1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Geraniotis Beach

 • • Apollo Mondo Enjoy-hotel
 • • Skøn strandbeliggenhed
 • • Tilkøb All Inclusive

På grund af sin familiære atmosfære, gode service og gode mad har Geraniotis Beach fået høje karakterer af vores gæster. Trivselsfaktoren er god, og den skønne beliggenhed ved stranden giver ro for både krop og sjæl. Derfor indgår hotellet også i vores Apollo Mondo Enjoy-hoteller - hoteller med høj gæstetilfredshed og et lokalt touch. På hotellet er der 2 poolområder, og der er blot en taxitur til Platanias indbydende centrum.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses deluxe lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Placeringen af hotellet ved stranden og de grønne arealer
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Geraniotis Beach ligger i frodige omgivelser, direkte ved stranden. Hotellet er kendt for sin familiære atmosfære, gode service og lækre mad. 2 store poolområder med separate børnesektioner, samt solstole og parasoller. Poolbar og legeplads. Pool-/strandhåndklæder mod betaling og depositum.

På stranden findes solstole og parasoller mod betaling. Legeplads. Tremmeseng og klapvogn findes på hotellet. Du tilvælger det, når du booker din rejse eller efterfølgende på "Din rejse" for at få garanteret en tremmeseng/klapvogn. Hotellets store restaurant ligger i forbindelse med receptionen. Gratis wifi på fællesområder. Stationære computere med internet findes i receptionen mod betaling. Minimarked. Billard mod betaling. Fitnessrum med begrænset åbningstid for gæster over 18 år (unge ml. 12-17 år i selskab med voksne). Bordtennis og beach volley. Ca. 700 m til Platanias centrum.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Enjoy-hoteller.

Måltider

Dobbeltværelserne: Nogle har morgenmadsbuffet, andre har All Inclusive. 
Lejlighederne: Ingen. Morgenmadsbuffet eller All Inclusive mod tillæg. 

All Inclusive

- Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
- Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
- Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30
- Lette snacks, kl. 10.30-12.00
- Hjemmelavet pizza, kl. 11.00-14.30
- Is, kl. 10.30-17.00
- Kager, kl. 16.00-17.30
- Forfriskninger, øl/vin og lokale drinks ad libitum, kl. 10.00-22.30

Ændringer kan forekomme. Pæn påklædning kræves i restauranterne. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
 • Høj kundetilfredshed
 • Hyggelig beliggenhed
 • Gode faciliteter
 • Gratis wifi


Rejser du i et større selskab? I Geraniotis Villa kan op til 8 personer bo sammen i en nyrenoveret villa med privat pool og egen have – og samtidigt kunne benytte alle faciliteter på Geraniotis Beach!