Lissabon

  • • En blanding af gammelt og nyt
  • • Shopping, kultur og lækker mad

Apollo Service Line

På rejsemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, kontakte os via telefon, sms og e-mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale. Aktuelt telefonnummer til Apollo Service Line fås via sms kort før afrejse.

Lissabon er en by fuld af kontraster, hvor nyt og gammelt er samlet på harmonisk vis. Velkommen til Lissabon - en by med livsglæde, forlystelsesliv, god mad og spændende kultur. Gå en tur i bydelens små stræder, nyd en kop kaffe med udsigt over byen, shop i trendige butikker og slut dagen af med skønne toner fra et liveband.

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til dette rejsemål. Gælder i afrejseperioden 1/11-2024 - 31/3-2025. Book senest den 13/7 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger, men ikke grupperejser og kan ikke kombineres.


Fakta om Lissabon

Valuta

Euro.

Transfer

Når du rejser hertil, lander du i Lissabons lufthavn. Transfer fra Lissabons lufthavn til det centrale Lissabon tager cirka 30 minutter og kan købes som tilvalg hos Apollo.

Strande

Lige udenfor Lissabon ligger byerne Estoril og Cascais, der har gode strande med finkornet sand. Det tager ca. 15-20 min. med lokaltog til byerne.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 15°c
feb 16°c
mar 18°c
apr 19°c
maj 22°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 18°c
dec 16°c

Andre rejsemål Portugal

Madeira

Velkommen til Madeira - kontrasternes ø, der altid har været kendt for sin eventyrlige natur, fantastiske udsigter og høje smukke bjerge. I dag kan du kombinere disse store naturoplevelser med byliv, luksuriøse hoteller, god shopping og smukke restauranthaver, hvor du kan nyde et glas Poncha, Madeiras nationaldrik, efter dagens mange eventyrlige oplevelser.

Algarve

Nu kan du booke din næste rejse til den naturskønne Algarvekyst! På Portugals sydlige kyst ligger Algarve, som har kilometerlange sandstrande, charmerende kystbyer og flere gode golfbaner. Læg dertil mere end 3000 soltimer hvert år! Mange steder er omgivelserne uberørte og Algarvekysten præges af brede sandstrande og stejle klipper.

Ericeira

Rejs til Ericeira for at opleve Atlanterhavets bølger, dramatisk kystlinje og en vidunderlig atmosfære blandt brostensbelagte gader. Benyt lejligheden til at besøge Lissabon, de maleriske vinmarker, slå en hole-in-one eller besøge slottene i Sintra. Det mest berømte surfingområde Nazaré er også et besøg værd.

Paco de Arcos

Paço de Arcos ligger vest for Lissabon og det er cirka en halv time i bil eller tog til Lissabon. Paco de Arcos er Lissabons nærmeste strand og på ferien kan du shoppe om morgenen og svømme i havet om eftermiddagen.

Estoril og Cascais

Hvorfor ikke benytte lejligheden til at bo på sol- og stranddestinationerne Estoril eller Cascais og besøge storbyen Lissabon? Destinationerne ligger direkte ved havet på den portugisiske riviera og inden for få minutter i bil finder du flere golfbaner, arkitektur i verdensklasse og hyggelige små bugter.