Grand Hyatt (Dubai)

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Grand Hyatt er et resort beliggende midt i storbyen. Her finder du et lækkert poolområde, en stor have, en spa og flere prisbelønnede restauranter. Med en unik beliggenhed, lige ved Dubai-bugten og nær mange af Dubais seværdigheder kan du opleve byen og formiddagen og nyde solen ved poolen om eftermiddagen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Club-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Poolen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 15 km
Til centrum: 6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Set oppefra former Grand Hyatt ordet "Dubai" på arabisk. Grand Hyatt er et luksuriøst hotel med et stort poolområde med tre temperaturregulerede pools, heraf en af Dubai største pools. Der er et skyggefuldt soppebassin til de mindste. Solstole, parasoller og poolhåndklæder kan lånes. Der er også en indendørs pool og efter kl. 23.00 er poolen for gæster over 16 år - poolen er åben 24 timer i døgnet. Poolbar. Grand Hyatt tilbyder også en gratis hotelbus til La Mer strand hver dag, hvor der er mange restauranter og caféer.

På hotellet er der flere restauranter, hvoraf flere er prisbelønnede. Her ligger blandt andet The Collective, a la carte-restauranten Awtar som serverer kolde og varme libanesiske småretter. Kødrestauranten Manhattan Grill, den italienske restaurant Andiamo, den nordindiske restaurant iZ og WOX med retter fra det asiatiske køkken. Panini, Primi by Panini, Peppercrab og en restaurant ved poolen. Der findes også flere barer.

Også hotellets spa, Ahasees, har modtaget flere priser. Sauna og dampbad kan benyttes gratis, skønne spabehandlinger mod betaling. Frisør. Veludstyret fitnessrum som er gratis for hotellets gæster. Hvis du rejser med børn, er der et legeland mod betaling Roli Poli.

Gratis wifi på hele hotellet. Gåafstand til Wafi shoppingmall. Shuttlebus til Kite Beach ved Jumeirah, fra hotellet kl. 10.30 og tilbage fra Kite Beach kl. 16.00. Shuttlebus til Dubai Mall, dog kun frem ikke tilbage til hotellet.

Aldersgrænse:
På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.

Måltider

Dobbeltværelser og deluxe-værelser:
Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmadsbuffet og frokost- eller middagsbuffet)
 • Halvpension ekstra (morgenmadsbuffet og frokost- eller middagsbuffet)

Halvpension og halvpension ekstra er morgenmadsbuffet kl. 06.30-11.00, samt frokostbuffet, kl. 12.30-15.30 eller middagsbuffet, kl. 18.00-20.00, i buffetrestauranten Collective. I halvpension ekstra kan du også spise middag i en af hotellets fem à la carte restauranter; iZ, Panini, Tiger Jax, Primi by Panini og Wox.

Club-værelser:
Indgår:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) inkl. drikkevarer
 • Nytårsmiddag

Halvpension er morgenmadsbuffet, kl. 06.30-11.00 og middagsbuffet, kl. 18.00-20.00, i buffetrestauranten Collective.

Når voksne tilkøber måltider hjemmefra, spiser børn under 12 år gratis.

Værd at vide

 • Byggeriet er i gang uden for hotellet, nær poolområdet. Der er en planke mellem bygningen og poolområdet, så gæsterne stadig kan bruge poolen og solstolene.

Byhotel

 • Klassificering på mindst 3+
 • Høj kundetilfredshed
 • God beliggenhed 
 • Høj komfort og service
 • Pool eller nær stranden

Alle hoteller i Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central er et byhotel centralt beliggende med alle Dubais attraktioner rundt om hjørnet. Fra tagpoolen kan du se ud over byens silhuet og det pulserende byliv. Hotellet har en hotelbus, som kører dig ned til sandstranden ved La Mer Beach hver dag.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre er et 5-stjernet hotel tæt på lufthavnen. Her findes flere poolområder, mange gode restauranter og en fin spa med et bredt udvalg af behandlinger.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Velkommen til hotellet Hampton by Hilton Dubai Al Seef i Dubai - et moderne hotel med en lidt trendy atmosfære. Lad de flotte dobbeltværelser danne en afslappet og behagelig base for din ferie, da hotellets ideelle beliggenhed gør, at du er tæt på det meste af, hvad denne fascinerende by har at byde på.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

På det moderne hotel Canopy by Hilton Al Seef bor du nabo til Dubai Bay og kan låne en cykel for at udforske de spændende omgivelser. Tag en dukkert i infinity-poolen på taget og afslut dagen på Restauant Skafos, som ligger direkte på vandet ved Al Seef-promenaden.

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton et unikt hotel med en vidunderlig vintage-følelse. Her kan du nyde god komfort i omgivelser, der er inspireret af fortiden. Hotellet er beliggende i Bur Dubai, hvilket gør, at du bor tæt på lokale attraktioner og seværdigheder. Velkommen til et af vores Apollo Mondo One of a Kind-hoteller!

Howard Johnson

På Howard Johnson hotellet er der blandt andet poolområde, fitnessrum og to restauranter og to barer. Hotellet ligger i Bur Dubai, byens kulturelle distrikt, og for de interesserede i at tage del i byens historie, er det et glimrende valg. For shoppingentusiasten er det bare at tage en taxabåd over til Deira, hvor der både er en guldsouk, en krydderisouk og moderne indkøbscentre.

Centara Mirage Beach Resort

På det familievenlige Centara Mirage Beach Resort ved stranden kan du udforske vandaktiviteterne, herunder en lazy river, vandlegeområde for børn og vandrutsjebaner, derefter slappe af og spise på en af hotellets restauranter og afslutte med en afslappende stund på hotellets spa.

Rotana Towers

Rotana Towers i det centrale Dubai har ikke kun en pool på stedet, men adskillige restauranter at vælge imellem og gode værelser, med en ideel beliggenhed for dem, der ønsker at udforske og opdage denne storby under deres ferie.

RIU Dubai

RIU Dubai er et familiehotel tæt på stranden med et generøst All Inclusive-program, der omfatter flere restauranter og barer. Her er dejlige pools for store og små, et par af dem med vandrutsjebaner og en kilometer lang sandstrand lige ved siden af hotellet. Et perfekt hotel at holde din ferie på!