Epic Sana Algarve

På det luksuriøse Epic Sana Algarve hotel kan hele familien nyde store poolområder, velsmagende mad, en spa og den fine sandstrand Praia da Falésia. Bo i en 2-værelses suite og nyd den rolige og behagelige atmosfære.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-2 personer eller 2 personer. 2-værelses suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Epic Sana Algarve er et stort og dejligt familiehotel blandt fyrretræer, der giver skygge, græsplæner til afslapning og over klipperne til Atlanterhavets bølger. Du kommer til den dejlige strand via trapper. På hotelområdet er der altid et sted, hvor du kan være i skyggen, slappe af på yogamåtten eller læse god bog.

Epic Sana Algarve har to store poolområder. Det ene område har et stort bassin med en mere lavvandet, ikke-separat del for de mindste børn og det andet poolområde har to pools, hvoraf den ene med en mere lavvandet, ikke-separat del for de mindste børn og en separat pool kun for voksne. solstole, parasoller og poolhåndklæder.

Buffetrestauranten Abyad tilbyder en lækker buffet til morgenmad og aftensmad. Open Deck serverer lette retter som salater, sandwich, burgere og grillretter. Bluum Bar er åben om aftenen og byder på drinks og lette måltider. Al Quimia er en elegant à la carte restaurant inspireret af det lokale køkken og med en omfattende vinkælder. Uddo er en japansk à la carte-restaurant. À la carte-restauranten Lima tilbyder det bedste fra det italienske køkken. À la carte-restauranterne kræver bordreservation og dresscoden er bukser til mænd.

I hotellets spa kan du få et øjeblik for dig selv med en træning i fitness eller bare slappe af i den opvarmede pool, gå i sauna, dampbadet eller forkæl dig selv med en skønhedsbehandling. Fitnessrummet har forskellige træningsformer såsom yoga, pilates og bootcamp.

Wifi på hele hotellet. Børneklub i højsæsonen i regi af hotellet med engelsktalende personale, for børn fra 4 til 12 år. Legeplads. Elevator er kun tilgængelig i hovedbygningen, hvor deluxe-værelserne er placeret. Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet. Trapper til stranden. Hotelområdet er stort, og der kan være en lang gåtur mellem dit værelse og hotellets faciliteter.

Hvis du ønsker at gå en længere tur på stranden, er havnen i Vilamoura lidt over en time væk, i bil cirka 20 minutter. Det er 9 kilometer i bil til Albufeira og 35 kilometer til Faro Lufthavn.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads-og middagsbuffet)

Middagen kan serveres som buffet, à la carte eller som menu alt efter hotellets belægning.

Alle hoteller i Albufeira

AP Adriana Beach Resort

AP Adriana Beach Resort er et skønt All Inclusive hotel, der passer til hele familien, små som store. Hotellet er stort og omgivet af græsplæner og træer. To store poolområder lavet til afslapningsferier. Du finder den dejlige strand nedenfor de smukke klipper, få skridt væk.

PortoBay Falesia

PortoBay Falesia ligger højt over havet og her har du en vidunderlig udsigt over Algarves røde klipper. Afslappende poolområde, flere restauranter, tennis og en skøn spa.