Howard Johnson

  • • Beliggenhed i hjertet af Bur Dubai
  • • Poolområde med jacuzzi
  • • Oplev Grand Mosque og Dubai Museum

Hotel Howard Johnson ligger i Dubais kulturelle bydel Bur Dubai, og hotellet er et godt valg for dig, der er interesseret i byens historie. For dem der er vilde med shopping, kan man tage en taxibåd til Deira, hvor der er guldsouk, krydderisouk og shoppingcentre. På hotellet er der et poolområde, fitnessfaciliteter og tre restauranter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Stort værelse og pool på taget
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 5 km
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Howard Johnson er et enkelt hotel, som ligger i hjertet af Bur Dubai. Her er et poolområde med separat børnepool samt jacuzzi. Solstole og parasoller. Poolbar. På hotellet er der tre restauranter.

Gratis fitness og billard. Sauna mod betaling. Gratis wifi på hele hotellet. Reception som har åben døgnet rundt. Vaskeservice mod betaling. Fra hotellet er der ca. 5 km til stranden. I Bur Dubai finder du bl.a. den store moske Grand Mosque og Dubai Museum. På den anden side af Dubai Creek ligger Deira, hvor der både er shoppingcentre og souker.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag.

Værd at vide

I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med indcheckning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved udcheckning tilbagebetales depositum.

Howard Johnson tager et depositum på 200 AED pr. nat.