1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Turim Estrela Do Vau

  • • Rummelige lejligheder
  • • Gåafstand til stranden
  • • Nær golfbanen

Hotel Turim Estrela do Vau er et godt valg, hvis du er til sol og et spil golf i din ferie. Hotellet er nabo til en golfbane.Den fine sandstrand ligger i gåafstand fra hotellet men foretrækker du svømmeture i poolen, så vil du nyde hotellets store poolområde.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Dejlige store lejligheder, med dejligt køkken
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Turim Estrela do Vau ligger i frodige omgivelser med et stort og fint poolområde med en pool og separat børnepool. Solstole og parasoller. Poolbar som serverer enkle retter og snacks. Restaurant som tilbyder internationale og lokale retter. Dagsaktiviteter og underholdning med livemusik i højsæsonen.

Gratis wifi på fællesområder. Gratis fitnessfaciliteter (begrænsede åbningstider). Spa med massage, lille indendørs pool, jacuzzi og diverse behandlinger mod betaling. Spa er for gæster over 16 år. Tennis, billard og bordtennis mod betaling. Legeplads. Børneklub (i højsæsonen) med engelsktalende personale i hotellets regi. Butik. Vaskeservice mod betaling. Gratis parkering.
Til golfklubben Alto er der en kort gåtur og til stranden er der ca. 800 m. Hotellet ligger mellem Alvor og Praia da Rocha, ca 3 km fra begge. Til centrum af Portimão er der ca 5 km.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Afrejselufthavn-københavn