Savoy Central

  • • Tagpool med udsigt
  • • Byhotel med lejligheder
  • • Tilkøb halvpension

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Savoy Central er et byhotel centralt beliggende med alle Dubais attraktioner rundt om hjørnet. Fra tagpoolen kan du se ud over byens silhuet og det pulserende byliv. Hotellet har en gratis hotelbus, som kører dig ned til sandstranden ved La Mer Beach hver dag.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 5 km
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet har en central beliggenhed i en af Dubais lidt ældre bydele, Bur Dubai, som er et autentisk område. På Savoy Central er der en fin pool på taget med børnesektion og udsigt over byens fine silhuet. Der er en del trapper op til poolområdet. Solstole, parasoller og gratis håndklædeservice. Lobbyrestaurant, åben 07.00-23.00, hvor der serveres snacks, morgenmadsbuffet samt a la carte til frokost og middag. (Der serveres ingen alkohol på restauranten). Der kan lånes strandmåtter og håndklæder på hotellet.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis fitnessfaciliteter, dampbad og sauna. Roomservice og vaskeservice mod betaling. Trafikeret vej med gennemkørselstrafik udenfor hotellet. Støj fra trafikken kan virke forstyrrende. Gratis hotelbus til La Mer Beach-stranden, ca. 15 km fra hotellet, dagligt. Hotellet ligger ca. 500 meter fra en metrostation.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension (morgenmadsbuffet og middag) mod tillæg. Det varierer om middagen serveres som buffet eller fra en fast menu afhængig af hvor mange gæster, der bor på hotellet, og/eller hvor mange der har tilkøbt halvpension.

Værd at vide

  • Hotel Savoy Central er blevet tildelt en pris af Dubai Department of Tourism and Commerce Marketing som Dubais mest bæredygtige alternativ i kategorien Standard Hotel Apartment ved Dubai Sustainable Tourism Awards 2019.
  • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
  • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
  • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.