Rejser til Alcudia & Playa De Muro

Alcudia & Playa De Muro er:

  • • Børnefamiliernes favorit
  • • Lyst sand og turkisblåt vand
  • • Nær naturreservatet Salbufera

Apollo Service Line

På rejsemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, kontakte os via telefon, sms og e-mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale. Aktuelt telefonnummer til Apollo Service Line fås via sms kort før afrejse.

Alcudia & Playa de Muro på Mallorcas nordkyst er børnefamiliernes absolutte favorit med en fantastisk sandstrand, som er hele 14 km lang. Med skønne omgivelser, mange aktiviteter og gåafstand til det meste, byder dette område på den fuldkomne ferieoplevelse for både store og små.Fakta om Alcudia & Playa de Muro

Valuta

Euro.

Transfer

Når du rejser hertil, lander du i Palma de Mallorca lufthavn. Transfer fra Palma de Mallorca Lufthavn til Alcudia & Playa de Muro tager omkring 60 minutter og arrangeres på egen hånd.

Strande

Alcudia har en 14 kilometer finkornet og lavvandet sandstrand, som strækker sig via Playa de Muro til Ca'n Picafort. Det er muligt at leje solstole, parasoller og vandcykler.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 16°c
feb 15°c
mar 17°c
apr 19°c
maj 23°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 27°c
okt 24°c
nov 19°c
dec 17°c
7,9 ud af 10 Alcudia & Playa de Muro
Vores gæsters vurdering, Baseret på 45 anmeldelser

Andre byer Mallorca

Cala Millor

Cala Millor, Sa Coma & Cala Bona er tre feriebyer beliggende på Mallorcas østkyst. Cala Millor er den større by med et livligt natteliv, mens Sa Coma og Cala Bona er mere rolige byer.

Palma

Palma de Mallorca, hovedstaden på De Baleariske Øer, er en lille storby med stor personlighed. Dagene i Palma kan fyldes med alt fra solbadning, shopping, museer, mad og drikkevarer – du finder det hele i byen med kælenavnet Middelhavets perle. Book fly og hotel til Palma med Apollo og bestem selv, hvor længe du vil være væk.

Puerto de Sóller

En ferie i Puerto de Sóller byder på afslappende dage på den skønne havnepromenade kombineret med vandreture i citron- og appelsinlundene samt udflugter til Mallorcas andre vidunderlige byer. Velkommen til et af Mallorcas smukkeste steder!

Palma Nova & Magaluf

Her kan du nyde skønne strande, god mad, dejlige gåture langs stranden og et pulserende natteliv. Palma Nova & Magaluf på sydkysten af Mallorca er et komplet rejsemål med mange stamgæster.

Playa de Palma

Ønsker du en afslappende ferie med sol og badning på en af Palma-bugtens bedste strande, skal du tage til Playa de Palma. Det populære feriested ligger ikke langt fra indkøbsmuligheder og byens liv i Palma, og er et godt udgangspunkt for en udflugter på egen hånd.