Rejser til Mallorca

Mallorca:

  • • Sol-, strand- og storbyferie
  • • Kilometerlange sandstrande
  • • OBS! Du rejser til Mallorca på egen hånd

Apollo Service Line

På rejsemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, kontakte os via telefon, sms og e-mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale. Aktuelt telefonnummer til Apollo Service Line fås via sms kort før afrejse.

Når du rejser til Mallorca venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter, skøn mad og et livligt natteliv. Uden for byerne findes et smukt og betagende landskab. Børnefamilierne foretrækker Alcudia med den lange brede sandstrand, mens dem der ønsker mere gang i den tager til Palmabugten. En ferie på Mallorca har noget for enhver smag!Fakta om Mallorca

Transfer

Fra lufthavnen til vores hoteller i Palma og Ca'n Pastilla ca. 15 minutter, Illetas omkring 20 minutter, Palma Nova, Torrenova, Puerto de Sóller og Magaluf omkring 30 minutter. Til Cala d'Or og til Playa de Muro og Alcudia ca. 1 time. Til Cala Ratjada ca. 1 time og 30 minutter.

Strande

Alcudia og Playa de Muro på Mallorca har en 14 kilometer fantastisk, finkornet og lavvandet børnevenlig sandstrand, som strækker sig til Ca'n Picafort. Palma Nova, Torrenova og Magaluf har 4 finkornede sandstrande. I Puerto de Sóller er der 2 mindre sandstrande. I Ca'n Pastilla er sandstranden lang, hvid og bred med gode muligheder for vandsport. I Cala d'Or bader man i små badebugter, som ikke er lavvandede. De fleste strande har gode vandsportsmuligheder. Cala Ratjada har flere gode bademuligheder og langs med kysten kan du vælge mellem fine små badebugter og finkornede sandstrande med krystalklart vand.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 16°c
feb 16°c
mar 18°c
apr 21°c
maj 24°c
jun 28°c
jul 31°c
aug 32°c
sep 28°c
okt 24°c
nov 20°c
dec 17°c
8,0 ud af 10 Mallorca
Vores gæsters vurdering, Baseret på 76 anmeldelser
Populære hoteller
Houm Plaza Son Rigo
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: 2-værelses lejlighed, 6 nætter, 20/10 2024, Fra København/Kastrup
fra
4.407 DKK
Book

HM Alma Beach
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelse, 4 nætter, 21/10 2024, Fra København/Kastrup
fra
3.750 DKK
Book

Andre rejsemål Spanien

Menorca

Rejs til Menorca til sommer! Her finder du fantastiske strande, skjulte bugter, maleriske landsbyer og smuk natur - alle ingredienserne til en vidunderlig og mindeværdig ferie. Med Apollo kan du booke fly og hotel til Menorca og selv bestemme, hvor længe du vil rejse.

Ibiza

Rejs til smukke Ibiza, destinationen for par, familier og vennegrupper! Glæd dig til afslappende dage ved nogle af Spaniens smukkeste strande og bugter. Her venter også shopping på små markeder, lækre tapas og et eksklusivt natteliv. Book en weekendtur til Ibiza i foråret og se mandeltræerne springe ud eller tag på ferie i sommeren, hvor I kan udforske øens smukke, gemte steder.

Costa del Sol

Den spanske solkyst, mere kendt som Costa del Sol, er et elsket rejsemål i Andalusien. Med 9 solrige dage ud af 10 er Costa del Sol i Spanien et sikkert valg for den, der længes efter skønne dage på stranden og lune aftener.

De Kanariske Øer

De Kanariske Øer kaldes også for de lykkelige øer, og det er nemt at forstå hvorfor. Her råder en behagelig forsommervarme året rundt med gode chancer for sol på de brede sandstrande. Det skønne klima, det store udvalg af sportsfaciliteter og mange gode hoteller er medvirkende til, at mange vælger at rejse til De Kanariske Øer med Apollo år efter år.

Alicante

I den mellemstore by, Alicante, kan du nyde godt af alt, hvad Spanien har at byde på - dejligt vejr året rundt, hvide sandstrande, shopping, golf, livligt byliv med mange små tapasrestauranter og spændende kunstmuseer. Alicante ligger langs solrige Costa Blanca, nær velkendte feriesteder som Torrevieja og Benidorm.

Barcelona

Hvor Spaniens hovedstad Madrid er elegant og sofistikeret, er Barcelona mere udfordrende og en smule rebelsk. Gaudis arkitektur sætter sit præg på storbyen, som ligger ved Spaniens østkyst. Det er både for veninderne, parret, familien eller fodboldentusiasterne med en billig rejse til Barcelona. Her er et farverigt udeliv, god og billig shopping, fodbold på stadion, og et behageligt klima. Der er masser af gode grunde til at rejse hertil.

Madrid

Madrid er havnet lidt i skyggen af Barcelona, når man tænker på storbyferie, hvilket ikke er helt fair - elegante Madrid har absolut meget at byde på for de fleste. Uanset om du er interesseret i kunst, shopping eller nattelivet, så finder du det i Madrid.