Swedish Training Camp, Padel – Tennis - Holdtræning, Levante - powered by Playitas

Nyhed! Lær at spille Padel og tennis på samme tur!

Velkommen til en træningstur i samarbejde med Swedish Training Camp, en skøn blanding af padel, tennis og holdtræning! Vi fylder dagene med motion, sol, svømning og dejligt fællesskab på sportshotellet Levante – powered by Playitas. Instruktørerne fra Swedish Training Camp vil inspirere dig med deres passion og glæde for bevægelse og fysisk udvikling. Kombineret med foredrag, god mad og skønt fællesskab med ligesindede, bliver det en god uge!

Vi har sammensat et komplet ugeprogram, der passer til alle og du vælger selv hvor meget eller hvor lidt, du vil deltage i. Hver dag tilbyder vi en buffet med træningspas og aktiviteter at deltage i samt daglig padel- og tennistræning.


Hvem kan deltage på turen?

Turen passer for alle, uanset om du er i starten af ​​din træning eller har trænet længe. Vi lægger stor vægt på personlig kommunikation og på, at alle føler sig godt tilpas. Dette er også en tur, hvor du sagtens kan rejse alene. Du vil møde mange nye venner, som du vil have det rigtig sjovt med, og som du vil skabe livslange minder med.


Program

Program

*Bemærk venligst, at programmet er foreløbigt og ændringer kan forekomme.  


Holdtræning

Powerwalk – Vi går så hurtigt, at sveden løber drypper af os. Alle kan følge med.

Padel – Alle får mulighed for at spille 90 minutter hver dag. Vi deler op i lige grupper.

Tennis – Alle får mulighed for at spille 90 minutter hver dag. Vi deler op i lige grupper.

Intervaller – Løb distance eller i intervaller, i omgivelserne omkring hotellet.

Intervaller med tekniktips - Forskellige intervaller på pister eller forskellige tidsintervaller. Vi gennemgår også gode tips og teknikker til at forbedre løb.

Styrkebox - Udvikling i styrketræning. Dette er et af vores mest populære hold, hvor vi træner tre muskelgrupper samt en hel del cardio. Styrkeboxen vender tilbage hver dag under vores træningsture og er værdsat af alle, både erfarne og nye i fitnesscentret. Vi hjælper alle med at nå til næste niveau, og du vil mærke en udvikling på denne her uge.

Cardio HIIT - Højintensiv træning for øget kondition og fedtforbrænding. Det er kontrast til styrkeboxen. Layoutet er det samme som Styrkeboxen, det vil sige 4 forskellige cirkler indeholdende forskellige cardioøvelser. Det er baam, boom og all in. Cardio Hiit er også en tilbagevendende session hver dag hele ugen. Perfekt til at komme i bedre form og udmatte dig selv. Alle kan deltage, da vi arbejder i tidsintervaller helt individuelt i gruppen.

MBL - ​​Fokus på at styrke mave, balder og lår. Et værdsat hold som henvender sig til alle. Rigtig god til også at styrke omkring knæled, hofter og kernen i kroppen.

Boot Camp - Træning i lokalområdet eller på stranden med kroppen og naturen som redskaber. Masser af teamwork og high fives. Som en leg og sjovt

Core - Kropskontrol i ren slowmotion. Fokus på mave, ryg og mobilitet.

Stræk & afspænding - Vi blødgør og strækker kroppen i langsomme bevægelser. Vi kan både starte og afslutte med afspænding/mindfulness. Barfodet på gulvet med flydende musik.

Info om ugen

Pris fra: 9.498, - pr. person*

Afrejselufthavn: København, Billund

Dato og hotel: 8.-15. oktober 2023. Levante – powered by Playitas.

Dette indgår:                               

  • Fly tur/retur inkl. bagage og mad
  • Transfer tur/retur
  • Delt dobbeltværelse*
  • Halvpension (morgenmad og aftensmad)
  • Alt træning på programmet med Swedish Training Camp
  • Hotel & træningsresort i topklasse

*rejser du alene kommer der enkeltværelsestillæg på 2.700,-

Book oktober 2023

Kontakt os: sports@apollorejser.dk  

 


Om Swedish Training Camp


Swedish Training Camp er med og er en del af virksomheden Golden Wellness AB, som ejes og drives af Petra og Håkan. Både Petra og Håkan arbejder fuldtid med events og træningsvirksomheden Golden Wellness. Swedish Training Camp har visionen, "At få så mange mennesker som muligt i bevægelse og få dem til at forstå de positive effekter af det".

Det skal være sjovt, enkelt, og svedigt at inspirere til glæde ved træning og livet, at tænke enkelt og ikke komplicere tingene, og at turde tænke ud af boksen! Swedish Training Camp har mange års erfaring med at arrangere træningsrejser (over 60 træningsture i bagagen) og som instruktører for andre træningsvirksomheder i Norden.


Om instruktørerne

Petra Alm-Johansson – Uddannet personlig træner og ernæringsrådgiver. Over 25 års erfaring som gruppetræningsinstruktør. Foredragsholder, sundhedsinspirator og fysisk træner for forskellige elitehold i Sverige. Arbejder med event& træningsfirmaet Golden Wellness på fuld tid.

Håkan Johansson - Certificeret tennistræner, padeltræner og fysisk træner med over 30 års fuldtidserfaring. Certificeret mental coach. Opgaver som personlig træner og fysisk træner i forskellige sportsgrene på eliteniveau gennem mange år.

Afhængigt af antallet af rejsende på turen, har vi flere andre fantastiske instruktører med på rejsen. De har alle også mange års erfaring med træningsture. Disse vil blive præsenteret i programmet senest 2 måneder før afrejse.


Om hotellet

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas