Værelsestyper

1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder i varierende størrelse. Næsten alle lejligheder, undtaget de lejligheder der har terrasse i stueplan, er renoverede. Nogle lejligheder har mulighed for ekstraopredning. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

I nogle lejligheder er der trappetrin op til udepladsen, og ved nogle lejligheder er der flere trapper for at komme frem til lejligheden.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Nogle lejligheder har mulighed for ekstraopredninger (enkelte lejligheder har ikke plads til ekstra opredninger). Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer.

3-værelses lejligheder

Små 3-værelses lejligheder med to separate soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Nogle lejligheder har mulighed for ekstraopredninger (hvis alle ekstraopredninger anvendes, bliver der trangt på værelset). Kogeplader, mikroovn, el-kedel, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 2-4 personer eller 2-5 personer eller 2-6 personer eller 2-7 personer.

3-værelses lejligheder i nedsænket stueplan

3-værelses lejligheder i nedsænket stueplan med to separate soveværelser samt kombineret opholdsrum og køkken. Mulighed for to ekstraopredninger, hvor den ene er placeret i soveværelset. Kogeplader, el-kedel, mikroovn, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Nogle lejlighederne ingen udeplads, nogle har terrasse.

Antal personer: 2-6 personer.

Dobbeltværelser

Fine og enkle dobbeltværelser. Køleskab og kaffemaskine. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Brus og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.