1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder i varierende størrelse. Samtlige lejligheder undtaget de lejligheder der har terrasse i stueplan er renoverede. De fleste lejligheder har mulighed for ekstraopredninger. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi (forbindelsen kan være langsom). Gratis aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon, balkon i stueplan, terrasse eller terrasse i nedsænket plan. I nogle lejligheder i nedsænket plan er der nogle trappetrin op til udepladsen.
Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. De fleste lejligheder har mulighed for ekstraopredninger (enkelte lejligheder har ikke plads til ekstra opredninger). Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi (forbindelsen kan være langsom). Gratis aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan, nogle med pooludsigt.
Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med to separate soveværelser (nogle er små) samt kombineret opholdsrum og minikøkken. De fleste lejligheder har mulighed for ekstraopredninger (hvis alle ekstraopredninger anvendes, bliver der trangt på værelset). Minikøkken med kogeplader, mikroovn, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi (forbindelsen kan være langsom). Gratis aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon, balkon i stueplan, eller terrasse, nogle med pooludsigt.
Antal personer: 2-7 personer.

3-værelses lejligheder i nedsænket stueplan

3-værelses lejligheder i nedsænket stueplan med to separate soveværelser samt kombineret opholdsrum og køkken. Mulighed for to ekstraopredninger i soveværelset. Kogeplader, mikroovn, kaffemaskine, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi (forbindelsen kan være langsom). Gratis aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Ingen udeplads.
Antal personer: 2-6 personer.

Dobbeltværelser

Fine og enkle dobbeltværelser med tv med satellitkanaler. Gratis wifi (forbindelsen kan være langsom). Gratis aircondition og deponering. Køleskab. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt.
Antal personer: 1-3 personer.