Book gerne en suite med privat pool og nyd smukke dage på Mallorca!


Værelsestyper

Suiter for 1-3 personer. 2-værelses suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8 ud af 10
Baseret på 4 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Prinsotel La Dorada består af flere bygninger og er smukt beliggende ved naturområdet S'Albufera. Prinsotel La Dorada tilbyder en række faciliteter, såsom et dejligt poolområde med separat børnepool og solstole og parasoller. Poolhåndklæder indgår. Pool-/snackbaren, Snack Bar Salt & Co, serverer enkle retter.

På hotellet er der en buffetrestaurant og a la carte-restauranterne; Kitchen Market Buffet Restaurant, The Grill Restaurant og PICCO pizza.pasta & sushi.cocktails. På hotellet er der også en food truck, der tilbyder is og snacks. Pæn påklædning samt lange bukser for mænd kræves til middag.

I hotellets spa er alle gæster over 18 år velkomne og du kan gratis benytte hammam, jacuzzi og den opvarmede indendørs pool - sauna og spabehandlinger mod betaling. Fitnessrum, beachvolley og minigolf. Bordtennis, tennis og billard mod betaling. Aktiviteter og underholdning for både store og små. Legeplads. Børneklub drevet i hotellets regi fra 3 år og opefter med en engelsktalende personale.

Gratis wifi på fællesområder. Gåafstand til den fine og børnevenlige Alcudia-strand. Ca. 100 meter til et lille, lokalt centrum samt busstoppested, Playa de Alcudia ligger ca. 3,5 km fra hotellet.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet
  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Halvpension extra

Morgenmaden serveres kl. 08.00-10.30 og middagen kl. 18.00-21.00.

Halvpension extra er morgenmads- og middagsbuffet, alternativt middag på The Grill Restaurant, PICCO pizza pasta eller PICCO sushi. Bordreservation er påkrævet.

Vær opmærksom på

Til sommersæsonen 2024 vil hotellet renovere alle lejligheder og suiter. Billederne i bunden af hotellets slideshow er skitser. Billeder vil blive postet her, så snart Apollo modtager dem. Skitserne og den aktuelle præsentation behøver ikke stemme overens - tekst vil blive opdateret, når renoveringen er færdig. Billederne under hver værelsestype viser, er skitser.

Hotel for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Alcudia & Playa de Muro

INNSiDE by Melia Alcudia

Velkommen til det flotte hotel INNSiDE by Melia Alcudia med en perfekt beliggenhed i Alcudia, nær den gode strand, barer og restauranter. Her bor du i pænt indrettede værelser og på hotellet er der et stort poolområde.

BQ Alcudia Sun Village

BQ Alcudia Sunvillage i Alcudia på Mallorca er populær blandt familier. Det store og frodige poolområde frister til mange skønne dyp, og den centrale beliggenhed til sandstranden, naturparken, butikker og barer lige rundt om hjørnet, gør ferien til et ekstra plus for alle. Piratpoolen og børneklubben er en sikker succes hos vores mindste gæster.

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia er et frisk hotel nær den hyggelige Alcudia strand. Hotellet har et hyggeligt poolområde og en solterrasse med jacuzzi. Hotellet ligger i Alcudia, nær havnen, shopping og restauranter. Morgenmadsbuffet indgår og du kan tilkøbe halvpension, og gør du det, er måltider til børnene (op til 12 år) inkluderet.

Condesa

Hotel Condesa byder hele familien velkommen til et ophold nær stranden i udkanten af Alcudia. Poolområdet har børnepool og trapper direkte ned til den lange sandstrand. Børnene vil helt sikkert sætte pris på hamburger-restauranten, legepladsen og mange sjove aktiviteter.

THB Bamboo Alcudia

THB Bamboo Alcudia er et nybygget hotel i stilfuldt og moderne design. Hotellet ligger ved søen S'Estany Gran i Alcudia. Her bor du i pænt indrettede dobbeltværelser eller suiter i lyse farver. Hotellet har to pools, og den kilometerlange sandstrand ligger kun en kort gåtur væk. Du skal være fyldt 16 år for at bo på hotellet.

Astoria Playa

Velkommen til Astoria Playa i Alcudia – et af vores mest populære hoteller på Mallorca! Astoria Playa er perfekt for alle voksne, der vil nyde en ferie uden børn. Her er to poolområder, og hotellet ligger kun 100 meter fra stranden med hvidt sand og krystalklart vand. På hotellet bor du i lyse og flotte værelser.

Las Gaviotas

Hotellet Las Gaviotas tiltrækker med moderne design og en indbydende atmosfære. Der er flere pools på hotellet og det tager kun et par minutter at gå ned til den lange smukke strand. En ekstra bonus er, at maden på hotellets restaurant er populær og velsmagende. Her er det ganske enkelt nemt at have det godt og bare slappe af!

Ses Fotges

På det familievenlige lejlighedshotel Ses Fotges er der pool, men det er beliggenheden direkte på den lange og dejlige sandstrand Playa del Muro, der tiltrækker. Her er der lejligheder til op til seks personer, og du kan vælge mellem at tilberede maden i lejligheden eller spise i restauranten.