Faro

  • • God beliggenhed ved Algarvekysten
  • • Oplev det unikke Portugal
  • • OBS! Du rejser til Faro på egen hånd

Med dramatiske klipper ved havet er Faro kendt for sin skønne beliggenhed på Algarvekysten. Rejs til Faro og oplev det ægte Portugal, hvor dagene tilbringes på dejlige sandstrande eller blandt seværdigheder fra Middelalderen. Book fly og hotel til Faro med Apollos fleksible rejser, og bestem selv rejselængden.

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til dette rejsemål. Gælder i afrejseperioden 1/11-2024 - 31/3-2025. Book senest den 13/7 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger, men ikke grupperejser og kan ikke kombineres.


Fakta om Faro

Tidsforskel

Dansk tid -1 time.

Valuta

Euro.

Transfer

Når du rejser hertil, lander du i Faro lufthavn. Transfer fra Faro lufthavn til Faro tager ca. 20 minutter og kan købes som tilvalg hos Apollo.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 16°c
feb 16°c
mar 18°c
apr 19°c
maj 21°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 26°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
dec 17°c

Andre byer Algarve

Albufeira

Det sydlige Portugal og Algarvekysten har længe været et populært rejsemål for golfentusiaster! Her er et bredt og livligt udvalg af forlystelser, kilometerlange strande omgivet af smukke karakteristiske klipper, flere golfbaner af høj klasse – og et behageligt klima året rundt.

Vila Real de Santo Antonio

Vila Real de Santo Antonio ligger ved floden Guadiana på grænsen til Spanien. Her kan du bade ved fine sandstrande, opdage et rigt naturreservat og tage på opdagelsesrejse og mærke historiens vinger. Forkæl dig selv med et sundt mineralbad i spa'en eller lej en bil og oplev Algarvekysten med charmerende kystbyer og flere fine golfbaner. Læg dertil over 3.000 solskinstimer hvert år i et behageligt klima året rundt.

Tavira

Tavira ligger på Algarve-kysten og kun 30 km fra den spanske grænse. Byen kan prale af et naturreservat, fine sandstrande, gamle broer, frisk fisk på tallerkenen og to af Portugals måske bedste golfbaner. Her bor du godt på Apollos hotel AP Cabanas Beach & Nature og fra hotellet kommer du til stranden med en solcelledrevet båd.