Rejsetips for Mallorca

Mallorca – rejsetips

Det er nemt at elske Mallorca med alle de små badebyer, naturskønne vandrestier og trendy restauranter. Her er nogle af vores bedste tips til din rejse til Mallorca.

Skønne Palma by!

Den lille storby Palma er let at komme til fra hele Mallorca. Shopping, god mad, kultur og afslappende strandliv. Palma har alt, du skal bruge for en vellykket ferie, uanset om du bruger en hel uge eller bare en dag i byen.

Læs mere

Familiesjov på Mallorca

Mallorca byder på mange sjove udflugter for hele familien. Hvad med vandland, safari med spændende dyr, akvarium med dyr fra hele verden, mystiske House of Katmandu eller minigolf?

Læs mere

Mallorcas smukke natur

Mallorca byder på naturoplevelser, smukke udsigter og et varieret landskab. Her finder du hyggelige botaniske haver, spændende grotter at udforske, en storslået bjergkæde og mange naturreservater både på land og til søs.

Læs mere

Mallorcas bedste seværdigheder

Vi har skræddersyet en liste over Mallorca's top 10 seværdigheder for dig, der planlægger en tur hertil, og som ikke ønsker at gå glip af højdepunkterne. For hvem vil forlade Mallorca uden at have oplevet La Seu, Dragon Caves og Chopin Museum.

Læs mere

Palmas seværdigheder

Palma er Mallorca's fantastiske hovedstad, der byder på smukke seværdigheder som de storslåede bygninger La Seu, L 'Almudaina og Castell de Bellver. I det gamle kvarter finder du også mange hyggelige gader og stræder at gå rundt i.

Læs mere

Historiske seværdigheder på Mallorca

Mallorca har mange smukke udsigter, hyggelige, små landsbyer og historiske steder, som vi anbefaler, at du skal opleve på din ferie. Perfekt til en dagsudflugt hvis du vil se mere af denne smukke ø!

Læs mere

Mallorcas fantastiske strande

For sol- og badeelskere er Mallorca virkelig et paradis. Med kilometerlange, finkornede sandstrande og smaragdfarvede, hyggelige bugter finder du nemt en yndlingsstrand - uanset om du foretrækker at slappe af eller på udkig efter vandsport.

Læs mere

Mallorca for feinschmeckeren

På Mallorca behersker de virkelig madkunst, og hele syv af øens restauranter er blevet tildelte en stjerne i Michelin-guiden. Se her hvor du skal tage hen for at spise virkelig godt på din ferie til Mallorca.

Læs mere

Spanske specialiteter på Mallorca

På Mallorca er der masser af fantastisk mad og spændende lækkerier, som du skal prøve. For den bedst mulige smagsoplevelse er der fokus på hvilke råvarer der bruges, og mange af ingredienserne findes i store dele af Middelhavsområdet.

Læs mere

Restauranttips til Mallorcas sydkyst

Palma Nova, Magaluf og Palma byder på et bredt udvalgt af restauranter til enhver smag - alle er beliggende i hyggelige gader eller på en terrasse, der vender ud mod havet. Nyd din ferie med kulinariske oplevelser i verdensklasse!

Læs mere

Restauranttips i Alcudia

I familiefavoritterne Alcudia og Playa de Muro er det nemt at finde gode restauranter, hvor udbuddet består af alt fra det traditionelle, spanske køkken til internationale retter. Alcudias hyggelige havn er perfekt til at nyde fisk og skaldyr.

Læs mere

Restauranttips til det øvrige Mallorca

I Cala d'Or, Santa Ponsa og Puerto de Sóller kan du nyde gode smagsoplevelser. Mange restauranter har havet som nærmeste nabo og har en hyggelig atmosfære, og maden er fra både det internationale og spanske køkken.

Læs mere

Shopping på Mallorca

Mallorca byder gode shoppingmuligheder, og her finder du både livlige markeder med lokaltproducerede varer, hyggelige gader med små butikker, moderne shoppingcentre og eksklusive tøjbutikker.

Læs mere

Sportsaktiviteter på Mallorca

Mallorca er perfekt til sportsentusiaster, der ønsker et bredt udbud af aktiviteter at vælge imellem. Prøv for eksempel en række forskellige vandsport samt tennis, golf, ridning, cykling, klatring eller vandreture, som også er populært på øen.

Læs mere

Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Mallorca, find og book en rejse til Mallorca eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Mallorca

Her finder du vores bedste tips om de bedste strande, de bedste udflugter, den mad, du ikke må gå glip af og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Mallorca

Mallorca

  • Magiske strande
  • Hyggelige byer og områder
  • Spændende seværdigheder
Se alle rejser til Mallorca

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Find og book rejsen her