Rejser til Algarve

Algarve:

  • • Mere end 3000 soltimer hvert år
  • • Naturskønne oplevelser

Apollo Service Line

På rejsemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, kontakte os via telefon, sms og e-mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale. Aktuelt telefonnummer til Apollo Service Line fås via sms kort før afrejse.

Nu kan du booke din næste rejse til den naturskønne Algarvekyst! På Portugals sydlige kyst ligger Algarve, som har kilometerlange sandstrande, charmerende kystbyer og flere gode golfbaner. Læg dertil mere end 3000 soltimer hvert år! Mange steder er omgivelserne uberørte og Algarvekysten præges af brede sandstrande og stejle klipper.

Go. Live a little!

Bølgesurfing i Algarve med Michel Tornéus

 

Michel Tornéus har den svenske længdespringsrekord på 8,44 meter. I dette afsnit af Go. Live a little! bliver han udfordret i at teste sine atletiske evner på en ny måde: Michel tager til Algarve og lærer at surfe.

Se alle Go. Live a little afsnit »


Fakta om Algarve

Tidsforskel

Dansk tid - 1 time

Valuta

EUR

Restauranter

Gennemsnitspris for en 2-retters middag ca. 200 DKK/person. En øl på restaurant ca. 20 DKK.

Strande

Mange brede og finkornede sandstrande langs hele Algarvekysten, kombineret med dramatiske stejle klipper. Stranden i Alvor er stor og børnevenlig og her kan lejes solstole og der er mulighed for vandsportsfaciliteter. Stranden i Praia da Rocha er en af vestkystens allerbedste strande. Den gyldengule sandstrand er mere end 3 kilometer lang. Her, ligesom på Oura-stranden i Albufeira, kan du leje solstole og parasoller og der er mulighed for vandsportsfaciliteter. Taverner på stranden.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 16°c
feb 16°c
mar 18°c
apr 19°c
maj 21°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 26°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
dec 17°c
Populære hoteller
AP Adriana Beach Resort
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Superior-værelse, 7 nætter, 22/10 2024, Fra København/Kastrup
fra
7.464 DKK
Book

AP Cabanas Beach & Nature
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelse, 7 nætter, 30/10 2024, Fra København/Kastrup
fra
6.927 DKK
Book

Andre rejsemål Portugal

Madeira

Velkommen til Madeira - kontrasternes ø, der altid har været kendt for sin eventyrlige natur, fantastiske udsigter og høje smukke bjerge. I dag kan du kombinere disse store naturoplevelser med byliv, luksuriøse hoteller, god shopping og smukke restauranthaver, hvor du kan nyde et glas Poncha, Madeiras nationaldrik, efter dagens mange eventyrlige oplevelser.

Ericeira

Rejs til Ericeira for at opleve Atlanterhavets bølger, dramatisk kystlinje og en vidunderlig atmosfære blandt brostensbelagte gader. Benyt lejligheden til at besøge Lissabon, de maleriske vinmarker, slå en hole-in-one eller besøge slottene i Sintra. Det mest berømte surfingområde Nazaré er også et besøg værd.

Paco de Arcos

Paço de Arcos ligger vest for Lissabon og det er cirka en halv time i bil eller tog til Lissabon. Paco de Arcos er Lissabons nærmeste strand og på ferien kan du shoppe om morgenen og svømme i havet om eftermiddagen.

Estoril og Cascais

Hvorfor ikke benytte lejligheden til at bo på sol- og stranddestinationerne Estoril eller Cascais og besøge storbyen Lissabon? Destinationerne ligger direkte ved havet på den portugisiske riviera og inden for få minutter i bil finder du flere golfbaner, arkitektur i verdensklasse og hyggelige små bugter.

Lissabon

Lissabon er en by fuld af kontraster, hvor nyt og gammelt er samlet på harmonisk vis. Velkommen til Lissabon - en by med livsglæde, forlystelsesliv, god mad og spændende kultur. Gå en tur i bydelens små stræder, nyd en kop kaffe med udsigt over byen, shop i trendige butikker og slut dagen af med skønne toner fra et liveband.