Fakta om Mallorca

Transfer:

Fra lufthavnen til vores hoteller i Palma og Ca'n Pastilla ca. 15 minutter, Illetas omkring 20 minutter, Palma Nova, Torrenova, Puerto de Sóller og Magaluf omkring 30 minutter. Til Cala d'Or og til Playa de Muro og Alcudia ca. 1 time. Til Cala Ratjada ca. 1 time og 30 minutter.

Strande:

Alcudia og Playa de Muro på Mallorca har en 14 kilometer fantastisk, finkornet og lavvandet børnevenlig sandstrand, som strækker sig til Ca'n Picafort. Palma Nova, Torrenova og Magaluf har 4 finkornede sandstrande. I Puerto de Sóller er der 2 mindre sandstrande. I Ca'n Pastilla er sandstranden lang, hvid og bred med gode muligheder for vandsport. I Cala d'Or bader man i små badebugter, som ikke er lavvandede. De fleste strande har gode vandsportsmuligheder. Cala Ratjada har flere gode bademuligheder og langs med kysten kan du vælge mellem fine små badebugter og finkornede sandstrande med krystalklart vand.

Forlystelser:

Palma Nova, Torrenova og Magaluf er forlystelsesmetropolerne på Mallorca. Stort udbud af restauranter, natklubber, diskoteker, barer m.m. Vores øvrige rejsemål er roligere, men her findes også mange restauranter og et hektisk forlystelsesliv. Alcudia og Ca'n Pastilla tilbyder et godt forlystelsesliv med barer, diskoteker og restauranter. I Cala d'Or og i Cala Ratjada er der gågader med mange gode butikker. Barer og restauranter samt få diskoteker. Forlystelseslivet er koncentreret omkring havnen.

Transport:

Gode busforbindelser på hele Mallorca. Mange taxier og transportmidler findes i stor udstrækning.

Sport:

Mallorca har meget at tilbyde for den sportsinteresserede. Stort udbud af vandsport, f.eks. windsurfing, paragliding, vandski og dykning. Tennis, golf, ridning, cykling og vandring.

Værd at vide:

Hotelskat De lokale myndigheder på Balearerne har indført en hotelskat på hotelovernatninger fra og med 1. juli 2016. Læs mere om hotelskatten på Mallorca her.

Ironman Hvert år i maj og september arrangeres Ironman på det nordlige Mallorca. Det er en spændende triatlonkonkurrence, som efterhånden har udviklet sig til en folkefest. Eftersom nogle gader lukkes kan dette påvirke transfertiden og fremkommeligheden i trafikken mellem. kl. 08.00 og 18.00. I nogle få tilfælde må gæster selv bære bagagen det sidste stykke til hotellet.