Rotana Towers

Rotana Towers i det centrale Dubai har ikke kun en pool på stedet, men adskillige restauranter at vælge imellem og gode værelser, med en ideel beliggenhed for dem, der ønsker at udforske og opdage denne storby under deres ferie.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 2-3 personer. Familieværelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten og sengene var gode
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 3 km
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ved hotellets poolområde finder du pool og jacuzzi. Efter svømning kan du nyde dejlige stunder på solstolen i skyggen under parasollen. Poolhåndklæder kan lånes. Der er også en poolbar, der er åben fra morgen til aften.

Du behøver ikke at forlade hotellet for at spise godt. Der er en buffetrestaurant, Flavours on Two, som serverer retter fra det internationale køkken. Long's Bar pub serverer lettere retter, og à la carte-restauranten Teatro serverer asiatiske og italienske retter til middag (bordreservation kræves). Dresscode - lange bukser til mænd i restauranter. Wraps i lobbyen er stedet for lettere retter, sandwich og salater. Der serveres også gode kager til kaffen. På 6. sal, nær poolen, finder du Elevate, en cocktailbar, hvor du kan prøve vandpibe under stjernerne, og her kan du også spise middag.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis døgnåbent fitnessrum for dem, der ønsker at holde sig i form under ferien. Gratis hoteltransport til Dubai Mall og Dubai Outlet Mall samt La Mer-strandene.

Centralt beliggende hotel, omkring 3 kilometer fra Jumeirah Beach.

Bæredygtighedscertificering
Rotana Towers er certificeret i henhold til ISO 21401:2018, en bæredygtighedscertificering for hoteller i turistindustrien.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmadsbuffet og frokost- eller middagsbuffet)
 • Halvpension inkl. drikkevarer (morgenmadsbuffet og frokost- eller middagsbuffet)
 • All Inclusive Ultra
 • Halvpension Extra (morgenmadsbuffet og frokost eller middag)

Halvpension inkluderer morgenmad samt frokost eller middag i restaurant Flavours on Two. Ved halvpension inkl. drikkevarer er 2 glas af husets vin eller øl til maden også inkluderet. Morgenmaden serveres kl. 06.30-10.30, frokosten kl. 12.30-15.30 og middag kl. 19.00-22.30. Med halvpension Extra får du ud over frokost eller middag i restauranten Flavours on Two også muligheden for at vælge at spise frokost eller middag i en af hotellets restauranter. To glas af husets vin eller øl indgår til måltidet.

Når voksne tilkøber måltider hjemmefra, spiser børn mellem 2-11 år gratis.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive Ultra indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restauranten Flavours on Two, kl. 06.30-10.30
 • Frokostbuffet eller middagsbuffet i restauranten Flavours on Two, kl 12.30-15.30 og 19.00-22.30
 • 3-retters middag i à la carte-restauranten Teatro, kl. 18.00-22.30
 • 3-retters frokost og 3-retters middag i Longs Bar & Restaurant, kl. 12.00-15.30 og kl. 19.00-22.30
 • 3-retters middag i restaurant Elevate, kl. 19.00-22.30
 • Snacks i poolbaren Aquarius, kl 15.00-17.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-22.30

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive Ultra gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på

Til vinteren 24/25 kan du også tilkøbe halvpension Extra.

Byhotel

 • Klassificering på mindst 3+
 • Høj kundetilfredshed
 • God beliggenhed 
 • Høj komfort og service
 • Pool eller nær stranden

Alle hoteller i Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central er et byhotel centralt beliggende med alle Dubais attraktioner rundt om hjørnet. Fra tagpoolen kan du se ud over byens silhuet og det pulserende byliv. Hotellet har en hotelbus, som kører dig ned til sandstranden ved La Mer Beach hver dag.

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt er et resort beliggende midt i storbyen. Her finder du et lækkert poolområde, en stor have, en spa og flere prisbelønnede restauranter. Med en unik beliggenhed, lige ved Dubai-bugten og nær mange af Dubais seværdigheder kan du opleve byen og formiddagen og nyde solen ved poolen om eftermiddagen.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre er et 5-stjernet hotel tæt på lufthavnen. Her findes flere poolområder, mange gode restauranter og en fin spa med et bredt udvalg af behandlinger.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Velkommen til hotellet Hampton by Hilton Dubai Al Seef i Dubai - et moderne hotel med en lidt trendy atmosfære. Lad de flotte dobbeltværelser danne en afslappet og behagelig base for din ferie, da hotellets ideelle beliggenhed gør, at du er tæt på det meste af, hvad denne fascinerende by har at byde på.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

På det moderne hotel Canopy by Hilton Al Seef bor du nabo til Dubai Bay og kan låne en cykel for at udforske de spændende omgivelser. Tag en dukkert i infinity-poolen på taget og afslut dagen på Restauant Skafos, som ligger direkte på vandet ved Al Seef-promenaden.

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton et unikt hotel med en vidunderlig vintage-følelse. Her kan du nyde god komfort i omgivelser, der er inspireret af fortiden. Hotellet er beliggende i Bur Dubai, hvilket gør, at du bor tæt på lokale attraktioner og seværdigheder. Velkommen til et af vores Apollo Mondo One of a Kind-hoteller!

Howard Johnson

På Howard Johnson hotellet er der blandt andet poolområde, fitnessrum og to restauranter og to barer. Hotellet ligger i Bur Dubai, byens kulturelle distrikt, og for de interesserede i at tage del i byens historie, er det et glimrende valg. For shoppingentusiasten er det bare at tage en taxabåd over til Deira, hvor der både er en guldsouk, en krydderisouk og moderne indkøbscentre.

Centara Mirage Beach Resort

På det familievenlige Centara Mirage Beach Resort ved stranden kan du udforske vandaktiviteterne, herunder en lazy river, vandlegeområde for børn og vandrutsjebaner, derefter slappe af og spise på en af hotellets restauranter og afslutte med en afslappende stund på hotellets spa.

RIU Dubai

RIU Dubai er et familiehotel tæt på stranden med et generøst All Inclusive-program, der omfatter flere restauranter og barer. Her er dejlige pools for store og små, et par af dem med vandrutsjebaner og en kilometer lang sandstrand lige ved siden af hotellet. Et perfekt hotel at holde din ferie på!