Sentido Galosol

Velkommen til Sentido Galosol på naturskønne Madeira! Her venter alt fra afslapning i form af svømning i poolen og restaurantbesøg, til feriepuls i hotellets sportscenter og naturskønne levadavandringer. Sentido Galosol skåner miljøet og er 100 % selvforsynende med energi. Nyd smukke dage på Sentido Galosol og udforsk det bedste Madeira har at byde på.


Værelsestyper

Dobbeltværelser med haveudsigt for 1-2 personer. Dobbeltværelser med havudsigt for 1-3 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser med delvis havudsigt for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten, poolområdet var godt med fine "sidde/liggebokse" i træ. Let adgang til sportsklubben m...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 18 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Sentido Galosol er en del af Galo Resort sammen med hotellerne Sentido Galomar og Alpino Atlantico. Sentido Galomar er et hotel for gæster over 16 år, mens Sentido Galosol og Alpino Atlantico byder gæster i alle aldre velkommen. Gæster på Sentido Galosol kan bruge et udvalg af faciliteterne på de andre hoteller.

På Sentido Galosol er der to poolområder med hver pool, hvoraf det ene er et saltvandsbassin med en mere lavvandet afdeling til børn. Solsenge og parasoller. Gratis poolhåndklæder, skiftes mod betaling. En poolbar i hvert område. Havvandsbassinet ligger ved havbadet Lido Galomar, direkte under hotellet, hvor der er badestige ned i havet samt poolbar. Havbadet er åbent for offentligheden, mod betaling. Fra hotellets dykkercenter Manta Diving har du direkte adgang til naturreservatet Garajau, og ved dykkercentret er der mulighed for snorkling, SUP og kajak.

Sentido Galosol har flere restauranter og barer. På Sentido Galosol ligger buffetrestauranten Ondamar og pizzeriaet Galosol. Hos Lido Galomar finder du à la carte-restauranten Atlantis med sin smukke udsigt over havet. Her ligger også Capoeira Lounge, som serverer vin, drinks, snacks og italiensk is og byder på livemusik et par gange om ugen. Dresscode - lange bukser til mænd til middag.

Sportscenteret Galo Active ligger ved Sentido Galosol og her træner både øboerne selv og hotellets gæster. Anlæggets instruktører er blandt andet certificeret af Les Milles. Idrætscentret har et veludstyret fitnessrum med styrketræningsmaskiner, cardiomaskiner, frie vægte med strækflade, fine træningslokaler til blandt andet spinning, fitness- og yogastudie samt en lille crossfit-boks. Tre squashbaner mod betaling. Hos Galo Active kan du deltage i en række gruppetræningssessioner, såsom Les Mills body combat klasser, body pump, body balance, power jump, aerobic, step, spinning, dansetimer og meget mere. Du kan med fordel forudbestille dagen før. Morgenløb og yogahold et par gange om ugen mod betaling. Hotellet arrangerer også levada-vandringer. Bordtennis og basketball. Der er også et Wellness-område, der følger med indendørs pool, hvor der blandt andet arrangeres vandgymnastik og svømmeundervisning for både voksne og børn, jacuzzi og flere forskellige typer sauna og tyrkisk bad.

Alpino Atlantico Hotel tilbyder en række ayurvediske aktiviteter og behandlinger. På Sentido Galomar er der en ashoka spa med sauna, der har panoramaudsigt. Behandlinger mod betaling. Spa-området tager kun imod gæster over 16 år.

Gratis wifi på hele hotellet. Strygejern kan lånes i receptionen efter forespørgsel. Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet. I landsbyen Caniço do Baixo er der et begrænset udvalg af restauranter og barer, men det er nemt at tage den lokale bus til Funchal, et busstoppested er omkring 150 meter fra hotellet. Der er ca. 10 kilometer til Funchal.

Hotellet opkræver en miljøskat på 5 euro/person og ophold, skatten betales direkte til hotellet.

Bæredygtighed
Sentido Galosol skåner miljøet og er 100 % selvforsynende med energi. Gæsterne kan også overvåge deres eget forbrug af vand og el på værelset.

Måltider

Indgår:

Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmad og middagsbuffet)
  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) inkl. drikkevarer
  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost fra menuen og middagsbuffet)
  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost fra menuen og middagsbuffet inkl. drikkevarer

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.00 og middagen kl. 18.00-20.30 i buffetrestauranten Ondomar. Frokosten serveres kl. 13.00-16.00 i Den Blå Bar.

For hel- og halvpension inkl. drikkevarer, er vand og 1 glas vin, øl eller sodavand per person inkluderet i middagen.

Gæster med hel- og halvpension kan spise middag i buffetrestauranten eller bruge en voucher på 13 euro som delbetaling på regningen i à la carte-restauranten.

Hvis du bestiller halv- eller halvpension inkl. drikkevarer indgår:

  • Julemiddag (24/12)
  • Nytårs middag
  • Påskemiddag (30/3 2024 og 19/4 2025)

Dresscoden til nytårsmiddagen er en smoking.

Alle hoteller i Funchal

The Views Monumental

På det populære hotel The Views Monumental bor du midt i det populære Lido-område lige over Lidos havbassiner. Der er meget at opleve i omgivelserne, og til de dage du bor på hotellet, er det store poolområde perfekt. Du finder også en moderne restaurant, der serverer lækker international mad.

Do Centro

Do Centro er et enkelt hotel med central beliggenhed i Funchal. Hotellet er et godt valg, hvis du ønsker god beliggenhed frem for mange faciliteter. Herfra er du nær strandpromenaden, restauranter, shopping og byens grønne parker er hotellet et perfekt udgangspunkt for egne oplevelser på Madeira.

