Caju Le Petit Hotel

apollo mondo one of a kind

Caju Le Petit Hotel, et af vores udvalgte Apollo Mondo One of a Kind-hoteller, er som en lille perle i hjertet af Funchal. Det er et unikt hotel med en lang historie og her mødes du af en fin blanding af industrielt design og meget gamle detaljer. Hotellet er unikt – det er stilfuldt, moderne og med mange bevarede detaljer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Superior-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed. Morgenmad
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 64 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 350 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bygningen, der nu huser den lille perle Caju Le Petit Hotel, har været familiebolig, fabrik og her har der været handel - der var engang en specialbutik med nødder i bygningen. Riddere er gået gennem gaderne omkring hotellet, hvor nu i stedet karnevallet går forbi hvert år. På Photographia Vicentes-museet, lidt længere nede af samme gade, kan du lære om bygningens og områdets historie.

Mad og drikkevarer
I restaurant Prima Caju tilberedes god og sund mad af nøje udvalgte råvarer fra lokale producenter. Du kan vælge dine favoritter til morgenmad eller slå dig ned til frokost, restauranten er åben til sent på eftermiddagen. I weekenden kan du nyde en dejlig, lang brunch her.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på fællesområder. Hvis du vil træne, har hotellet et lille fitnessrum, som du kan bruge gratis. Receptionen er åben fra morgen til sen aften.

Inden du tager ud for at opdage seværdighederne i Funchal og Madeiras magiske natur, så glem ikke at fylde din vandflaske. Dette er muligt uden for hotellets fitnessrum.

Caju Le Petit Hotel er en del af Divine Hotels Collection, som også driver det internationalt anerkendte The Vine Hotel kun få minutter væk. Tal med receptionen, hvis du vil have hjælp til at booke en spa-behandling der.

Oplev omgivelserne
Fra Caju Le Petit Hotel er der gåafstand til næsten alt i Funchal. Hotellet ligger tæt på katedralen, og det er ikke langt fra Funchals hyggelige parker, såsom Santa Catarina Park og Byparken. Lidt længere væk ligger markedet og lige udenfor ligger de gamle bydele med deres hyggelige små cafeer, restauranter og gallerier. Du kan gå til havnen og den lækre udsigt over havet, der tilbydes der, på godt et kvarter. Bytrafik i området.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad fra en a la carte-menu

Vælg de retter du ønsker fra a la carte-menuen. Morgenmaden serveres kl. 08.00-11.00.

Apollo Mondo One Of A Kind
  • Unikke hoteloplevelser
  • Gennemtænkt helhed og atmosfære
  • Nøje udvalgte af Apollo
  • Altid minimum 3 stjerner

Alle hoteller i Funchal

Do Centro

Do Centro er et enkelt hotel med central beliggenhed i Funchal. Hotellet er et godt valg, hvis du ønsker god beliggenhed frem for mange faciliteter. Herfra er du nær strandpromenaden, restauranter, shopping og byens grønne parker er hotellet et perfekt udgangspunkt for egne oplevelser på Madeira.

Dorisol Buganvilia

Dorisol Buganvilia har lejligheder med en førsteklasses beliggenhed i Lido-distriktet i Funchal på Madeira. Dorisol Buganvilia deler faciliteter med søsterhotellerne Mimosa og Estrelicia, hvilket giver et stort hotelområde med mange faciliteter.

Sentido Galosol

Velkommen til Sentido Galosol på naturskønne Madeira! Her venter alt fra afslapning i form af svømning i poolen og restaurantbesøg, til feriepuls i hotellets sportscenter og naturskønne levadavandringer. Sentido Galosol skåner miljøet og er 100 % selvforsynende med energi. Nyd smukke dage på Sentido Galosol og udforsk det bedste Madeira har at byde på.

Windsor

På Hotel Windsor bor du i hjertet af den gamle by med alle Funchals seværdigheder udenfor døren. Hvis du vil køles lidt ned efter dagens oplevelser, findes der en pool på tagterrassen, hvor du også kan nyde en fantastisk udsigt over byen.

