Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

apollo mondo one of a kind

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton et unikt hotel med en vidunderlig vintage-følelse. Her kan du nyde god komfort i omgivelser, der er inspireret af fortiden. Hotellet er beliggende i Bur Dubai, hvilket gør, at du bor tæt på lokale attraktioner og seværdigheder. Velkommen til et nyt medlem af Apollo Mondo One of a Kind-familien!

Ugens deal: Dubai & Emiraterne

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til De Forenede Arabiske Emirater i afrejseperioden 1/7 2023 - 13/4 2024. Gælder nye bookinger der bookes fra den 25/5 og senest den 4/6.

Gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Spændende hotel i Al SEEF området ved CREKEN charmerende og ikke luksus, hvilket passede os godt....
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 km
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton tiltrækker med sin autentiske arabiske atmosfære. Alt her ser en smule gammelt ud, men dette er en illusion - du behøver ikke at gå på kompromis, dette er et komfortabelt og moderne hotel med en god beliggenhed i det bilfrie område Al Seef på den sydlige bred af Dubai Creek. I nærområdet er der kultur, restauranter og en masse souvenirbutikker.

Hotellet har en restaurant og hver morgen serveres der en spændende morgenmad, kendte internationale retter serveres side om side med lokale specialiteter. Middagen har lokale toner og med orientalske smage. Der er også en bar på hotellet.

Hvis du vil køle af i en pool, træne i fitness eller forkæle dig selv i spaen, er alt dette tilgængeligt på hotel Canopy by Hilton Dubai Al Seef og kan bruges af alle hotellets gæster. Der er et ekstra gebyr for spabehandlinger, ellers er det gratis for hotellets gæster. Der er endda en gratis shuttle-service mellem hotellerne. Hvis du vil gå, er det lidt over en kilometer og bør ikke tage mere end cirka et kvarter.

Gratis wifi overalt på hotellet. Vaskeservice.

Omkring 800 meter til færgeterminalen for bådene over Dubai Creek. Cirka 5 kilometer til et større indkøbscenter, men der er også nogle mindre butikker i nærheden af hotellet. Bilfrit område omkring hotellet.

Aldersgrænse
Hvis du er under 18 år, må du ikke tjekke ind på dette hotel, medmindre du er ledsaget af en forælder.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension
  • Helpension

Hvis du bor på hotellet nytårsaften og har tilkøbt halvpension, serveres morgenmadsbuffet og frokost den dag.

Vær opmærksom på

Sommeren 2023: Når voksne tilkøber måltider, spiser børn op til 12 år gratis.

My Emirates Pass - sommer 2023

Behold dit boardingkort, når du flyver med Emirates i perioden 1. maj til 30. september 2023. Det giver dig rabatter og tilbud, du ikke vil gå glip af!

Læs mere om Emirates Pass
Apollo Mondo One Of A Kind
  • Unikke hoteloplevelser
  • Gennemtænkt helhed og atmosfære
  • Nøje udvalgte af Apollo
  • Altid minimum 3 stjerner

Alle hoteller i Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central er et byhotel centralt beliggende med alle Dubais attraktioner rundt om hjørnet. Fra tagpoolen kan du se ud over byens silhuet og det pulserende byliv. Hotellet har en hotelbus, som kører dig ned til sandstranden ved La Mer Beach hver dag.

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt er et resort beliggende midt i storbyen. Her finder du et lækkert poolområde, en stor have, en spa og flere prisbelønnede restauranter. Med en unik beliggenhed, lige ved Dubai-bugten og nær mange af Dubais seværdigheder kan du opleve byen og formiddagen og nyde solen ved poolen om eftermiddagen.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre er et 5-stjernet hotel tæt på lufthavnen. Her findes flere poolområder, mange gode restauranter og en fin spa med et bredt udvalg af behandlinger.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Velkommen til hotellet Hampton by Hilton Dubai Al Seef i Dubai - et moderne hotel med en lidt trendy atmosfære. Lad de flotte dobbeltværelser danne en afslappet og behagelig base for din ferie, da hotellets ideelle beliggenhed gør, at du er tæt på det meste af, hvad denne fascinerende by har at byde på.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

På det moderne hotel Canopy by Hilton Al Seef bor du nabo til Dubai Bay og kan låne en cykel for at udforske de spændende omgivelser. Tag en dukkert i infinity-poolen på taget og afslut dagen på Restauant Skafos, som ligger direkte på vandet ved Al Seef-promenaden.

Howard Johnson

Hotel Howard Johnson ligger i Dubais kulturelle bydel Bur Dubai, og hotellet er et godt valg for dig, der er interesseret i byens historie. For dem der er vilde med shopping, kan man tage en taxibåd til Deira, hvor der er guldsouk, krydderisouk og shoppingcentre. På hotellet er der et poolområde, fitnessrum og tre restauranter.

Centara Mirage Beach Resort

Hotel Centara Mirage Beach Resort har en unik beliggenhed på Deira-øerne. Dette nybyggede familiehotel har en fantastisk beliggenhed ved stranden, et stort poolområde og et spændende eventyrbadeland. Hotellets indretning er inspireret af mytiske thailandske og arabiske eventyr, og hotellet har flere restauranter og barer samt fitnesscenter og spa.