Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre er et 5-stjernet hotel tæt på lufthavnen. Her findes flere poolområder, mange gode restauranter og en fin spa med et bredt udvalg af behandlinger.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Club-værelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Stort værelse i clubdelen. Egen pool i bygningen.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 km
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre har flere poolområder med solstole og parasoller. Der er blandt andet pool med svømmeliner for dem, der vil svømmetræne, pool i frodige omgivelser med swim-up bar, og hvis du booker et Club-værelse, får du også adgang til hotellets pool på taget. Der er også en jacuzzi.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference har i alt 12 restauranter, og det store udvalg gør, at der er noget for enhver smag. Spis en pizza på Casa Mia, bestil teppanyaki på den japanske restaurant Kiku, nyd fisk og skaldyr på Seafood Market eller udforsk en af de mange andre restauranter og tag hen, hvor smagsløgene fører dig. Måske kan brunch med champagne på den prisvindende restaurant Yalumba lokke dig. Der er også flere barer og caféer.

Natural Elements Spa tilbyder en bred vifte af behandlinger og massage, og der er også et veludstyret fitnessrum med udsigt over de frodige omgivelser og pools. Det er også muligt at bestille tid hos en personlig træner.

Gratis wifi på hele hotellet. Deira City Shopping Centre ligger ca. 2 kilometer fra hotellet. Til soukene i Deira er der omkring 8 kilometer.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension
  • Helpension

Halv- og helpension betyder mulighed for at spise rundt omkring på flere af hotellets restauranter (dine around). Ved check-in får gæster med hel- og halvpension vouchers til at vælge mellem frokost og middag. Ved temafrokost/middage, brunch og under Ramadanen kan der forekomme ændringer og tilføjelser på nogle restauranter.

Følgende restauranter er en del af hotellets dine around-koncept: Latitud, Gourmandises, Yalumba, Long Yin, Bebemos, Beef Bistro, Jules, Casa Mia, Suykothai, Dubliners, Warehouse. Der kan forekomme ændringer.

Alle hoteller i Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central er et byhotel centralt beliggende med alle Dubais attraktioner rundt om hjørnet. Fra tagpoolen kan du se ud over byens silhuet og det pulserende byliv. Hotellet har en hotelbus, som kører dig ned til sandstranden ved La Mer Beach hver dag.

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt er et resort beliggende midt i storbyen. Her finder du et lækkert poolområde, en stor have, en spa og flere prisbelønnede restauranter. Med en unik beliggenhed, lige ved Dubai-bugten og nær mange af Dubais seværdigheder kan du opleve byen og formiddagen og nyde solen ved poolen om eftermiddagen.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Velkommen til hotellet Hampton by Hilton Dubai Al Seef i Dubai - et moderne hotel med en lidt trendy atmosfære. Lad de flotte dobbeltværelser danne en afslappet og behagelig base for din ferie, da hotellets ideelle beliggenhed gør, at du er tæt på det meste af, hvad denne fascinerende by har at byde på.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

På det moderne hotel Canopy by Hilton Al Seef bor du nabo til Dubai Bay og kan låne en cykel for at udforske de spændende omgivelser. Tag en dukkert i infinity-poolen på taget og afslut dagen på Restauant Skafos, som ligger direkte på vandet ved Al Seef-promenaden.

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton et unikt hotel med en vidunderlig vintage-følelse. Her kan du nyde god komfort i omgivelser, der er inspireret af fortiden. Hotellet er beliggende i Bur Dubai, hvilket gør, at du bor tæt på lokale attraktioner og seværdigheder. Velkommen til et af vores Apollo Mondo One of a Kind-hoteller!

Howard Johnson

På Howard Johnson hotellet er der blandt andet poolområde, fitnessrum og to restauranter og to barer. Hotellet ligger i Bur Dubai, byens kulturelle distrikt, og for de interesserede i at tage del i byens historie, er det et glimrende valg. For shoppingentusiasten er det bare at tage en taxabåd over til Deira, hvor der både er en guldsouk, en krydderisouk og moderne indkøbscentre.

Centara Mirage Beach Resort

På det familievenlige Centara Mirage Beach Resort ved stranden kan du udforske vandaktiviteterne, herunder en lazy river, vandlegeområde for børn og vandrutsjebaner, derefter slappe af og spise på en af hotellets restauranter og afslutte med en afslappende stund på hotellets spa.

Rotana Towers

Rotana Towers i det centrale Dubai har ikke kun en pool på stedet, men adskillige restauranter at vælge imellem og gode værelser, med en ideel beliggenhed for dem, der ønsker at udforske og opdage denne storby under deres ferie.

RIU Dubai

RIU Dubai er et familiehotel tæt på stranden med et generøst All Inclusive-program, der omfatter flere restauranter og barer. Her er dejlige pools for store og små, et par af dem med vandrutsjebaner og en kilometer lang sandstrand lige ved siden af hotellet. Et perfekt hotel at holde din ferie på!