Go. Live a little! Afsnit 2: Svedig udfordring i Sivota med Chris Nyhus

Den norske "superfar" og influencer Chris Nyhus er med i dette afsnit af Go.Live a little! Chris tager til Sivota, hvor han får en virkelig svedig udfordring af Erik Segerstedt: han skal lede et crossfit-træningspas for en gruppe hotelgæster, og det bliver mildest talt en anderledes træning med en ret nervøs træner. Som belønning får han en dag på et SUP-bræt til søs. Kysten ved Sivota har et næsten uendeligt antal grotter og bugter, og det krystalklare vand er uimodståeligt.


I dette afsnit

Læs mere om dette afsnit

WOD-box

Udfordring: Instruér en WOD-box session

WOD-boxen er et fitnesscenter, der er tilpasset til crossfit-træning, funktionel træning i grupper og andre former for træning. WOD står for "work out of the day". For dem, der ønsker at træne i den friske luft, men med tag over hovedet, er WOD-boxen på hotel Sivota Retreat - powered by Playitas perfekt! Her træner du udendørs med Middelhavsvarme. Her trænes muskler, hjerte og lunger. Et vidunderligt sted, hvis man gerne vil få lidt ekstra sved på panden.

Læs mere om træning på Sivota Retreat - powered by Playitas

Belønning: SUP-padling

Den bedste og nemmeste måde at opleve Sivotas smukke skærgård på er ved at tage ud på vandet. En oplevelse du bare ikke må gå glip af! SUP, kano, vandski eller lejebåd - mulighederne er mange, hvis du vil opleve Sivota fra vandet.
 

Læs mere om aktiviteter til havs»

Flere oplevelser når du er i Sivota:

Læs mere og bliv inspireret til, hvad du kan lave under din ferie i Sivota. Få tips til de bedste restauranter, strande og aktiviteter i området! Sivotas magiske omgivelser er perfekte til afslapning, men der er også gode betingelser for eventyr på havet eller i bjergene for de mere aktive.

Oplevelser og rejsetips når du er i Sivota: »

Rejseprogrammet Go. Live a little!

Tag med når 4 kendte profiler rejser til nogle af vores mest populære rejsemål

Trailer for afsnit 1: Græske delikatesser i Parga med Klara Hammarström

I første afsnit af Go. Live a little! møder vi den svenske sangerinde Klara Hammarström, kendt blandt andet fra Melodi Grand Prix. Klara elsker tzatziki, men hun er aldrig blevet lært at lave ægte græsk mad. Hendes opgave bliver derfor at sætte sig ind i det græske køkken under et intensivt kursus med kokken Kassiani Kostera.

Se hele afsnittet her »

Trailer for afsnit 3: Bølgesurfing i Algarve med Michel Tornéus

Michel Tornéus har den svenske længdespringsrekord på 8,44. Mange lærte ham at kende, da han vandt tv-programmet Mästarnas Mästare 2020. I dette afsnit af Go. Live a little! udfordrer Erik ham i at teste sine atletiske evner på en ny måde: Michel tager til Algarve og lærer at surfe.

Se hele afsnittet her »

Trailer for afsnit 4: Svimlende højder i Makarska med Lisbeth Østergaard

I dette afsnit skal vi møde den danske tv- og radiovært Lisbeth Østergaard. Hun har rejst til dramatiske Makarska på den kroatiske kyst. Lisbeths udfordring bliver at tage en tur i den nervepirrende Zipline-bane over kløfterne.

Se hele afsnittet her »

 

Om programmet

I rejseprogrammet Go. Live a little! har vi hos Apollo sendt fire kendte profiler til nogle af vores mest populære rejsemål. Her får de mulighed for at opleve noget af det, der gør det så fantastisk at rejse. Og ikke nok med det: vi har også udfordret dem i at afprøve sine egne grænser og tage et skridt ud af comfort zonen. Alle har fået en udfordring, hvor de skal gøre noget, de ikke har gjort før og måske ellers aldrig havde turdet.


Find og book rejsen her


Hvad er Go live a little!

Med Go live a little! Ønsker vi at inspirere til flere eventyr og aktiviteter på din næste rejse med Apollo. Der er altid mulighed for oplevelser på vores destinationer. Det vigtigste er at finde de oplevelser, der passer netop dig, så husk at tjekke vores rejsetips til rejsemålet, inden du rejser.
 
Rejsemålet, hotellet, dem du rejser med og aktiviteterne: alt bidrager til helheden. Men det er oplevelserne, der gør din rejse til et eventyr. Er du interesseret i kultur? Benyt lejligheden til at lære dit rejsemål grundigt at kende. Mange af vores rejsemål omkring Middelhavet har en spændende historie med fascinerende levn, der vidner om stor dramatik. Eller tag på en vandretur for at lære mere om naturen. Lær det lokale køkken at kende. Prøv at spise noget, du aldrig har spist før. Eller lær noget helt nyt. Snorkling, dykning eller kamelridning. Tag på en guidet rundvisning i en gammel by. Eller kør på mountainbike ned ad et bjerg. Go live a little!