AP Adriana Beach Resort

AP Adriana Beach Resort er et skønt All Inclusive hotel, der passer til hele familien, små som store. Hotellet er stort og omgivet af græsplæner og træer. To store poolområder lavet til afslapningsferier. Du finder den dejlige strand nedenfor de smukke klipper, få skridt væk.

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til dette rejsemål. Gælder i afrejseperioden 20/6-31/3 2025. Book senest den 23/6 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger, men ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Børn spiser for 0,-

På dette hotel spiser børn for 0,-, når mindst en voksen tilkøber et måltid, som fx morgenmad, halvpension, helpension eller All Inclusive. Tilbuddet gælder med ankomst til dette hotel i hele sommeren 2024.

Pension/måltidet skal tilføjes i bookingen for at gælde.

Værelsestyper

Dobbeltværelser til 2-3 personer, heraf 1 barn. Større dobbeltværelser til 2-3 personer/2-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser til 1-3 personer, heraf 1 barn. Større superior-værelser til 2-3 personer/2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

All Inclusive-hotellet AP Adriana Beach Resort ligger direkte ud til havet og Praia da Falésia-stranden. De rustrøde klipper, der modstår havets kræfter, gør naturen til et fantastisk skue. Hotellet har fem swimmingpools, herunder to store pools, to børnepools og en indendørs pool. Hvis du vil bevæge dig , tilbyder hotellet flere sportsaktiviteter og et fitnessrum. Nede på stranden er der gratis solstole og parasoller samt en livredder. Værelserne er lyse og pænt indrettede og perfekte at holde en afslappende ferie i.

To store og indbydende poolområder, et med en stor pool og et mindre børnebassin og et med en stor pool. Gratis solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum.

Hotellet har flere restauranter og barer. I hovedrestauranten Al-Gharb spiser du morgenmad, frokost og aftensmad fra de store buffeter. De to à la carte-restauranter serverer veltilberedte lokale retter fra havet og kød- og fiskeretter direkte fra grillen. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne. Pæn påklædning (lange bukser) er påkrævet i alle restauranter om aftenen. À la carte-restauranterne er åbne fra slutningen af juni til slutningen af september. To barer, der har åbent dag og nat.

I hotellets spa kan du anvende sauna, dampbad og jacuzzi uden betaling. Spa-behandlinger mod betaling.

Fodboldbane, basketball, bueskydning, beachvolley, tennisbaner, minigolf og en boulebane. Vil du træne, er der fitnessrum (fra 16 år). Daglige aktiviteter såsom vandaerobic og yoga samt aftenunderholdning med shows og levende musik. Børneklub drevet af hotellet, med engelsktalende personale, for børn fra 3 til 11 år.

Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet. Trapper til stranden. Hotellet er stort og afstanden fra værelset til hotellets faciliteter og strand kan variere alt efter hvor på hotellet man bor.

Gratis wifi overalt på hotellet. Hotellet tilbyder transport til Albufeira og Vilamoura mod et gebyr.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

Kan tilkøbes:

  • All Inclusive Ultra

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i restauranten Al-Gharb, kl. 07.30-10.00
  • Frokostbuffet i restauranten Al-Gharb, kl. 12.30-14.30
  • Middagsbuffet i restauranten Al-Gharb, kl. 18.30-21.30
  • Snacks kl. 10.30-12.00 og kl. 15.00-18.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum, kl. 10.30-23.00

All Inclusive Ultra inkluderer også:

  • Drikkevarer fra et udvalg af internationale mærker

Bemærk at der kan forekomme ændringer. For identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive er gældende fra check-in til kl. 11.00 på hjemrejsedagen.

Alle hoteller i Albufeira

PortoBay Falesia

PortoBay Falesia ligger højt over havet og her har du en vidunderlig udsigt over Algarves røde klipper. Afslappende poolområde, flere restauranter, tennis og en skøn spa.

Epic Sana Algarve

På det luksuriøse Epic Sana Algarve hotel kan hele familien nyde store poolområder, velsmagende mad, en spa og den fine sandstrand Praia da Falésia. Bo i en 2-værelses suite og nyd den rolige og behagelige atmosfære.