Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,1 ud af 10 baseret på 103 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,1 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,4 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,9 / 10
Service
 
7,7 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-02-05


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-02-05


3 ud af 10

+
Morgenmaden
-
Fik anvist værelse lige uden for receptionen med støj og musik. Brandtrappen gik skråt ned foran balkonen med fuldt indkig. Receptionisten løj og sagde, at der ikke var andre muligheder. Det viste der sig så at være alligevel. Når Apollo har kontrakt om SÅ RINGE værelser, er min konsekvens IKKE at rejse med Apollorejser!

Bekræftet køb : 2024-01-15


5 ud af 10

+
Meget rent og god betjening.
-
Undgå værelse nr.5.

Bekræftet køb : 2024-01-08


8 ud af 10

+
Central placering
-
Værelsets placering/Udsigt

Bekræftet køb : 2023-12-25


3 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-12-25


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-12-18


5 ud af 10

+
-
Der var ikke adgang til vores lejlighed da vi ankom. Det har vi aldrig oplevet ved rejser med jer.

Bekræftet køb : 2023-12-04


3 ud af 10

+
Lokationen og udsigten
-
Det var et meget slidt hotel der havde fået renoveret reception og buffet område, men ikke værelserne. Der var også meget lydt på værelserne så man kunne høre sine naboer når de var på badeværelset.

Bekræftet køb : 2023-11-20


5 ud af 10

+
beliggenhed og udsigt
-
det var skuffende, jeg måtte vente ca. 2 timer, før jeg kunne checke ind

Bekræftet køb : 2023-10-23


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

63% af gæsterne anbefaler

587 bedømmelser
Meget godt
 
75
Godt
 
215
Middel
 
187
Mindre godt
 
59
Dårligt
 
51

5 nyeste bedømmelser

29-09-2017

af 440mariannem Holbæk, Danmark

Skøn beliggenhed

Et dejligt hotel. Vi boede på 10. Sal og havde derved den skønneste havudsigt og udsigt mod byen Funchal. Så smukt om aftenen når alle lys var tændt i byen. Morgenmadsbuffen var fin, lidt for ensformigt når man bor der i 8 dage, men der var et fint udvalg også henset til den lave pris som vi havde betalt. Poolområdet var fint, der var dog nogle parasoller der trængte til udskiftning, men vi var hver formiddag og nød at ligge der. Vores værelse på 10. Etage var stor og fint, lidt slidt men funktionelt. Vi var glade for køleskab og altan som vi brugte flittigt. Rengøring var fin med rene håndklæder hver dag. Vi kom hjem i går, og havde 8 varme dage, det eneste vi syntes manglede var aircondition specielt om natten, men hotellet som helhed indfriede vores ønsker om et dejligt ophold på hotellet. Beliggenheden god og vi havde flere dejlige gåture til Funchal centrum.

 
30-03-2017

af 13ecp Snogebæk, Danmark

Nedslidt turistklasse hotel

Hotellet er et nedslidt turisthotel fra charterrejsernes storhedstid Det bedste man kan sige om hotellet er deres venlige og service mindede personale. Jeg er gæst her med Vitus rejser og har All inklusiv. Gør det aldrig maden, som serveres som buffet er stort set rædselsfuld.

 
23-03-2017

af svendb2015 Greve, Danmark

Et nedslidt hotel, hvor personalet gør deres bedste

Værelset var ældre i indretning og belysning, altanen så ud til at være rusten i ophængene, så vi turde ikke læne os ud, maden var trist til gennemsnitlig for en "tyrkisk buffet" - selv om det er på Madeira - de samme 5 varme fade med fisk eller kalkun og ris og kartofler samt gulerod og broccoli, som var udkogt. Salaterne blev udskiftet hver dag men med nogle af de samme ingredienser til gårsdagens kødrester. Kagerne var dog fine og brødet var udmærket. Kaffen var næsten udrikkelig, så prøv teen. Alt i alt en "tyrkisk all-inclusive" menu. Personalet var imidlertid ganske søde og villige til at hjælpe, hvilket trak op i vores vurdering af hotellet. Der er 11 etager på hotellet og 2 elevatorer, som er meget trætte og hopper når de standser... man må ikke overstige de 500 kilo, som de måske kan klare. Vi fandt kun 2 kakkerlakker på vores værelse - ingen væggelus eller andet kryb - så det må betegnes som rimeligt billigt sluppet. Lyset på gangene og ved elevatorerne var delvis gået ud, så man kunne ikke se, om elevatoren var på vej på displayet, og lys over døren til værelset var kaput på alle 3 værelser, som vi havde. Poolen er udenfor dette hotel, men poolbaren er 2 hoteller længere oppe, liogesom den indendørs pool er gemt væk deroppe, og uden lys om dagen, så den var skummel. A la Carte restauranten foran vores hotelblok var derimod i stand til at servere en god middag for ca. 200 kr, pr. person (vi spiste Beef-on-stone for 14,5 euro) og den var perfekt, så de kan skam godt, hvis man ikke er på all-inclusive maden. Spiritus var lokal og vandet ud såfremt I prøver all-.inclusive. Denne er også begrænset til baren - man må ikke bringe vand med op på værelset - det skal købes i kiosken. Tag den store flaske til 60 cent og fyld drikkedunken op med denne. Pengeskabet var uden nøgle, men værelset kan låses. Find et andet hotel, hvis I kan...

 
05-01-2017

af sineo2014 Nyborg, Danmark

Godt til prisen

Burganvilia er er fint budget hotel. Vi havde primært valgt det grundet det lille køkken der er på værelset så man har køleskab og selv kan lave frokost. Poolen til hotellet er ikke opvarmet og i vinterhalvåret er der kort tid med sol i poolområdet, så er det badeferie man vil på vil jeg fraråde dette hotel. Der er en indendørs pool på nabohotellet man kan benytte, det trækker klart op. Skal man derimod blot være lidt på hotellet og ellers ud og opleve en mase er det et godt hotel, gode senge, god rengøring og et sødt personale i receptionen. Morgenmaden er ikke inkl i prisen men tilkøbes til en fair pris.

 
30-11-2016

af Finn M

Absolut godt til pengene.

Værelse med lille the-køkken, og køleskab - OK, men møblering kun nogenlunde. sengen rimelig god. Hotellet var ellers venligt og behaeligt, burde have 3½, men det kan jeg ikke give på dette site . Beliggenhed fin - god motion med næsten daglige ture ind til byen