Rejser til Sivota

Sivota:

  • • Romantisk rejsemål med storslået natur
  • • Skønt klart vand
  • • Havneby

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Græske Sivota er en perle og byder på hyggelige, lokale taverner, lækre strande og krystalklart vand. Den lille havneby er perfekt til dig, der vil opleve mere end sol og bad, da naturen er fantastisk her. Dette, kombineret med beliggenheden tæt på Albanien og den populære ferieø Korfu, gør Sivota til et nyt spændende feriemål på det græske fastland.

Populære hoteller Sivota

Poolområdet på Sivota Diamond Spa Resort, Grækenland.

Sivota Diamond

Fra 7.648 DKK
Villa Heivi i Sivota, Grækenland

Villa Heivi

Fra 4.148 DKK
Pool på Villa Marie i Sivota, Grækenland

Villa Marie

Fra 3.148 DKK
Pool på hotel Costa Smeralda, Sivota i Grækenland.

Costa Smeralda

Fra 4.298 DKK

Oplev altid dejlige Sivota

Fakta om Sivota

Restauranter

En 2-retters middag ekskl. drikkevarer koster ca. 150 kr. pr. person.

Strande

Badebyens Sivotas største aktiv er naturligvis de gode strande med det krystalklare vand og de smukke sandbunde, der ligger både i selve byen og i udkanten af byområdet. Strandene Zavia og Zeri er børnevenlige og flankeret af oliventræer, mens stranden Agia Paraskevi (ca. 7 km. fra Sivota) har udsigt til en af de mange, smukke frodige øer ud for kysten i Sivota. Det er også en god idé at stikke til søs med båd eller vandtaxa og gå på opdagelse langs de fine ubeboede øer, hvor der er diskrete badebugter og skjulte grotter.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 10°c
feb 10°c
mar 13°c
apr 16°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 15°c
dec 11°c