Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

apollo mondo one of a kind

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton et unikt hotel med en vidunderlig vintage-følelse. Her kan du nyde god komfort i omgivelser, der er inspireret af fortiden. Hotellet er beliggende i Bur Dubai, hvilket gør, at du bor tæt på lokale attraktioner og seværdigheder. Velkommen til et af vores Apollo Mondo One of a Kind-hoteller!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Spændende hotel i Al SEEF området ved CREKEN charmerende og ikke luksus, hvilket passede os godt....
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 km
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton tiltrækker med sin autentiske arabiske atmosfære. Alt her ser en smule gammelt ud, men dette er en illusion - du behøver ikke at gå på kompromis, dette er et komfortabelt og moderne hotel med en god beliggenhed i det bilfrie område Al Seef på den sydlige bred af Dubai Creek. I nærområdet er der kultur, restauranter og en masse souvenirbutikker.

Spændende madoplevelser
Hotellet har en restaurant og hver morgen serveres der en skøn morgenmad, kendte internationale retter serveres side om side med lokale specialiteter. Middagen har lokale toner og med orientalske smage. Der er også en bar på hotellet.

Træning og velvære
Hvis du vil køle af i en pool, træne i fitness eller forkæle dig selv i spaen, er alt dette tilgængeligt på hotel Canopy by Hilton Dubai Al Seef og kan bruges af alle hotellets gæster. Der er et ekstra gebyr for spabehandlinger, ellers er det gratis. Der er endda en gratis shuttle-service mellem hotellerne. Hvis du vil gå, er det lidt over en kilometer og bør ikke tage mere end cirka et kvarter.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi overalt på hotellet. Vaskeservice.

Udforsk omgivelserne
Omkring 800 meter til færgeterminalen for bådene over Dubai Creek. Cirka 5 kilometer til et større indkøbscenter, men der er også nogle mindre butikker i nærheden af hotellet. Bilfrit område omkring hotellet.

Aldersgrænse
Hvis du er under 18 år, må du ikke checke ind på dette hotel, medmindre du er ledsaget af en forælder.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension
  • Helpension

Hvis du bor på hotellet nytårsaften og har tilkøbt halvpension, serveres morgenmadsbuffet og frokost den dag.

Når voksne tilkøber måltider hjemmefra, spiser børn under 12 år gratis - gælder i løbet af sommeren 2024.

Vær opmærksom på

Sommeren 2023: Når voksne tilkøber måltider, spiser børn op til 12 år gratis.

Apollo Mondo One Of A Kind
  • Unikke hoteloplevelser
  • Gennemtænkt helhed og atmosfære
  • Nøje udvalgte af Apollo
  • Altid minimum 3 stjerner

Alle hoteller i Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central er et byhotel centralt beliggende med alle Dubais attraktioner rundt om hjørnet. Fra tagpoolen kan du se ud over byens silhuet og det pulserende byliv. Hotellet har en hotelbus, som kører dig ned til sandstranden ved La Mer Beach hver dag.

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt er et resort beliggende midt i storbyen. Her finder du et lækkert poolområde, en stor have, en spa og flere prisbelønnede restauranter. Med en unik beliggenhed, lige ved Dubai-bugten og nær mange af Dubais seværdigheder kan du opleve byen og formiddagen og nyde solen ved poolen om eftermiddagen.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre er et 5-stjernet hotel tæt på lufthavnen. Her findes flere poolområder, mange gode restauranter og en fin spa med et bredt udvalg af behandlinger.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Velkommen til hotellet Hampton by Hilton Dubai Al Seef i Dubai - et moderne hotel med en lidt trendy atmosfære. Lad de flotte dobbeltværelser danne en afslappet og behagelig base for din ferie, da hotellets ideelle beliggenhed gør, at du er tæt på det meste af, hvad denne fascinerende by har at byde på.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

På det moderne hotel Canopy by Hilton Al Seef bor du nabo til Dubai Bay og kan låne en cykel for at udforske de spændende omgivelser. Tag en dukkert i infinity-poolen på taget og afslut dagen på Restauant Skafos, som ligger direkte på vandet ved Al Seef-promenaden.

Howard Johnson

På Howard Johnson hotellet er der blandt andet poolområde, fitnessrum og to restauranter og to barer. Hotellet ligger i Bur Dubai, byens kulturelle distrikt, og for de interesserede i at tage del i byens historie, er det et glimrende valg. For shoppingentusiasten er det bare at tage en taxabåd over til Deira, hvor der både er en guldsouk, en krydderisouk og moderne indkøbscentre.

Centara Mirage Beach Resort

På det familievenlige Centara Mirage Beach Resort ved stranden kan du udforske vandaktiviteterne, herunder en lazy river, vandlegeområde for børn og vandrutsjebaner, derefter slappe af og spise på en af hotellets restauranter og afslutte med en afslappende stund på hotellets spa.

Rotana Towers

Rotana Towers i det centrale Dubai har ikke kun en pool på stedet, men adskillige restauranter at vælge imellem og gode værelser, med en ideel beliggenhed for dem, der ønsker at udforske og opdage denne storby under deres ferie.

RIU Dubai

RIU Dubai er et familiehotel tæt på stranden med et generøst All Inclusive-program, der omfatter flere restauranter og barer. Her er dejlige pools for store og små, et par af dem med vandrutsjebaner og en kilometer lang sandstrand lige ved siden af hotellet. Et perfekt hotel at holde din ferie på!

Arabian Park Dubai, an Edge by Rotana

Arabian Park Dubai, an Edge by Rotana ligger i det livlige Al Jaddaf-kvarter, tæt på Bur Dubai og Culture Village, hvor der er mulighed for at shoppe. Hotellet har et poolområde, hvor man kan slappe af mellem besøgene på alle byens attraktioner. Morgenmad indgår, men du kan også tilkøbe halvpension eller All Inclusive.