Centara Mirage Beach Resort

Hotel Centara Mirage Beach Resort har en unik beliggenhed på Deira-øerne. Dette nybyggede familiehotel har en fantastisk beliggenhed ved stranden, et stort poolområde og et spændende eventyrbadeland. Hotellets indretning er inspireret af mytiske thailandske og arabiske eventyr, og hotellet har flere restauranter og barer samt fitnesscenter og spa.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8 ud af 10
Baseret på 8 anmeldelser

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Centara Mirage Beach Resort kan hele familien udforske vandaktiviteterne, herunder en lazy river, børnenes vandlegeområde, vandrutsjebaner og klippespringssteder, før de slapper af og spiser på en af ​​hotellets syv forskellige restauranter.

Hotellet har to store pools omgivet af naturlige elementer som sten, træ og grønt. I den ene ende af poolen er der tre vandrutsjebaner til børnene. Hvis du foretrækker et langsommere tempo, kan du tage en svømmetur og flyde rundt i poolens dovne flod. Når du vil bade i havet, er der ikke langt til stranden.

Mirage Family Lounge serverer morgenmad, snacks, eftermiddagste, cocktails og aftenkaffe. Internationale retter og thailandsk fusion. Aktiviteter og faciliteter, herunder en børnebuffet, er rettet mod yngre gæster.

I Sheesh libanesisk får du en forsmag på den lokale kultur. Tagrestauranten tilbyder et udvalg af mezze sammen med et imponerende udvalg af vandpibe.

Spis en afslappet middag på Sands, mens du nyder havudsigten. Restauranten og baren er kendt for deres afslappede, men alligevel højkvalitets madoplevelse, der fokuserer på fisk og skaldyr og grill.

Suan Bua Buffet Restaurant blander thailandske kulinariske traditioner med moderne stil, og tilbyder Thailands seneste madtrends sammen med en blanding af Hong Kong sushi og retter.

Vinkælderen og den argentinske grill Uno Mas hylder argentinske grilltraditioner og garanterer unikke smag og mørt kød. Suppler dit måltid med en nøje udvalgt vin.

Waves Pool Bar serverer snacks og forfriskende drikkevarer. Tag en pause fra feriestedets spændende attraktioner i vandlandet og lad op med noget energi.

Vistas lobbybar serverer kaffe, te og lækkerier. Der er også "Sweet Spot" med gratis datoer og vand med mere.

Zing Bakery kan kunsten at lave god kaffe. Kom forbi til en kop kaffe eller te, matcha eller bubble tea. Der serveres også sandwich, bagværk, kager og is.

Hotellet har tre aldersspecifikke børneklubber og en udendørs legeplads.

Hotellet har et fuldt udstyret fitnesscenter, du kan også deltage i vandaerobic eller anden træning. Hotellets spa, CAvaree SPA, tilbyder terapeutiske og wellness-behandlinger til både voksne og yngre gæster. Der er endda en særlig spa for børn med et sliktema. Alle behandlinger er mod betaling. Wifi er gratis på hele hotellet.

Fra hotellet er der omkring 21,5 kilometer til Dubai Frame, omkring 13 kilometer til City Walk indkøbscenter og omkring 14,5 kilometer til Burj Khalifa & Dubai-fontænerne.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår.
Halvpension, helpension eller All Inclusive kan tilkøbes.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet på Suan Bua, kl. 06.30-10.30
 • Frokostbuffet på Suan Bua eller lettere frokost på Sands eller Waves, kl. 12.30-15.00
 • Middagsbuffet på Suan Bua fast menu eller på Uno Mas eller Sheesh, kl. 18.00-22.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 12.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til morgenmad på afrejsedagen.

Værd at vide

 • Bemærk at dette hotel har en 18-års aldersgrænse for indtjekning uden selskab med en forælder, hvilket betyder, at du ikke kan tjekke ind på hotellet uden selskab med en forælder under 18 år.
 • Bemærk venligst, at personer under 21 år heller ikke må drikke alkohol i henhold til De Forenede Arabiske Emiraters alkohollove.
 • I De Forenede Arabiske Emirater kræver nogle hoteller et depositum ved indtjekning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller betalingskort. Ved udtjekning vil depositum blive refunderet.

Vær opmærksom på

Helpension kan ikke tilkøbes til rejser i sommeren 2022.

My Emirates Pass - vinter 2022/23

Behold dit boardingkort, når du flyver med Emirates i perioden 1. november til 31. marts 2023. Det giver dig rabatter og tilbud, du ikke vil gå glip af!

Læs mere om Emirates Pass

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central er et byhotel centralt beliggende med alle Dubais attraktioner rundt om hjørnet. Fra tagpoolen kan du se ud over byens silhuet og det pulserende byliv. Hotellet har en gratis hotelbus, som kører dig ned til sandstranden ved La Mer Beach hver dag.

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt er et resort beliggende midt i storbyen. Her finder du et lækkert poolområde, en stor have, en spa og flere prisbelønnede restauranter. Med en unik beliggenhed, lige ved Dubai-bugten og nær mange af Dubais seværdigheder kan du opleve byen og formiddagen og nyde solen ved poolen om eftermiddagen.

Fairmont Dubai

Fairmont Dubai er et luksushotel beliggende i området nær Word Trade Center i Dubai, kun 10 minutters kørsel fra et af verdens største indkøbscentre. Der er to swimmingpools på tagterrassen og så mange restauranter, at du kan spise på forskellige spisesteder hver dag, uden at skulle forlade hotellet på en uge.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre er et 5-stjernet hotel tæt på lufthavnen. Her findes flere poolområder, mange gode restauranter og en fin spa med et bredt udvalg af behandlinger.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Velkommen til hotellet Hampton by Hilton Dubai Al Seef i Dubai - et moderne hotel med en lidt trendy atmosfære. Lad de flotte dobbeltværelser danne en afslappet og behagelig base for din ferie, da hotellets ideelle beliggenhed gør, at du er tæt på det meste af, hvad denne fascinerende by har at byde på.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

På det moderne hotel Canopy by Hilton Al Seef bor du nabo til Dubai Bay og kan låne en cykel for at udforske de spændende omgivelser. Tag en dukkert i infinity-poolen på taget og afslut dagen på Restauant Skafos, som ligger direkte på vandet ved Al Seef-promenaden.

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton et unikt hotel med en vidunderlig vintage-følelse. Her kan du nyde god komfort i omgivelser, der er inspireret af fortiden. Hotellet er beliggende i Bur Dubai, hvilket gør, at du bor tæt på lokale attraktioner og seværdigheder. Velkommen til et nyt medlem af Apollo Mondo One of a Kind-familien!

Howard Johnson

Hotel Howard Johnson ligger i Dubais kulturelle bydel Bur Dubai, og hotellet er et godt valg for dig, der er interesseret i byens historie. For dem der er vilde med shopping, kan man tage en taxibåd til Deira, hvor der er guldsouk, krydderisouk og shoppingcentre. På hotellet er der et poolområde, fitnessrum og tre restauranter.