RIU Dubai

RIU Dubai er et familiehotel tæt på stranden med et generøst All Inclusive-program, der omfatter flere restauranter og barer. Her er dejlige pools for store og små, et par af dem med vandrutsjebaner og en kilometer lang sandstrand lige ved siden af hotellet. Et perfekt hotel at holde din ferie på!

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til dette rejsemål. Gælder i afrejseperioden 1/8 2024 - 14/4 2025. Book senest den 28/7 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger, men ikke grupperejser og kan ikke kombineres.
Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,3 ud af 10
Baseret på 3 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet har flere pools, hvoraf to har vandrutsjebaner, en til børn og en til alle over 120 cm. Alle vandrutsjebaner er lukket om mandagen. To poolbarer, hvor swim up-delene kun er for gæster over 18 år. Solstole og parasoller samt pool- og strandhåndklæder kan lånes. Solstole og parasoller kan også lånes på den mere end kilometer lange sandstrand ved hotellet. Ved stranden kan du benytte lejligheden til at prøve den medfølgende SPU, vandcykler eller kajak.

Restaurant Al-Ándalus serverer buffetmåltider til morgenmad, frokost og middag. Den asiatiske restaurant Spices serverer en middagsbuffet af to omgange - bordreservation påkrævet. Palm restaurant serverer buffet til frokost, snacks om eftermiddagen og italiensk buffet hver aften - bordreservation til middag. The Moon er hotellets libanesiske restaurant, som hver aften byder på en fristende middagsbuffet af to omgange - bordreservation påkrævet. Og på hotellet er der seks forskellige barer.

Gratis fitnessrum med en aldersgrænse på 18 år. Forskellige holdtræninger er også inkluderet og afviklet af hotellets aktivitets-/underholdningspersonale. Sauna og jacuzzi inkluderet. Skønhedssalon med behandlinger og massage mod betaling. Dagtimernes aktiviteter og aftenunderholdning er inkluderet. Nogle aktiviteter kan være forbundet med betaling. Børneklub drevet i hotellets regi med engelsktalende personale for børn i alderen 4-7 og 8-12 seks dage om ugen.

Gratis wifi på hele hotellet. Hotellet ligger på Deira Island, omkring 11 kilometer fra lufthavnen og omkring 15 kilometer fra Burj Khalifa. Den nærliggende lufthavn gør, at støj fra flytrafikken kan opfattes som forstyrrende.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Al-Ándalus, kl. 07.30-10.00
 • Kontinental morgenmad i Sports Bar, kl. 10.00-12.30
 • Frokostbuffet i restaurant Al-Ándalus, kl. 12.30-15.00
 • Frokostbuffet i The Palm restaurant, kl. 12.00-15.00
 • Snacks i The Palm restaurant, kl. 15.00-17.00
 • Snacks i Sports Bar, kl. 15.00-18.30
 • Middagsbuffet i restaurant Al-Ándalus, kl. 18.30-22.00
 • Middagsbuffet i restaurant Spices, kl. 18.30-19.30 og kl. 20.15-21.15
 • Middagsbuffet i The Moon restaurant, kl. 18.30-19.30 og kl. 20.15-21.15
 • Snacks i Sports Bar, kl. 22.00-05.30
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og sodavand ad libitum i Coral og Oasis poolbarer, kl. 10.30-18.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og sodavand ad libitum i Spike bar, kl. 18.00-22.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og sodavand ad libitum i The Pearl lobbybar, kl. 10.30-midnat
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og sodavand ad libitum i Shamal loungebar, kl. 18.00-24.00
 • Minibar på værelset inkl. genopfyldning af vand og sodavand

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central er et byhotel centralt beliggende med alle Dubais attraktioner rundt om hjørnet. Fra tagpoolen kan du se ud over byens silhuet og det pulserende byliv. Hotellet har en hotelbus, som kører dig ned til sandstranden ved La Mer Beach hver dag.

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt er et resort beliggende midt i storbyen. Her finder du et lækkert poolområde, en stor have, en spa og flere prisbelønnede restauranter. Med en unik beliggenhed, lige ved Dubai-bugten og nær mange af Dubais seværdigheder kan du opleve byen og formiddagen og nyde solen ved poolen om eftermiddagen.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre er et 5-stjernet hotel tæt på lufthavnen. Her findes flere poolområder, mange gode restauranter og en fin spa med et bredt udvalg af behandlinger.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Velkommen til hotellet Hampton by Hilton Dubai Al Seef i Dubai - et moderne hotel med en lidt trendy atmosfære. Lad de flotte dobbeltværelser danne en afslappet og behagelig base for din ferie, da hotellets ideelle beliggenhed gør, at du er tæt på det meste af, hvad denne fascinerende by har at byde på.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

På det moderne hotel Canopy by Hilton Al Seef bor du nabo til Dubai Bay og kan låne en cykel for at udforske de spændende omgivelser. Tag en dukkert i infinity-poolen på taget og afslut dagen på Restauant Skafos, som ligger direkte på vandet ved Al Seef-promenaden.

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton et unikt hotel med en vidunderlig vintage-følelse. Her kan du nyde god komfort i omgivelser, der er inspireret af fortiden. Hotellet er beliggende i Bur Dubai, hvilket gør, at du bor tæt på lokale attraktioner og seværdigheder. Velkommen til et af vores Apollo Mondo One of a Kind-hoteller!

Howard Johnson

På Howard Johnson hotellet er der blandt andet poolområde, fitnessrum og to restauranter og to barer. Hotellet ligger i Bur Dubai, byens kulturelle distrikt, og for de interesserede i at tage del i byens historie, er det et glimrende valg. For shoppingentusiasten er det bare at tage en taxabåd over til Deira, hvor der både er en guldsouk, en krydderisouk og moderne indkøbscentre.

Centara Mirage Beach Resort

På det familievenlige Centara Mirage Beach Resort ved stranden kan du udforske vandaktiviteterne, herunder en lazy river, vandlegeområde for børn og vandrutsjebaner, derefter slappe af og spise på en af hotellets restauranter og afslutte med en afslappende stund på hotellets spa.

Rotana Towers

Rotana Towers i det centrale Dubai har ikke kun en pool på stedet, men adskillige restauranter at vælge imellem og gode værelser, med en ideel beliggenhed for dem, der ønsker at udforske og opdage denne storby under deres ferie.

Arabian Park Dubai, an Edge by Rotana

Arabian Park Dubai, an Edge by Rotana ligger i det livlige Al Jaddaf-kvarter, tæt på Bur Dubai og Culture Village, hvor der er mulighed for at shoppe. Hotellet har et poolområde, hvor man kan slappe af mellem besøgene på alle byens attraktioner. Morgenmad indgår, men du kan også tilkøbe halvpension eller All Inclusive.