Castanheiro Boutique Hotel

Castanheiro Boutique Hotel er beliggende i hjertet af Funchal, tæt på alle byens seværdigheder. Hotellet er et flot designet boutiquehotel med en udendørs pool og en skøn spa.

Suite Hotel Eden Mar

Suite Hotel Eden Mar er et dejligt og populært hotel i Lido-området, lige uden for Funchal. Her har du adgang til flere pools, opvarmede indendørs pools, restauranter og barer samt en dejlig have. Lidos havpools ligger bare 100 meter fra hotellet.

Porto Santa Maria

Porto Santa Maria er et hotel på første parket ud mod havet i Funchal. Fra hotellet kan man se havnen, og det er fantastisk at se, når de store krydstogtskibe lægger til. Der er en udendørs pool, en restaurant og en spa med en opvarmet indendørs pool - alt hvad du behøver til en afslappende ferie! Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år.

Porto Mare

Porto Mare er et populært hotel, hvor hele familien trives! Du bor i rummelige dobbeltværelser og en stor morgenmadsbuffet er inkluderet. Der er også en fantastisk have med magisk blomsterpragt, pools og flere restauranter, der serverer god og veltilberedt mad. I hotellets spa kan du forkæle dig selv med et øjebliks fuldstændig afslapning.

Melia Madeira Mare

Hotel Melia Madeira Mare tilbyder sine gæster en storslået panoramaudsigt over havet. Både dobbeltværelserne og suiterne er moderne med alle de nødvendige faciliteter til velfortjent rekreation. Tag et besøg i den fine spa, med massage, hydroterapi, floating og meget mere.

VIDAMAR Resorts Madeira - vinter

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira - fra infinity-pools såvel som fra hele hotelområdet kan du nyde en fantastisk havudsigt! Her tilbydes mange sportsaktiviteter, og du kan nemt kombinere vandringer og sjove holdtræninger med afslapning i solstolen eller i den eksklusive spa.

Baía Azul

Baía Azul er smukt beliggende med en fantastisk udsigt over havet og Funchal. Svøm i hotellets pool eller i Atlanterhavets salte bølger i havbassinerne Lido eller Ponta Garda. Du kan også slappe af i hotellets dejlige indendørs pool og i hotellets spa og fitnessrum. Hvis du vil nyde en smuk udsigt, musik og drinks, skal du gå op på hotellets sjette etage til Sun Deck Bar & Lounge.

The Cliff Bay

The Cliff Bay er et eksklusivt hotel med det bedste af alt. Her kan du spise godt i alle hotellets restauranter og en af dem har to stjerner i Michelin Guiden. Smukke pools, en luksuriøs spa og den dejlige have med en magisk udsigt over havet og Funchal tilføjer guld til livet. Velkommen til The Cliff Bay, en eksklusiv ferieoplevelse ud over det sædvanlige.

Pestana Village Garden

Pestana Village Garden er et roligt og afslappende hotel med en dejlig og frodig have, dejligt poolområde og flere restauranter. Slap af med en bog i skyggen, træn i hotellets fitnessrum, svøm i den indendørs pool og tag en dejlig gåtur gennem en park ind til Funchal.

Sentido Galomar

Det smukke voksenhotel Sentido Galomar er beliggende på toppen af en klippe i byen Caniço do Baixo ca. 10 km udenfor Funchal. I byen er der et begrænset udbud af restauranter og barer, men det er let at tage lokalbussen til Funchal. Hotellet er tilpasset omgivelserne med blandt andet et unikt havbad, Lido Galomar, med stiger direkte ned i havet. Hotellet har også to saltvandspools. Hotel Sentido Galomar værner om miljøet og er 100% selvforsynende med energi. Hotellet er for gæster over 16 år.

Alto Lido

Alto Lido er et klassisk hotel med stilfuld og moderne indretning. Hotellet ligger perfekt i Lido-området med både pool og børnebassin med en fantastisk udsigt over havet og du kan også nyde udsigten fra værelset. Gåafstand til flere havbassiner, som Madeira er berømt for. Der er også en dejlig spa til de dage, hvor du har lyst til at forkæle dig selv for en stund.

