Rejser til Barcelona

Barcelona:

  • • Masser af lækre tapasbarer
  • • Farverig og fuld af liv
  • • OBS! Du rejser til Barcelona på egen hånd

Hvor Spaniens hovedstad Madrid er elegant og sofistikeret, er Barcelona mere udfordrende og en smule rebelsk. Gaudis arkitektur sætter sit præg på storbyen, som ligger ved Spaniens østkyst. Det er både for veninderne, parret, familien eller fodboldentusiasterne med en billig rejse til Barcelona. Her er et farverigt udeliv, god og billig shopping, fodbold på stadion, og et behageligt klima. Der er masser af gode grunde til at rejse hertil.

CYBER WEEK!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person til dette rejsemål! Gælder i afrejseperioden 15. december 2023 - 31. august 2024. Book senest den 3. december 2023.

Gælder nye bookinger i perioden 27/11-3/12-23. Rabat er fratrukket, gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres.


Fakta om Barcelona

Valuta

Euro.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 14°c
feb 14°c
mar 16°c
apr 18°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 17°c
dec 15°c
8,0 ud af 10 Barcelona
Vores gæsters vurdering, Baseret på 23 anmeldelser

Andre rejsemål Spanien

Costa del Sol

Den spanske solkyst, mere kendt som Costa del Sol, er et elsket rejsemål i Andalusien. Med 9 solrige dage ud af 10 er Costa del Sol i Spanien et sikkert valg for den, der længes efter skønne dage på stranden og lune aftener.

De Kanariske Øer

De Kanariske Øer kaldes også for de lykkelige øer, og det er nemt at forstå hvorfor. Her råder en behagelig forsommervarme året rundt med gode chancer for sol på de brede sandstrande. Det skønne klima, det store udvalg af sportsfaciliteter og mange gode hoteller er medvirkende til, at mange vælger at rejse til De Kanariske Øer med Apollo år efter år.

Alicante

I den mellemstore by, Alicante, kan du nyde godt af alt, hvad Spanien har at byde på - dejligt vejr året rundt, hvide sandstrande, shopping, golf, livligt byliv med mange små tapasrestauranter og spændende kunstmuseer. Alicante ligger langs solrige Costa Blanca, nær velkendte feriesteder som Torrevieja og Benidorm.

Madrid

Madrid er havnet lidt i skyggen af Barcelona, når man tænker på storbyferie, hvilket ikke er helt fair - elegante Madrid har absolut meget at byde på for de fleste. Uanset om du er interesseret i kunst, shopping eller nattelivet, så finder du det i Madrid.

Mallorca

Når du rejser til Mallorca venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter, skøn mad og et livligt natteliv. Uden for byerne findes et smukt og betagende landskab. Børnefamilierne foretrækker Alcudia med den lange brede sandstrand, mens dem der ønsker mere gang i den tager til Palmabugten. En ferie på Mallorca har noget for enhver smag!