Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 555 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
Maden
-
Børnepool duer ikke til små børn Manglede skyggepladser Lukket legeplads

Bekræftet køb : 2023-05-27


7 ud af 10

+
God plads
-
Ikke alle ansatte var servicemindede.

Bekræftet køb : 2023-05-26


2 ud af 10

+
At kunne få lejlighed 176. Bare man kunne bestille hjemmefra
-

Bekræftet køb : 2023-05-26


3 ud af 10

+
Udsigten
-
Jeg skriver til jer senere for det var det dårligste hotel vi havde boet på. Har rejst siden jeg var 17 år og har aldrig boet så dårligt til en alt for dyr pris, med manglende service.

Bekræftet køb : 2023-05-26


8 ud af 10

+
Maden Service Belligheden
-
Slidt værelse

Bekræftet køb : 2023-05-26


9 ud af 10

+
Skønne omgivelser og venligt personale
-

Bekræftet køb : 2023-05-21


10 ud af 10

+
At man blev mødt i receptionen af en fantastisk kvinde med et skønt humør og meget service mindede .(desværre husker jeg ikke hendes navn hun var der ikke de sidste par dage . ) Beliggenheden ved stranden var fantastisk . Nærværende personale 👍 Og en dejlig stemning over det hele . Helt sikkert et sted jeg gerne kommer tilbage til 👍🏆
-

Bekræftet køb : 2023-05-19


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-05-19


2 ud af 10

+
God beliggenhed lige ved havet
-
Meget lille værelse. Ingen stol. Intet bord. Meget lille terrasse. BADEVÆRELSET VAR MEGET LILLE: OG MEGET DÅRLIGT INDRETTET: Nærmest farligt. Og toilettet stoppede MEGET let

Bekræftet køb : 2023-05-14


7 ud af 10

+
Et meget imødekommende personale
-
Vi havde bestilt all inclusive. Vi ankom fredag, men der blev først tilbudt all inclusive fra lørdag aften. Et kedeligt morgenbord blev serveret på bordet lørdag morgen. Maden var rigtig god fra søndag. To dage uden varmt vand om morgenen, det var meget kolde bade. Da vi om fredagen bad om kage ved poolen, fik vi først at vide, at der ikke var kage, men der blev dog hentet to slags sandkager til os. Fjernbetjening til såvel fjernsyn som temperaturen virkede ikke. Det viste sig, at der manglede batterier, ligesom fjernsynet var låst, så to mænd måtte op at kigge på det. Alt dette har vi også anført i evalueringen af hotellet. Hotellet åbnede først den 28/5, hvor vi ankom, og de var slet ikke gearet til gæster. I må virkelig cleare det med hotellet.

Bekræftet køb : 2023-05-05


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

255 bedømmelser
Meget godt
 
98
Godt
 
99
Middel
 
42
Mindre godt
 
14
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

28-05-2023

af helenaa262

Under middel.

Hotellet har ikke så gode børnepools. Legepladsen er ikke bygget til helt små børn ( vi rejste med en 1 årig og en 3 årig. Vi boede i en lejlighed, der var ingen børnestol. Meget beskidt i krogene. Nogle tjenere kunne bare ikke smile og var så langsomme. En aften fandt jeg en sten i min dessert og de prøvede at bilde mig ind at det var hård chokolade . Derefter må jeg erkende at jeg mistede tilliden til dem.

 
03-08-2022

af emiliew411

Super lækkert strandhotel med alt hvad man ønsker!

Først og fremmest ligger hotellet rigtig godt med stranden lige nedenfor, samt en lækker udsigt fra pool-området. Vi havde bestilt gennem Apollo, og havde egentligt bestilt 2 værelser i forbindelse med hinanden og fuld havudsigt, da vi ankommer får vi 2 værelser som lå væk fra hinanden og med kun delvis havudsigt, men heldigvis var Apollo og hotellets personale hurtige til at rette op på fejlen. Allerede dagen efter får vi et super godt værelse med 2 balkoner og en rigtig god panorama udsigt ud over pool-område og havet. En ekstra tak skal lyde til Elena og Sofia i receptionen for at få arrangeret dette og være rigtige venlige imod os. Værelserne var pæne og rene, og rengøringen var rigtig god. Sengene var fornuftige og badeværelset var flot og rent. Derudover var det rart med aircondition. Hotellet var rigtig fint med flot og moderne indretning, samt flot renligt. Restauranten var flot indrettet og med et dejligt udeomårde, hvor man spiste. Det var virkelig lækkert at kunne spise sine måltider med udsigt til havet. Maden var velsmagende og over forventning. Vi havde regnet med kedelig all-inclusive mad, men det var bare super lækkert med meget variation og masser af græsk mad. Personalet i restauranten var så flinke og effektive. Poolbaren var også rigtig fin. Vi havde all-inclusive og det var super rart. Der var en masse drinks valgmuligheder og generelt bare en masse at vælge i mellem. Derudover var der forfriskninger i løbet af dagen bestående af frugt, kage og lign. Som blev fyldt op hele dagen. Personalet var rigtig venlige og effektive. Poolområdet var flot, dog kunne vi godt have brugt flere solstole, da man skulle have “taget” solstole inden kl. 9 for at få en parasol. Poolen og området omkring var rigtig lækker og altid rent. Personalet på hele hotellet var profesionelle og alle sammen venlige og imødekommende. Tusind tak for at gøre vores ferie helt uforglemmelig. Vi anbefaler klart dette hotel til alle. Vi kommer helt sikkert igen.

 
16-05-2022

af riccardo krogh p

Dejlig ferie på et godt strandhotel

Super hyggeligt strandhotel med perfekt beliggenhed lige ned til stranden og i gåafstand til Platanias mange restauranter/barer/cafeer. Værelserne er rene og pæne og med det, der er behov for og overordnet er renligheden i top overalt på hotellet. Vi havde tilvalgt morgenmadsbuffet, hvilket var godt og velsmagende. Udendørsfaciliteterne og pool-områderne er gode og der er overflod af liggestole. Personalet er flinke og super service-minded. Kan klart anbefale dette hotel og kommer gerne igen.

 
13-08-2021

af 51ceciliek

Dejligt sted

Et sted, som jeg uden tvivl gerne vil retur til - fin distance til byen, buffet som man kan forvente med all inclusive, altid en ledig liggestol, rene værelser og skønt personale! Massere af luft og plafs….

 
16-10-2020

af fdomino Randers, Danmark

Ferie uge 42

Rigtig godt Hotel gode lejligheder med fint køkken. Gode indkøbs muligheder. Dejligt hotel område. God svimmingpool også for børn. Mulighed for at til købe forskellige ting så som bade håndklæder som kan skiftes hverdag. Mulighed for sen udtjekning.