Pestana Royal All Inclusive Ocean & Spa Resort

Pestana Royal All Inclusive Ocean & Spa Resort er et fint og stilfuldt hotel med en smuk beliggenhed og en pragtfuld udsigt over havet og bjergene som baggrund. Her er poolområde og indendørs er der opvarmet pool. All Inclusive er inkluderet, og du kan nyde god mad på flere restauranter. Pestana Royal ligger lige uden for Lido-området, vest for øens hovedstad, Funchal.

Pestana Miramar Garden & Ocean

Pestana Miramar Garden & Ocean er et stilfuldt hotel med smuk udsigt over bjergene, havet og havnen i Funchal. Hotellet har flere restauranter og barer samt faciliteter, der deles med søsterhotellet Pestana Village Garden. Her er fokus på smagen og kvaliteten af maden, og du spiser godt under dit ophold her. Tag en forfriskende gåtur til Funchal og til Lidos havbassiner og derefter måske en svømmetur i den opvarmede indendørs pool?

NEXT by Savoy Signature

NEXT by Savoy Signature er hotellet for dem, der ønsker det hele - fra moderne teknologi, hvor det meste styres via en app, til stilfuld og komfortabel indkvartering med trendy indretning og to dejlige pools at hænge ud ved, hvoraf den ene er på hotellets tag med en vidunderlig udsigt over havet og byen. Hotellet ligger lige uden for centrum af Funchal, og de lokale barer og underholdning er en kort taxatur eller gåtur væk.

Savoy Palace

Savoy Palace er det eneste hotel på Madeira, der er medlem af The Leading Hotels of the World. Sådan kan du regne med god service, kvalitet og luksus! Hotellet har et lækkert poolområde med flere pools, et bredt udvalg af restauranter og en spa med indendørs pool til en afslappende ferie. På hotellets tag er der en bar og restaurant samt en infinity-pool, der byder på en smuk udsigt over Funchal og havet. Start dagen med en lækker morgenmad, træn i fitnessrummet, svøm fra en anløbsbro under hotellet eller tag en dukkert i havbassinerne ved Lido havbad.

The Residence Porto Mare

Residence Porto Mare er lejlighedsdelen i det populære Vila Porto Mare Resort. Her finder du skønne lejligheder med egen forplejning i et resort, der tilbyder flere restauranter og barer samt en spa, flere pools og en fantastisk beliggenhed nær havet og Lidos havvandspools. Funchals charmerende historiske bydel ligger ca. 2,5 km væk og er et besøg værd!

The Views Oasis

Views Oasis har en vidunderlig beliggenhed, et stenkast fra strandpromenaden i den rolige fiskerby Caniço de Baixo, øst for øens hovedstad Funchal, som man kan komme til med hotelbussen. Hotellet har et afslappende poolområde med en stor pool og en pool til de små. Nyd den indendørs pool i hotellets spa og den gode mad i restauranterne. Hvis du er på udkig efter en fredelig ferie i smukke omgivelser, er dette hotellet for dig!

Jardins D'Ajuda

Jardins D'Ajuda ligger i udkanten af Lido, lige vest for Funchal på Madeira. Her kan du nyde dejlige dage ved poolen, i den dejlige opvarmede indendørs pool eller i en af havpoolene. Hotellet ligger perfekt til at udforske omgivelserne, og gåturen ind til Funchal byder på smukke udsigter over havet, dejlige parker og et stop på en café. For en behagelig ferie kan du tilkøbe halvpension.

Riu Madeira

Riu Madeira ligger mellem havet og de smukke bjerge, ca. 2 km fra landsbyen Caniço på Madeiras sydøstlige kyst. Her kan du slappe af i naturskønne omgivelser og nyde god mad, spille tennis, besøge fitnessrummet eller svømme i en af poolerne. All Inclusive indgår, men tøv ikke med at tage hotelbussen ind til Funchal for at opleve menneskemylderet og måske prøve en lokal specialitet på en af byens restauranter.