Adrian Colon Guanahani

  • • Hotel for voksne over 16 år
  • • Opvarmede pools
  • • Spansk og internationalt køkken

Adrian Colon Guanahani har den perfekte beliggenhed nær strandpromenaden i Costa Adeje. Her hersker en afslappende atmosfære og hotellet er en rigtig ferieoase. Her er to poolområder, hvoraf en ligger på taget med storslået udsigt.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2 personer. Superior-værelser for 2 personer. Suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Stemning, stille og rolig. Beliggenhed Venlig personale.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 150 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Adrian Colon Guanahani er et moderne voksenhotel for gæster over 16 år. På hotellet er der et smukt poolområde med to saltvandspools samt en ferskvandspool og jacuzzi oppe på tagterrassen. Alle pools er opvarmede til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole, parasoller og gratis håndklædeservice. På hotellets sportsområde er der bordtennis og få fitness-faciliteter som er gratis.

Buffetrestaurant som serverer morgenmad og middag. Temabuffeter flere gange om ugen. Pæn påklædning i restauranten. I pool-/snackbaren La Pérgola serveres snacks, drikkevarer og a la carte-frokost. Live musik og shows om aftenen på baren Sala. Aftenshows flere aftener om ugen.

Det er også et wellnesscenter på hotellet med gratis sauna, jacuzzi og hamam. Massage mod betaling.

Receptionen er åben døgnet rundt. Gratis wifi på fælles områder. Roomservice (kl. 08.00-22.00) og vaskeservice mod betaling. 150 m til strand, butikker, restauranter i Playa Fañabé. Ca. 3 km til 18-hullers golfbane. Gennemkørselstrafik.

På nabohotellet Jardines de Nivaria (50 m væk) ligger der en prisbelønnet gourmetrestaurant. Gæster kan benytte nabohotellets tennisbane mod betaling. Der er ca. 150 meter til Playa Fanabes strandpromenade med restauranter og shopping. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halv- og helpension mod tillæg.

Altid på vores hoteller for voksne
  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder