X10 Khao Lak Resort

  • • Direkte på stranden
  • • Perfekt til familier
  • • Tilkøb halvpension

I frodige omgivelser lige ved Lahown-stranden ligger det populære X10 Khao Lak. Her bor du i rummelige værelser, har adgang til to restauranter og kan vælge blandt flere faciliteter. Et perfekt valg for en dejlig familieferie. Her er flere pools og for de yngste er her et lille vandland.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 2-5 personer, heraf 3 børn eller 4 personer eller 4-5 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser med delt pool for 1-4 personer, heraf 2 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Værelset var helt fantastisk, vi boede i to værelses med børne værelse. Har aldrig haft så god en inddelling
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel X10 Khao Lak er opdelt i en familiedel og en stranddel og består af flere mindre bygninger. Mellem delene findes en frodig have med et stort poolområde med flere pools, hvoraf den ene har vandrutsjebane. To separate børnepools. Ved en af børnepoolerne er der en vandlegeplads for de yngste. Der er solstole og parasoller. Gratis håndklædeservice. Poolen nærmest stranden er forbeholdt voksne.

Der er to restauranter på hotellet. Hovedrestauranten serverer buffet med thaimad og internationale retter. A la carte-restauranten Seaside Seafood Kitchen serverer frisk fisk og skaldyr. Der er også en snackbar ved poolen, og en swim-up bar i en pool.

Forskellige former for vandsportsfaciliteter som windsurfing, kajak og SUP mod betaling ved stranden. Gratis fitness og holdtræning som yoga, pilates og body combat. Spa med skønhedsbehandlinger og massage mod betaling. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale og mod betaling. Hotellet har også madlavningskurser mod betaling. Afstand til stranden varierer afhængig af hvor på området du bor. Ca. 2 kilometer til centrum og 2,5 kilometer til Bang Niang Market. Vær opmærksom på, at X10 Khao Lak Resort er et helt røgfrit hotel.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) for kun 1 kr.

Værd at vide

Rygning er kun tilladt på anviste områder og er ikke tilladt på fællesområder, på værelser eller på balkoner/terrasser.

Altid på vores hoteller for børnefamilier
  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder