Prinsotel La Dorada

  • • Familievenligt
  • • Flot poolområde

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca er et familievenligt hotel med en rolig atmosfære. Her bor du nær stranden og naturparken S’Albuferas rige plante- og fugleliv. Midt på hotelområdet ligger den fantasifuldt udformede pool, og her er flere solterrasser og en separat børnepool.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Rolig hyggelig atmosfære, super rent og indbydende
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Prinsotel La Dorada består af flere bygninger og er smukt beliggende ved naturområdet S'Albufera. Prinsotel La Dorada tilbyder en række faciliteter, såsom et dejligt poolområde med separat børnepool og solstole og parasoller. Pool-/snackbaren, Snack Bar Salt & Co, serverer enkle retter.

På hotellet er der en buffetrestaurant og to a la carte-restauranter; Kitchen Market Buffet Restaurant, The Grill Restaurant og PICCO pizza.pasta & sushi.cocktails. På hotellet er der også en food truck, der tilbyder is og snacks. Pæn påklædning samt lange bukser for mænd kræves til middag.

Aktiviteter og underholdning for både store og små. Legeplads. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale. Gratis fitness-faciliteter og minigolf. Tennis, bordtennis og billard mod betaling. Lille spa mod betaling med sauna og tyrkisk bad. Indendørspool og jacuzzi. Minimarked. Gratis wifi.

Gåafstand til den fine og børnevenlige Alcudia-strand. Ca. 100 meter til et lille, lokalt centrum samt busstoppested, Playa de Alcudia ligger ca. 3,5 km fra hotellet. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet, halvpension eller halvpension inkl. drikkevarer.

Halvpension er morgenmadsbuffet og middagsbuffet, alternativt middag fra fast menu, afhængig af hvor mange gæster, der bor på hotellet. Halvpension inkl. drikkevarer betyder, at vand, lokal øl, lokal vin og sodavand indgår til maden.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Alcudia & Playa de Muro

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia er et fint hotel med god beliggenhed i Alcudia, nær havnen, shopping og restauranter. Den skønne Alcudiastrand ligger indenfor bekvem gåafstand. På hotellet er der et hyggeligt poolområde og en solterrasse med jacuzzi.

Ivory Playa

Hotel Ivory Playa ligger kun få meter fra stranden i Alcudia. Her findes et skønt poolområde omgivet af en stor solterrasse og skyggende træer. Hotellet tilbyder masser af sjove aktiviteter og en lille spa, hvis man vil forkæle sig selv.

INNSIDE by Melia Alcudia

Velkommen til det flotte hotel Innside Alcudia by Melia med en perfekt beliggenhed i Alcudia, nær den gode strand, barer og restauranter. Her bor du i pænt indrettede værelser og på hotellet er der et stort poolområde.