Tavira

Apollo Service Line

På rejsemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, kontakte os via telefon, sms og e-mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale. Aktuelt telefonnummer til Apollo Service Line fås via sms kort før afrejse.

Tavira ligger på Algarve-kysten og kun 30 km fra den spanske grænse. Byen kan prale af et naturreservat, fine sandstrande, gamle broer, frisk fisk på tallerkenen og to af Portugals måske bedste golfbaner. Her bor du godt på Apollos hotel AP Cabanas Beach & Nature og fra hotellet kommer du til stranden med en solcelledrevet båd.

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til dette rejsemål. Gælder i afrejseperioden 20/6-31/3 2025. Book senest den 23/6 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger, men ikke grupperejser og kan ikke kombineres.


Fakta om Tavira

Valuta

Euro (EUR).

Restauranter

Lige uden for Tavira ligger Atlanterhavet og gennem tiderne er ingredienserne til det portugisiske køkken hentet fra havet. Fiskeretterne er mange på restauranternes menukort. En almindelig ret er Cataplana, som er lavet på lige så mange opskrifter som vores danske frikadeller. Gryderetten er lavet af muslinger, rejer, blæksprutte og en eller anden form for hvid fisk, men kan også laves af en blanding af kød og skaldyr. Krydderierne er som regel meget hvidløg, koriander og persille. Prøv også grillede sardiner eller fiskesuppen Caldo de Peixe.

Transfer

Når du rejser hertil, lander du i Faro Lufthavn. Transfer fra Faro lufthavn til Tavira tager omkring 40 minutter og kan købes som tilvalg hos Apollo.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 16°c
feb 17°c
mar 19°c
apr 20°c
maj 23°c
jun 27°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 27°c
okt 23°c
nov 19°c
dec 17°c

Andre byer Algarve

Albufeira

Det sydlige Portugal og Algarvekysten har længe været et populært rejsemål for golfentusiaster! Her er et bredt og livligt udvalg af forlystelser, kilometerlange strande omgivet af smukke karakteristiske klipper, flere golfbaner af høj klasse – og et behageligt klima året rundt.

Vila Real de Santo Antonio

Vila Real de Santo Antonio ligger ved floden Guadiana på grænsen til Spanien. Her kan du bade ved fine sandstrande, opdage et rigt naturreservat og tage på opdagelsesrejse og mærke historiens vinger. Forkæl dig selv med et sundt mineralbad i spa'en eller lej en bil og oplev Algarvekysten med charmerende kystbyer og flere fine golfbaner. Læg dertil over 3.000 solskinstimer hvert år i et behageligt klima året rundt.

Faro

Med dramatiske klipper ved havet er Faro kendt for sin skønne beliggenhed på Algarvekysten. Rejs til Faro og oplev det ægte Portugal, hvor dagene tilbringes på dejlige sandstrande eller blandt seværdigheder fra Middelalderen. Book fly og hotel til Faro med Apollos fleksible rejser, og bestem selv rejselængden.