HM Alma Beach

  • • Pænt og moderne hotel
  • • God beliggenhed
  • • Lækker morgenmadsbuffet

HM Alma Beach er et moderne og pænt indrettet hotel med central beliggenhed i den lille by Ca'n Pastilla, øst for Palma by. Hotellet har to pools, den ene er placeret på taget sammen med en lækker tagbar.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel HM Alma Beach har en central beliggenhed med gåafstand til det lille torv i byen Ca'n Pastilla. På hotellet findes poolområde med solstole og parasoller. På hotellets tag findes yderligere en pool og en tagbar med imponerende udsigt over havet. Håndklædeservice mod depositum. Buffetrestaurant og snackbar.

Reception døgnet rundt. Livemusik et par aftener om ugen. Lokaltrafik. Restauranter og barer i nærheden af hotellet. Med beliggenhed tæt på lufthavnen er der en kort og nem transfer til hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Alle hoteller i Playa de Palma

HM Tropical

HM Tropical er et moderne hotel beliggende et stenkast fra stranden og med et hyggeligt poolområde på taget. Her bor du i stilrene værelser med en dejlig udsigt over havet. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen og der er mulighed for at tilkøbe halvpension.

Houm Plaza Son Rigo

Houm Plaza Son Rigo er et familievenligt lejlighedshotel nær den gode strand i Playa de Palma. I hotellets frodige have er der to poolområder, et for familier og et for dem som ønsker mere fred og ro. Her bor du i moderne lejligheder og kan lave mad selv, der er dog mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension.

JS Palma Stay

Forkæl dig selv med en tiltrængt pause fra hverdagen sammen med nogen du holder af - uden krav og uden børn. På fine JS Palma Stay i Ca'n Pastilla er det nemlig kun voksne gæster, som er velkomne. Så synk ned i poolens jacuzzidel eller gå hånd i hånd i et par minutter ned til den hvide, bløde sandstrand og tag et svalende dyp eller to.

HM Balanguera

HM Balanguera ligger kun ca. 10 minutter fra Palma de Mallorcas historiske centrum. Her kan du nyde rolige omgivelser på hotelområdet, og samtidig bor du nær strand med masser af aktiviteter.

HM Jaime III

HM Jaime III ligger i hjertet af Palma, i gåafstand fra småbådshavnen, i et af de bedste områder at slentre rundt i og omgivet af de mest elegante butikker og barer. Hotellet, som har sin egen spa, giver dig en kosmopolitisk følelse med de nyeste kunsttrends og avantgarde-indretning.