Lissabon

  • • En blanding af gammelt og nyt
  • • Shopping, kultur og lækker mad
  • • OBS! Du rejser til Lissabon på egen hånd

Lissabon er en by fuld af kontraster, hvor nyt og gammelt er samlet på harmonisk vis. Velkommen til Lissabon - en by med livsglæde, forlystelsesliv, god mad og spændende kultur. Gå en tur i bydelens små stræder, nyd en kop kaffe med udsigt over byen, shop i trendige butikker og slut dagen af med skønne toner fra et liveband.Fakta om Lissabon

Valuta

Euro.

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag er ca. 160 DKK pr. person. En øl på restaurant koster ca. 13 DKK.

Transfer

Med taxi tager det ca. 25 min. til det centrale Lissabon.

Strande

Lige udenfor Lissabon ligger byerne Estoril og Cascais, der har gode strande med finkornet sand. Det tager ca. 15-20 min. med lokaltog til byerne.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 13°c
feb 14°c
mar 17°c
apr 18°c
maj 20°c
jun 23°c
jul 25°c
aug 26°c
sep 24°c
okt 21°c
nov 17°c
dec 14°c

Andre rejsemål Portugal

Madeira

Velkommen til Madeira - kontrasternes ø, der altid har været kendt for sin eventyrlige natur, fantastiske udsigter og høje smukke bjerge. I dag kan du kombinere disse store naturoplevelser med byliv, luksuriøse hoteller, god shopping og smukke restauranthaver, hvor du kan nyde et glas Poncha, Madeiras nationaldrik, efter dagens mange eventyrlige oplevelser.

Algarve

Nu kan du booke din næste rejse til den naturskønne Algarvekyst! På Portugals sydlige kyst ligger Algarve, som har kilometerlange sandstrande, charmerende kystbyer og flere gode golfbaner. Læg dertil mere end 3000 soltimer hvert år! Mange steder er omgivelserne uberørte og Algarvekysten præges af brede sandstrande og stejle klipper.