Yogarejse med Swedish Training Camp

Playitas Resort, Fuerteventura

Pas på dig selv indefra og ud, dyrk yoga med os i en uge på Playitas Resort. Sikke en drøm! Forestil dig at starte morgenen med en solhilsen, hvor solopgangen blænder os som et smukt maleri, eller mød solen med en powerwalk op ad bjergkammen.

Giv dig selv en chance for at nyde nuet og livet med god mad, yoga, hyggelige udflugter og muligheder for vinsmagning og vandreture. Rejs med os til det populære Playitas Resort på Fuerteventura. 


Om rejsen

Vores yogarejse er for alle, vi ønsker at skabe glæde, fællesskab, velvære og mulighed for en tænkepause, hvor du kan hellige dig lige præcis det, du har brug for. Balance i livet! Du deltager altid kun i det, du har brug for og lyst til. Der er ingen præstationskrav.

I løbet af ugen vil vi afholde yogaklasser som Yinyoga, Ashtanga Yoga, Vinyasa Yoga og Hatha Yoga. Vi vil også tilbyde core, funktionel træning, powerwalk, workshop, foredrag, vandreture og udflugter.  Andre fælles aktiviteter, der vil blive tilbudt, inkluderer vinsmagning. Vi har et godt og professionelt arrangement, der selvfølgelig giver plads til sol, badning og god mad mellem aktiviteterne.


Træningsprogram

Programmet for ugen vil blive præsenteret her inden længe.

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i programmets indhold og timing. 

 

Holdbeskrivelser

Yinyoga er en rolig og meditativ form for yoga, der fokuserer på at strække kroppens bindevæv, led og ledbånd. Hver stilling holdes i flere minutter, og der er fokus på dyb vejrtrækning.

Ashtanga yoga er en dynamisk og fysisk yoga, som består af forskellige bevægelser (asanas), der er kædet sammen i en serie. Fokus er på åndedrættet.

Vinyasa yoga er en dynamisk og flydende yoga, der tilbyder en masse variation, da den er inspireret af flere forskellige yogaformer.

HathaYoga er rolige blide bevægelser på måtten sammen med meditation og åndedrætsøvelser. Hjælper dig med at finde indre ro og balance.

Powerwalk en energifyldt gåtur i et godt tempo.

Core her træner vi kroppens kerne, dvs. torsomusklerne, og styrker rygmusklerne.

Funktionel træning er styrketræning og bevægelser i naturlige bevægelsesmønstre. Vi aktiverer mange forskellige muskler på samme tid. Både med kroppen som redskab og med nogle enkle redskaber.


Hvem kan deltage?

Rejsen er for alle, for dem, der er begyndere, har dyrket yoga i et stykke tid, eller hvis du ønsker at udforske din yoga. Vi tilpasser vores hold til gruppen og har forskellige tilbud, der passer til alle. Det er også muligt at rejse alene. Vi er rigtig gode til og lægger stor vægt på, at alle skal føle sig godt tilpas, velkomne og inkluderede.

Noget der bliver værdsat er, at vi har et klart program i løbet af ugen og også har booket bord til vores gruppe til middag. Det giver en stor følelse af tryghed og fællesskab. Du vil få venner og minder for livet!

Priser fra: 10.698,-

Dato:
1.-8. nov 2024
7.-14. mar 2025

Hotel: Playitas Resort

Afrejse fra: København & Billund

Dette indgår:                             

  • Fly tur/retur
  • Mad om bord på flyet
  • Bagage + håndbagage
  • Transfer tur/retur
  • Indkvartering i delt dobbeltværelse på Playitas Resort
  • Halvpension (morgenmad og middag)
  • Træning og aktiviteter i henhold til program med Swedish Training Camp
  • Goodiebag med f.eks. håndklæde og vandflaske
  • Hotel og træningsfaciliteter i topklasse

* Enkeltværelsestillæg 2.500,-

Værd at vide om grupperejser

Book i november 2024
Deadline for booking 18. oktober 2024, eller tidligere, hvis arrangementet er fuldt booket.

Book i marts 2025
Sidste dag for booking 21. februar 2025, eller tidligere, hvis arrangementet er fuldt booket.

Kontakt: sports@apollorejser.dk


Om Swedish Training Camp

Swedish Training Camp er en del af virksomheden Golden Wellness AB, som ejes og drives af Petra og Håkan. Både Petra og Håkan arbejder fuldtid med event- og træningsvirksomheden Golden Wellness. Swedish Training Camp har visionen: "At få så mange mennesker som muligt i bevægelse og få dem til at forstå de positive effekter af det". Det skal være sjovt, enkelt og svedigt og inspirere til trænings- og livsglæde, til at tænke enkelt og ikke komplicere tingene, og til at turde gå uden for boksen, lave en high five og udfordre sig selv! Swedish Training Camp har mange års erfaring med at arrangere træningsrejser (over 50 træningsrejser i bagagen) og som lejede instruktører for andre træningsfirmaer.

 


Om trænerne


 

Petra Alm Johansson, grundlægger af Swedish Training Camp. Over 150 rejser i bagagen. Energibundtet fra Halmstad, der arbejder fuldtid som personlig træner, gruppetræningsinstruktør, sundhedsinspirator og foredragsholder på sit eget anlæg Golden Wellness i Varberg og i udlandet. Lær dette energibundt at kende på turen, hvor Petra vil få jer til at føle jer som stjerner, komme ud af jeres komfortzone og følge med strømmen.

Jennie Lithen vores lokale yogainstruktør fra Norrland, bosat i Varberg, som har en evne til at røre sine deltagere med sin professionalisme, rolige stemme og den nordiske dialekt. Jennie får ALLE til at føle sig afslappede og velkomne på måtten. Jennie har været instruktør på Swedish Training Camp i ca. 9 år, både i Sverige og på vores rejser rundt om i verden. Ud over yoga leder Jennie også andre klasser som løb, dans, funktionel træning og stretch & relax. 


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas