Swedish Training Camp træningsrejse på Playitas Resort

Kom med på en træningstur i samarbejde med Swedish Training Camp, en uge med inspiration, viden og træningsglæde! Vi fylder dagene med træning, sol, svømning & skønt fællesskab på sportshotellet Playitas Resort. Swedish Training Camp inspirerer dig med deres passion og glæde for at få alle i bevægelse og fysisk udvikling. Kombiner dette med foredrag og god mad i et skønt fællesskab med ligesindede. Det er vigtigt for os at få alle til at føle sig velkomne og inkluderede i ugens forløb. Vi er omhyggelige detaljerne, så du får en skøn oplevelse hos os.


Ugeprogram 

Vi har sammensat et komplet ugeprogram, der passer til alle og du vælger selv, hvor meget eller lidt, du vil deltage. Vi er i mange år startet dagene med gåture eller en energisk løbetur.

Hver dag vil du kunne deltage i vores populære træningspas indenfor styrke. Her udvikler du dig indenfor netop styrketræning. Vi fokuserer på teknik og gennemgår forskellige muskelgrupper hver dag. Hver dag kan du også vælge at deltage i Cardio Hiit, som er en fitness-baseret træning med fokus på at på pulsen op. Ud over disse populære og fantastiske træningspas har vi andre spændende hold som du kan deltage på, læs mere under holdbeskrivelser.


Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i programmets indhold og tidspunkter. Fuldt program modtages cirka 2 uger før afrejse.


Hvem kan følge med på turen?

Turen passer for alle, uanset om du er i ny inden for træning eller har trænet længe. Vi lægger stor vægt på kommunikation og at alle føler sig godt tilpas. Det betyder, at ingen behøver at føle sig alene. Dette er også en tur, hvor du sagtens kan rejse alene. Du vil møde nye venner, som du vil have det rigtig sjovt med og skabe minder for livet sammen med.

Det er også muligt at dele værelse med en anden rejsende af samme køn, så du ikke skal betale for et enkeltværelse. Det oplyser du ved booking.

Holdbeskrivelser

Gåtur - Vi går hurtigt og i et tempo, så sveden kommer til at dryppe.

Løb - Distance eller intervaller, i omgivelserne rundt omkring hotellet.

Intervaller med teknik - På pister eller forskellige tidsintervaller. Vi gennemgår gode tips og teknikker til at forbedre løb. Det er også muligt at deltage i Powerwalking.

Styrke - Udvikling indenfor styrketræning. Dette er vores mest populære træning, hvor vi træner 3 muskelgrupper på én træning og en cardio del. Styrke vener der tilbage hver dag under vores træningsture og er værdsat af alle, uanset niveau. Vi hjælper alle til at udvikle sig, og du vil mærke en udvikling på kun 1 uge.

Cardio Hiit - Højintensiv træning for øget kondition og fedtforbrænding. Dette er kontrasten til styrke. Cardio Hiit foregår hver dag hele ugen. Perfekt til at komme i bedre form og udfordre dig selv og din kondition. Alle kan være med, da vi arbejder i tidsintervaller helt individuelt i gruppen.

MRL - ​​Fokus på at styrke mave, balder og lår. Rigtig god til også at styrke op omkring knæled og hofter og core. En vigtig træning, også for at forebygge skader.

Boot Camp - Træning i lokalområdet eller på stranden med kroppen og naturen som redskaber. Bokseinspirerede øvelser kan forekomme. En masse teamwork og high five. Legesyg og sjov.

Core - Kropskontrol med langsomme bevægelser. Fokus på mave, ryg og mobilitet.

Stretch & Relaxation - Vi blødgør og strækker kroppen i langsomme bevægelser. Vi kan både starte og slutte med afspænding/mindfulness. Barfodet på gulvet med rolig musik.

TABATA- Garanti for sved. 20 sek. arbejde, 10 sek. hvile. Musik med nedtælling og nonstop. Enkelt og sjovt for alle. Kan forekomme med eller uden værktøj.

Pris fra 8.998, -

Dato:

3.-10. november 2023, 10.498,-

Afrejselufthavn: København, Billund

Hotel: Playitas Resort

Inkluderet i prisen:

  • Fly tur/retur med mad på flyet og bagage
  • Transfer tur/retur til hotellet
  • Delt plads i dobbeltværelse*
  • Halvpension, morgenmad og aftenbuffet
  • Alt træning med Swedish Training Camp
  • Foredrag med bobler
  • Goodiebag med T-shirt

*Enkeltværelsestillæg 2.000, -

BOOK 3.-10. NOV 2023

Begrænset antal pladser!

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

 


Om Swedish Padel Camp


Swedish Training Camp er en del af virksomheden Golden Wellness AB, som ejes og drives af Petra og Håkan. Både Petra og Håkan arbejder med events og træningsvirksomheden Golden Wellness på fuld tid. Swedish Training Camp har visionen, "At få så mange mennesker som muligt i bevægelse og få dem til at forstå de positive effekter af det". Det skal være sjovt, enkelt og svedigt. Swedish Training Camp har mange års erfaring med at arrangere træningsrejser (over 50 træningsture i bagagen) og som lejede instruktører for andre træningsvirksomheder.

Instruktører på turen

Petra Alm-Johansson - Autoriseret personlig træner og uddannet diætist. Over 25 års erfaring som gruppetræningsinstruktør. Foredragsholder, sundhedsinspirator og fitnesstræner for forskellige elitehold i Sverige. Arbejder på fuld tid med event- & træningsfirmaet Golden Wellness.

Håkan Johansson - Certificeret tennistræner, padeltræner og fitnesstræner med 30 års fuldtidserfaring. Certificeret mental coach. Opgaver som træner indenfor diverse sportsgrene på eliteniveau gennem mange år.

Afhængigt af antallet af rejsende har vi flere fantastiske instruktører med på turen. De har mange års erfaring med træning & træningsrejser. Disse præsenteres i programmet senest 2 måneder før afrejse.

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​