Howard Johnson

  • • Beliggenhed i hjertet af Bur Dubai
  • • Poolområde med jacuzzi
  • • Oplev Grand Mosque og Dubai Museum

Hotel Howard Johnson ligger i Dubais kulturelle bydel Bur Dubai, og hotellet er et godt valg for dig, der er interesseret i byens historie. For dem der er vilde med shopping, kan man tage en taxibåd til Deira, hvor der er guldsouk, krydderisouk og shoppingcentre. På hotellet er der et poolområde, fitnessrum og tre restauranter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Prisen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 5 km
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Howard Johnson, som ligger i hjertet af Bur Dubai, er et enkelt hotel med et poolområde med separat børnepool samt jacuzzi. Solstole og parasoller samt poolbar. På hotellet er der tre restauranter.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis fitnessrum og billard. Sauna mod betaling. Receptionen har åben døgnet rundt. Vaskeservice mod betaling.

Fra hotellet er der ca. 5 km til stranden. I Bur Dubai finder du bl.a. den store moské Grand Mosque og Dubai Museum. På den anden side af Dubai Creek ligger Deira, hvor der både er moderne shoppingcentre og mere traditionelle souker.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag.

Værd at vide

  • OBS! På dette hotel må gæster under 21 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
  • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
  • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum på 200 AED pr. værelse pr. nat.

Besøg verdensudstillingen Expo Dubai

Flyv med Emirates til De Forenede Arabiske Emirater i perioden 1. oktober 2021 til 31. marts 2022 og få gratis dagsbillet til Expo 2020. Årets tema er "Connecting Minds - Creating the Future" og udstillingen har tre områder: muligheder, mobilitet og bæredygtighed.

Cirka 4 uger før afrejse modtager du din flybillet fra Emirates, og du kan derefter logge ind og hente din Expo-billet på Emirates hjemmeside.

Læs mere om Expo Dubai

Alle hoteller i Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central er et byhotel centralt beliggende med alle Dubais attraktioner rundt om hjørnet. Fra tagpoolen kan du se ud over byens silhuet og det pulserende byliv. Hotellet har en gratis hotelbus, som kører dig ned til sandstranden ved La Mer Beach hver dag.

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt er et resort beliggende midt i storbyen. Her finder du et lækkert poolområde, en stor have, en spa og flere prisbelønnede restauranter. Med en unik beliggenhed, lige ved Dubai-bugten og nær mange af Dubais seværdigheder kan du opleve byen og formiddagen og nyde solen ved poolen om eftermiddagen.

Centara Mirage Beach Resort

Med en unik beliggenhed på Deira-øerne ligger det nybyggede Centara Mirage Beach Resort. Et familieresort med en fantastisk beliggenhed ved stranden, stort poolområde og et spændende eventyrbadeland. Hotellets indretning er inspireret af mytiske thailandske og arabiske eventyr, og hotellet har flere restauranter og barer samt fitnesscenter og spa.

25hours Hotel One Central

25hours Hotel One Central er bekvemt placeret i Trade Center-området tæt på World Trade Center i Dubai. Her møder beduinernes gamle traditioner det moderne liv i Dubai, og efter et besøg har du altid en historie at fortælle. Hotellet har flere restauranter og barer, pool på taget og mulighed for at låne både el-cykler og biler gratis.