1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Adrian Colon Guanahani

 • • Hotel for voksne over 16 år
 • • Opvarmede pools
 • • Spansk og internationalt køkken

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Adrian Colon Guanahani i Playa de las Americas er et meget stilfuldt, nyrenoveret hotel for voksne gæster. Den perfekte beliggenhed nær stranden og centrum i kombination med en afslappende atmosfære, gør hotellet til en rigtig ferieoase. Her er flere pools, spa og en populær restaurant, hvor man kan nyde romantiske middage på terrassen.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2 personer. Superior-værelser for 2 personer. Suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Bra läge , varierad underhållning på kvällarna.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 150 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Adrian Colon Guanahani er et moderne voksenhotel i Playa de las Americas. På hotellet er der et poolområde med to saltvandspools samt en ferskvandspool og jacuzzi oppe på tagterrassen. Alle pools er opvarmede til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole, parasoller og gratis håndklædeservice. På hotellets sportsområde er der bordtennis og få fitness-faciliteter som er gratis. Billard mod betaling. Gratis wifi på fællesområder.


Buffetrestaurant som serverer morgenmad og middag. Temabuffeter flere gange om ugen. Pæn påklædning i restauranten. I pool-/snackbaren La Pérgola serveres snacks, drikkevarer og a la carte-frokost. Live musik om aftenen på baren Sala. Aftenshows flere aftener om ugen.

Det er også et wellnesscenter på hotellet med gratis sauna, jacuzzi og hamam. Massage mod betaling. Roomservice (kl. 08.00-22.00) og vaskeservice mod betaling. 150 m til strand, butikker, restauranter i Playa Fañabé. Ca. 3 km til 18-hullers golfbane. Gennemkørselstrafik.

På nabohotellet Jardines de Nivaria (50 m væk) ligger der en prisbelønnet gourmetrestaurant. Gæster kan benytte nabohotellets tennisbane mod betaling. Der er også en frisør.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halv- og helpension mod tillæg.

Altid på vores hoteller for voksne
 • Klassificering mindst 3 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Wifi på fællesområder