1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder i varierende størrelser. Balkon eller terrasse. Næsten alle lejligheder, med undtagelse af nogle lejligheder med terrasse, er renoveret. Nogle lejligheder har flere trin for at komme til lejligheden. Nogle lejligheder med terrasse har et par trin op til terrassen. Soveværelse med kombineret tekøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Minikøkken med kogeplader, mikroovn, el-kedel, kaffemaskine, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 15-22 kvm.
Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon eller balkon i stueetagen, nogle med pooludsigt. Soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa eller i enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, kaffemaskine, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 27-31 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med balkon eller balkon i stueplan, nogle balkoner med pooludsigt. To separate soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken. I nogle lejligheder er det ene soveværelse lille. Dobbeltseng eller to enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa eller enkeltsenge. Hvis alle ekstra opredninger anvendes, bliver der trangt på værelset. Minikøkken med kogeplader, mikroovn, el-kedel, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 38-51 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, 2-5 personer, 2-6 personer eller 2-7 personer.

3-værelses lejlighed i nedsænket stueplan

3-værelses lejligheder i nedsænket stueplan. Nogle lejlighederne ingen udeplads, nogle har terrasse. To soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for to ekstra opredninger, hvor den ene er placeret i soveværelset. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, mikroovn, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med bruser og toilet. Hårtørrer. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 37-44 kvm.
Antal personer: 2-6 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon eller terrasse. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30-32 kvm.
Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.