Centara Mirage Beach Resort

På det familievenlige Centara Mirage Beach Resort ved stranden kan du udforske vandaktiviteterne, herunder en lazy river, vandlegeområde for børn og vandrutsjebaner, derefter slappe af og spise på en af hotellets restauranter og afslutte med en afslappende stund på hotellets spa.

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til dette rejsemål. Gælder i afrejseperioden 1/8 2024 - 14/4 2025. Book senest den 28/7 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger, men ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Centara Mirage Beach Resort har en unik beliggenhed ved stranden på Deira-øerne, et stort poolområde med to store pools omgivet af grønne områder. I den ene ende af poolen er der tre vandrutsjebaner til børnene og to børnepools. Hvis du foretrækker et langsommere tempo, kan du langsomt flyde med i poolens lazy river.

Hotellets buffetrestaurant, Suna Bua, serverer internationale retter til morgen og middag samt forskellige thailandske retter. Der er også en argentinsk grillrestaurant, Uno Mas, og en restaurant, der serverer arabiske retter, Sheesh. Bordreservation påkræves i á la carte-restauranterne. Hotellet har også Sands Beach Club og poolbaren Waves Beach Bar.

Hotellet har tre aldersspecifikke børneklubber og en udendørs legeplads med blandt andet en højtliggende klatrepark til de lidt større børn. Der er et fuldt udstyret fitnessrum til træning, du kan også deltage i vandaerobic eller enhver anden træningssession. Hotellets spa, SPA Cenvaree, tilbyder terapeutiske og wellness-behandlinger til både voksne og yngre gæster. Der er endda en særlig zone for børn i spaen med sliktema. Alle behandlinger mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet.

Fra hotellet er der cirka 21,5 kilometer til Dubai Frame, cirka 13 kilometer til City Walk indkøbscenter og cirka 14,5 kilometer til Burj Khalifa & Dubais Mall. Hotellet ligger tæt på lufthavnen, og flytrafikken kan være forstyrrende.

Aldersgrænse
Hvis du er under 18 år, må du ikke checke ind på dette hotel, medmindre du er ledsaget af en forælder.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmad og middag)
 • All Inclusive
 • All Inclusive Ultra

Halvpension er morgenmad og middag i buffetrestauranten Suan Bua eller middag fra en fast menu i Uno Mas eller Sheesh. Det er muligt at bytte middag til frokost mod forespørgsel en dag i forvejen. Tilkøber du halvpension og rejser hen over nytår, serveres halvpension som morgenmad og frokost d. 31/12.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet på Suan Bua kl. 07.00-10.30
 • Let frokost på Sands Beach Bar eller i Waves Beach Bar, kl. 12.00-15.00
 • Frokostbuffet i restauranten Suan Bua, kl. 12.30-15.00
 • Is på Sands Beach Club, kl. 12.00-17.00
 • Middagsbuffet i restauranten Suan Bua, kl. 18.30-22.30
 • Middag fra fast menu på Uno Mas, kl. 18.30-22.30
 • Middag fra fast menu på Sheesh, kl. 19.00-22.30
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 11.00-23.00

Ved tilkøb af All Inclusive Ultra indgår foruden ovenstående også:

 • Frokost i restaurant Uno Mas
 • Forfriskninger, øl, vin og drinks af premium-mærker ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 11.00-01.00
 • 30% rabat på spabehandlinger
 • 15% rabat på vandsport

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl.15 på ankomstdagen til og med morgenmad på afrejsedagen.

Vær opmærksom på

All Inclusive Ultra kan bookes til sommeren 2024.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central er et byhotel centralt beliggende med alle Dubais attraktioner rundt om hjørnet. Fra tagpoolen kan du se ud over byens silhuet og det pulserende byliv. Hotellet har en hotelbus, som kører dig ned til sandstranden ved La Mer Beach hver dag.

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt er et resort beliggende midt i storbyen. Her finder du et lækkert poolområde, en stor have, en spa og flere prisbelønnede restauranter. Med en unik beliggenhed, lige ved Dubai-bugten og nær mange af Dubais seværdigheder kan du opleve byen og formiddagen og nyde solen ved poolen om eftermiddagen.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre er et 5-stjernet hotel tæt på lufthavnen. Her findes flere poolområder, mange gode restauranter og en fin spa med et bredt udvalg af behandlinger.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Velkommen til hotellet Hampton by Hilton Dubai Al Seef i Dubai - et moderne hotel med en lidt trendy atmosfære. Lad de flotte dobbeltværelser danne en afslappet og behagelig base for din ferie, da hotellets ideelle beliggenhed gør, at du er tæt på det meste af, hvad denne fascinerende by har at byde på.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

På det moderne hotel Canopy by Hilton Al Seef bor du nabo til Dubai Bay og kan låne en cykel for at udforske de spændende omgivelser. Tag en dukkert i infinity-poolen på taget og afslut dagen på Restauant Skafos, som ligger direkte på vandet ved Al Seef-promenaden.

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton et unikt hotel med en vidunderlig vintage-følelse. Her kan du nyde god komfort i omgivelser, der er inspireret af fortiden. Hotellet er beliggende i Bur Dubai, hvilket gør, at du bor tæt på lokale attraktioner og seværdigheder. Velkommen til et af vores Apollo Mondo One of a Kind-hoteller!

Howard Johnson

På Howard Johnson hotellet er der blandt andet poolområde, fitnessrum og to restauranter og to barer. Hotellet ligger i Bur Dubai, byens kulturelle distrikt, og for de interesserede i at tage del i byens historie, er det et glimrende valg. For shoppingentusiasten er det bare at tage en taxabåd over til Deira, hvor der både er en guldsouk, en krydderisouk og moderne indkøbscentre.

Rotana Towers

Rotana Towers i det centrale Dubai har ikke kun en pool på stedet, men adskillige restauranter at vælge imellem og gode værelser, med en ideel beliggenhed for dem, der ønsker at udforske og opdage denne storby under deres ferie.

RIU Dubai

RIU Dubai er et familiehotel tæt på stranden med et generøst All Inclusive-program, der omfatter flere restauranter og barer. Her er dejlige pools for store og små, et par af dem med vandrutsjebaner og en kilometer lang sandstrand lige ved siden af hotellet. Et perfekt hotel at holde din ferie på!

Arabian Park Dubai, an Edge by Rotana

Arabian Park Dubai, an Edge by Rotana ligger i det livlige Al Jaddaf-kvarter, tæt på Bur Dubai og Culture Village, hvor der er mulighed for at shoppe. Hotellet har et poolområde, hvor man kan slappe af mellem besøgene på alle byens attraktioner. Morgenmad indgår, men du kan også tilkøbe halvpension eller All Inclusive.