Centara Mirage Beach Resort

Hotel Centara Mirage Beach Resort har en unik beliggenhed på Deira-øerne. Dette nybyggede familiehotel har en fantastisk beliggenhed ved stranden, et stort poolområde og et spændende eventyrbadeland. Hotellets indretning er inspireret af mytiske thailandske og arabiske eventyr, og hotellet har flere restauranter og barer samt fitnesscenter og spa.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

7,5 ud af 10
Baseret på 2 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Centara Mirage Beach Resort har en unik beliggenhed ved stranden på Deira-øerne, et stort poolområde med to store pools omgivet af grønne områder. I den ene ende af poolen er der tre vandrutsjebaner til børnene. Hvis du foretrækker et langsommere tempo, kan du langsomt flyde med i poolens lazy river.

Hotellets hovedrestaurant, Suna Bua, serverer internationale retter samt forskellige thailandske retter. Der er også en argentinsk grillrestaurant, Uno Mas, og en restaurant, der serverer libanesiske retter, Sheesh. Hotellet har også Sands Beach Club og Waves poolbar.

Hotellet har tre aldersspecifikke børneklubber og en udendørs legeplads. Der er et fuldt udstyret fitnessrum til træning, du kan også deltage i vandaerobic eller enhver anden træningssession. Hotellets spa, SPA Cenvaree, tilbyder terapeutiske og wellness-behandlinger til både voksne og yngre gæster. Der er endda en særlig zone for børn i spaen med sliktema. Alle behandlinger mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet.

Fra hotellet er der cirka 21,5 kilometer til Dubai Frame, cirka 13 kilometer til City Walk indkøbscenter og cirka 14,5 kilometer til Burj Khalifa & Dubais springvand.

Aldersgrænse
Hvis du er under 18 år, må du ikke checke ind på dette hotel, medmindre du er ledsaget af en forælder.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmad og middag)
 • All Inclusive

Halvpension er morgenmad og middag i buffetrestauranten Suan Bua eller middag fra en fast menu i Uno Mas, Sands Beach Clun eller Sheesh. Det er muligt at bytte middag til frokost mod forespørgsel en dag i forvejen. Tilkøber du halvpension og rejser hen over nytår, serveres halvpension som morgenmad og frokost d. 31/12.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet på Suan Bua kl. 07.00-10.30
 • Let frokost på Sands Beach Bar, kl. 12.00-15.00
 • Frokostbuffet på Suan Bua, kl. 12.30-15.00
 • Frokost fra fast menu på Uno Mas, kl. 12.30-15.00 (bordreservation påkrævet)
 • Is på Sands Beach Club, kl. 12.00-17.00
 • Middagsbuffet på Suan Bua, kl. 18.30-22.30
 • Middag fra fast menu på Uno Mas, kl. 18.30-22.30 (bordreservation påkrævet)
 • Middag fra fast menu på Sheesh, kl. 19.00-22.30 (bordreservation påkrævet)
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer ad libitum, kl. 11.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl.15 på ankomstdagen til kl. 15.00 på afrejsedagen.

My Emirates Pass - sommer 2023

Behold dit boardingkort, når du flyver med Emirates i perioden 1. maj til 30. september 2023. Det giver dig rabatter og tilbud, du ikke vil gå glip af!

Læs mere om Emirates Pass

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central er et byhotel centralt beliggende med alle Dubais attraktioner rundt om hjørnet. Fra tagpoolen kan du se ud over byens silhuet og det pulserende byliv. Hotellet har en hotelbus, som kører dig ned til sandstranden ved La Mer Beach hver dag.

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt er et resort beliggende midt i storbyen. Her finder du et lækkert poolområde, en stor have, en spa og flere prisbelønnede restauranter. Med en unik beliggenhed, lige ved Dubai-bugten og nær mange af Dubais seværdigheder kan du opleve byen og formiddagen og nyde solen ved poolen om eftermiddagen.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre er et 5-stjernet hotel tæt på lufthavnen. Her findes flere poolområder, mange gode restauranter og en fin spa med et bredt udvalg af behandlinger.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Velkommen til hotellet Hampton by Hilton Dubai Al Seef i Dubai - et moderne hotel med en lidt trendy atmosfære. Lad de flotte dobbeltværelser danne en afslappet og behagelig base for din ferie, da hotellets ideelle beliggenhed gør, at du er tæt på det meste af, hvad denne fascinerende by har at byde på.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

På det moderne hotel Canopy by Hilton Al Seef bor du nabo til Dubai Bay og kan låne en cykel for at udforske de spændende omgivelser. Tag en dukkert i infinity-poolen på taget og afslut dagen på Restauant Skafos, som ligger direkte på vandet ved Al Seef-promenaden.

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton et unikt hotel med en vidunderlig vintage-følelse. Her kan du nyde god komfort i omgivelser, der er inspireret af fortiden. Hotellet er beliggende i Bur Dubai, hvilket gør, at du bor tæt på lokale attraktioner og seværdigheder. Velkommen til et nyt medlem af Apollo Mondo One of a Kind-familien!

Howard Johnson

Hotel Howard Johnson ligger i Dubais kulturelle bydel Bur Dubai, og hotellet er et godt valg for dig, der er interesseret i byens historie. For dem der er vilde med shopping, kan man tage en taxibåd til Deira, hvor der er guldsouk, krydderisouk og shoppingcentre. På hotellet er der et poolområde, fitnessrum og tre restauranter.

Rotana Towers

Rotana Towers i det centrale Dubai har ikke kun en pool på stedet, men adskillige restauranter at vælge imellem og gode værelser, med en ideel beliggenhed for dem, der ønsker at udforske og opdage denne storby under deres ferie.