Grand Hyatt (Dubai)

  • • Prisbelønnet hotel
  • • Spa på hotellet
  • • Beliggende midt storbyen

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Grand Hyatt er et resort beliggende midt i storbyen. Her finder du et lækkert poolområde, en stor have, en spa og flere prisbelønnede restauranter. Med en unik beliggenhed, lige ved Dubai-bugten og nær mange af Dubais seværdigheder kan du opleve byen og formiddagen og nyde solen ved poolen om eftermiddagen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Club-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Service
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 15 km
Til centrum: 6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Set oppefra former Grand Hyatt ordet "Dubai" på arabisk. Grand Hyatt er et luksuriøst hotel med et stort poolområde med tre temperaturregulerede pools, heraf en af Dubai største pools. Her er også en separat børnepool og en indendørs pool (for gæster over 16 år). Solstole, parasoller og håndklæder. Poolbar. Grand Hyatt tilbyder gratis hotelbus hver dag til stranden La Mer, hvor der er restauranter og caféer.

På hotellet er der flere restauranter, hvoraf flere er prisbelønnede. Her ligger blandt andet The Collective, a la carte-restauranten Awtar som serverer kolde og varme libanesiske småretter. Kødrestauranten Manhattan Grill, den italienske restaurant Andiamo, den nordindiske restaurant iZ og WOX med retter fra det asiatiske køkken. Der findes også flere barer.

Også hotellets spa, Ahasees, har modtaget flere priser og tilbyder skønne behandlinger mod betaling. Frisør. Veludstyret fitnessrum som er gratis for hotellets gæster. Legeplads. Børneklub i hotellets regi mod betaling.

Wifi på hele hotellet. Gåafstand til Wafi shoppingmall. Shuttlebus til Dubai Mall dagligt, dog kun frem ikke tilbage til hotellet.

Aldersgrænse:
På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.

Måltider

Dobbeltværelser og deluxe-værelser:
Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet, frokost- eller middagsbuffet)
  • Halvpension ekstra (morgenmadsbuffet, frokost- eller middagsbuffet). Du kan også vælge at spise fra en fast menu i en af restauranterne iZ, Wox, Panini eller Andiamo, drikkevarer er ikke inkluderet.

Club-værelser:
Indgår:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) inkl. drikkevarer
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension ekstra (morgenmadsbuffet, frokost- eller middagsbuffet) inklusiv drikkevarer. Du kan også vælge at spise fra en fast menu i en af restauranterne iZ, Wox, Panini eller Andiamo, drikkevarer er ikke inkluderet.

Halvpension er morgenmadsbuffet, kl. 06.30-11.00, samt frokost, kl. 12.30-15.30, eller middag, kl. 18.00-20.00, i buffetrestauranten Collective.

Vær opmærksom på

Club-værelser for 1-4 personer, heraf 2 børn - kan ikke bookes til sommeren 2023.

My Emirates Pass - vinter 2022/23

Behold dit boardingkort, når du flyver med Emirates i perioden 1. november til 31. marts 2023. Det giver dig rabatter og tilbud, du ikke vil gå glip af!

Læs mere om Emirates Pass

Alle hoteller i Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central er et byhotel centralt beliggende med alle Dubais attraktioner rundt om hjørnet. Fra tagpoolen kan du se ud over byens silhuet og det pulserende byliv. Hotellet har en hotelbus, som kører dig ned til sandstranden ved La Mer Beach hver dag.

Fairmont Dubai

Fairmont Dubai er et luksushotel beliggende i området nær Word Trade Center i Dubai, kun 10 minutters kørsel fra et af verdens største indkøbscentre. Der er to swimmingpools på tagterrassen og så mange restauranter, at du kan spise på forskellige spisesteder hver dag, uden at skulle forlade hotellet på en uge.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre er et 5-stjernet hotel tæt på lufthavnen. Her findes flere poolområder, mange gode restauranter og en fin spa med et bredt udvalg af behandlinger.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Velkommen til hotellet Hampton by Hilton Dubai Al Seef i Dubai - et moderne hotel med en lidt trendy atmosfære. Lad de flotte dobbeltværelser danne en afslappet og behagelig base for din ferie, da hotellets ideelle beliggenhed gør, at du er tæt på det meste af, hvad denne fascinerende by har at byde på.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

På det moderne hotel Canopy by Hilton Al Seef bor du nabo til Dubai Bay og kan låne en cykel for at udforske de spændende omgivelser. Tag en dukkert i infinity-poolen på taget og afslut dagen på Restauant Skafos, som ligger direkte på vandet ved Al Seef-promenaden.

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton et unikt hotel med en vidunderlig vintage-følelse. Her kan du nyde god komfort i omgivelser, der er inspireret af fortiden. Hotellet er beliggende i Bur Dubai, hvilket gør, at du bor tæt på lokale attraktioner og seværdigheder. Velkommen til et nyt medlem af Apollo Mondo One of a Kind-familien!

Howard Johnson

Hotel Howard Johnson ligger i Dubais kulturelle bydel Bur Dubai, og hotellet er et godt valg for dig, der er interesseret i byens historie. For dem der er vilde med shopping, kan man tage en taxibåd til Deira, hvor der er guldsouk, krydderisouk og shoppingcentre. På hotellet er der et poolområde, fitnessrum og tre restauranter.

Centara Mirage Beach Resort

Hotel Centara Mirage Beach Resort har en unik beliggenhed på Deira-øerne. Dette nybyggede familiehotel har en fantastisk beliggenhed ved stranden, et stort poolområde og et spændende eventyrbadeland. Hotellets indretning er inspireret af mytiske thailandske og arabiske eventyr, og hotellet har flere restauranter og barer samt fitnesscenter og spa.