Rotana Towers

Rotana Towers i det centrale Dubai har ikke kun en pool på stedet, men adskillige restauranter at vælge imellem og gode værelser, med en ideel beliggenhed for dem, der ønsker at udforske og opdage denne storby under deres ferie.

Ugens deal - Emiraterne

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til De Forenede Arabiske Emirater i afrejseperioden 18. december 2023-01. april 2024. Book senest den 15. oktober 2023.

Gælder nye bookinger i perioden 29/9-15/10-23. Rabat er fratrukket, gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 2-3 personer. Familieværelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 3 km
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ved hotellets poolområde finder du pool og jacuzzi. Efter svømning kan du nyde dejlige stunder på solstolen i skyggen under parasollen. Poolhåndklæder kan lånes. Der er også en poolbar, der er åben fra morgen til aften.

Du behøver ikke at forlade hotellet for at spise godt. Der er en buffetrestaurant, Flavours on Two, som serverer retter fra det internationale køkken. Long's Bar pub serverer lettere retter, og à la carte-restauranten Teatro serverer asiatiske og italienske retter til middag (bordreservation kræves). Dresscode - lange bukser til mænd i restauranter. Wraps i lobbyen er stedet for lettere retter, sandwich og salater. Der serveres også gode kager til kaffen. På 6. sal, nær poolen, finder du Elevate, en cocktailbar, hvor du kan prøve vandpibe under stjernerne.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis fitnessrum for dem, der ønsker at holde sig i form under ferien. Gratis hoteltransport til Dubai Mall og Dubai Outlet Mall samt til City Beach og La Mer-strandene.

Centralt beliggende hotel, omkring 3 kilometer fra Jumeirah Beach.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension
  • Halvpension inkl. drikkevarer
  • Halvpension extra

Halvpension inkluderer morgenmad og frokost eller middag i restaurant Flavours på 2. sal. Ved halvpension inkl. drikkevarer er 2 glas af husets vin eller øl til maden også inkluderet. Halvpension extra inkluderer en middag til frokost eller middag i en af hotellets restauranter inkl. ubegrænset husets vin, øl eller sodavand til måltiderne.

Når voksne tilkøber måltider, spiser børn mellem 2-11 år gratis.

Alle hoteller i Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central er et byhotel centralt beliggende med alle Dubais attraktioner rundt om hjørnet. Fra tagpoolen kan du se ud over byens silhuet og det pulserende byliv. Hotellet har en hotelbus, som kører dig ned til sandstranden ved La Mer Beach hver dag.

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt er et resort beliggende midt i storbyen. Her finder du et lækkert poolområde, en stor have, en spa og flere prisbelønnede restauranter. Med en unik beliggenhed, lige ved Dubai-bugten og nær mange af Dubais seværdigheder kan du opleve byen og formiddagen og nyde solen ved poolen om eftermiddagen.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre er et 5-stjernet hotel tæt på lufthavnen. Her findes flere poolområder, mange gode restauranter og en fin spa med et bredt udvalg af behandlinger.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Velkommen til hotellet Hampton by Hilton Dubai Al Seef i Dubai - et moderne hotel med en lidt trendy atmosfære. Lad de flotte dobbeltværelser danne en afslappet og behagelig base for din ferie, da hotellets ideelle beliggenhed gør, at du er tæt på det meste af, hvad denne fascinerende by har at byde på.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

På det moderne hotel Canopy by Hilton Al Seef bor du nabo til Dubai Bay og kan låne en cykel for at udforske de spændende omgivelser. Tag en dukkert i infinity-poolen på taget og afslut dagen på Restauant Skafos, som ligger direkte på vandet ved Al Seef-promenaden.

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton et unikt hotel med en vidunderlig vintage-følelse. Her kan du nyde god komfort i omgivelser, der er inspireret af fortiden. Hotellet er beliggende i Bur Dubai, hvilket gør, at du bor tæt på lokale attraktioner og seværdigheder. Velkommen til et nyt medlem af Apollo Mondo One of a Kind-familien!

Howard Johnson

Hotel Howard Johnson ligger i Dubais kulturelle bydel Bur Dubai, og hotellet er et godt valg for dig, der er interesseret i byens historie. For dem der er vilde med shopping, kan man tage en taxibåd til Deira, hvor der er guldsouk, krydderisouk og shoppingcentre. På hotellet er der et poolområde, fitnessrum og tre restauranter.

Centara Mirage Beach Resort

Hotel Centara Mirage Beach Resort har en unik beliggenhed på Deira-øerne. Dette nybyggede familiehotel har en fantastisk beliggenhed ved stranden, et stort poolområde og et spændende eventyrbadeland. Hotellets indretning er inspireret af mytiske thailandske og arabiske eventyr, og hotellet har flere restauranter og barer samt fitnesscenter og spa.