Orca Praia

Hotel Orca Praia i Funchal er bygget op ad en klippevæg med betagende udsigter over Atlanterhavet. Her kan du vågne til havets brusen og nyde havudsigten fra din egen balkon. En port ved poolområdet leder dig direkte ned til strandpromenaden, som fører dig ind til shopping og restauranter i Lido.

Dorisol Buganvilia

Dorisol Buganvilia har lejligheder med en førsteklasses beliggenhed i Lido-distriktet i Funchal på Madeira. Dorisol Buganvilia deler faciliteter med søsterhotellerne Mimosa og Estrelicia, hvilket giver et stort hotelområde med mange faciliteter.

Quinta da Casa Branca

Hotel Quinta da Casa Branca i Funchal tilbyder en glamourøs ferieoplevelse. Hotellet, der ligger i frodige omgivelser, har en spa, to poolområder og tre restauranter. Nyd de smukke omgivelser, gå en tur ned til havbassinerne for en svømmetur i havet eller ind i Funchal for at nyde blomstermarkedet, hyggelige caféer og restauranter.

Windsor

På Hotel Windsor bor du i hjertet af den gamle by med alle Funchals seværdigheder udenfor døren. Hvis du vil køles lidt ned efter dagens oplevelser, findes der en pool på tagterrassen, hvor du også kan nyde en fantastisk udsigt over byen.

Caju Le Petit Hotel

Caju Le Petit Hotel, et af vores udvalgte Apollo Mondo One of a Kind-hoteller, er som en lille perle i hjertet af Funchal. Det er et unikt hotel med en lang historie og her mødes du af en fin blanding af industrielt design og meget gamle detaljer. Hotellet er unikt – det er stilfuldt, moderne og med mange bevarede detaljer.

Castanheiro Boutique Hotel

Castanheiro Boutique Hotel er beliggende i hjertet af Funchal, tæt på alle byens seværdigheder. Hotellet er et flot designet boutiquehotel med en udendørs pool og en skøn spa.

Les Suites at the Cliff Bay

Prisvindende Les Suites ved Cliff Bay i Funchal er et hotel for dem, der ønsker at tilføje luksus og nyde lidt ekstra flair. Hotellet er en del af luksushotellet The Cliff Bay, hvor der ligger restauranter, pools og kurbade. Her bor du i elegante suiter og vi anbefaler et besøg på hotellets restaurant Il Gallo d'Oro, som har to stjerner i Guide Michelin.

Suite Hotel Eden Mar

Suite Hotel Eden Mar er et dejligt og populært hotel i Lido-området, lige uden for Funchal. Her har du adgang til flere pools, opvarmede indendørs pools, restauranter og barer samt en dejlig have. Lidos havpools ligger bare 100 meter fra hotellet.

Porto Santa Maria

Porto Santa Maria er et hotel på første parket ud mod havet i Funchal. Fra hotellet kan man se havnen, og det er fantastisk at se, når de store krydstogtskibe lægger til. Der er en udendørs pool, en restaurant og en spa med en opvarmet indendørs pool - alt hvad du behøver til en afslappende ferie! Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år.

Porto Mare

Porto Mare er et populært hotel, hvor hele familien trives! Du bor i rummelige dobbeltværelser og en stor morgenmadsbuffet er inkluderet. Der er også en fantastisk have med magisk blomsterpragt, pools og flere restauranter, der serverer god og veltilberedt mad. I hotellets spa kan du forkæle dig selv med et øjebliks fuldstændig afslapning.

Melia Madeira Mare

Hotel Melia Madeira Mare tilbyder sine gæster en storslået panoramaudsigt over havet. Både dobbeltværelserne og suiterne er moderne med alle de nødvendige faciliteter til velfortjent rekreation. Tag et besøg i den fine spa, med massage, hydroterapi, floating og meget mere.

VIDAMAR Resorts Madeira - vinter

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira - fra infinity-pools såvel som fra hele hotelområdet kan du nyde en fantastisk havudsigt! Her tilbydes mange sportsaktiviteter, og du kan nemt kombinere vandringer og sjove holdtræninger med afslapning i solstolen eller i den eksklusive spa.

Baía Azul

Baía Azul er smukt beliggende med en fantastisk udsigt over havet og Funchal. Svøm i hotellets pool eller i Atlanterhavets salte bølger i havbassinerne Lido eller Ponta Garda. Du kan også slappe af i hotellets dejlige indendørs pool og i hotellets spa og fitnessrum.

The Cliff Bay

The Cliff Bay er et eksklusivt hotel med det bedste af alt. Her kan du spise godt i alle hotellets restauranter og en af dem har to stjerner i Michelin Guiden. Smukke pools, en luksuriøs spa og den dejlige have med en magisk udsigt over havet og Funchal tilføjer guld til livet. Velkommen til The Cliff Bay, en eksklusiv ferieoplevelse ud over det sædvanlige.

Pestana Village Garden

Pestana Village Garden er et roligt og afslappende hotel med en dejlig og frodig have, dejligt poolområde og flere restauranter. Slap af med en bog i skyggen, træn i hotellets fitnessrum, svøm i den indendørs pool og tag en dejlig gåtur gennem en park ind til Funchal.

Pestana Casino Park Ocean & Spa - vinter 23/24

Pestana Casino Park Ocean & Spa ligger lige uden for Funchal og byder på en magisk udsigt over byen, havnen og havet. Hotellet har flere poolområder, en dejlig spa med opvarmet indendørs pool. Prøv lykken på kasinoet med roulette, underholdning og shows.

Sentido Galomar

Det smukke voksenhotel Sentido Galomar er beliggende på toppen af en klippe i byen Caniço do Baixo ca. 10 km udenfor Funchal. I byen er der et begrænset udbud af restauranter og barer, men det er let at tage lokalbussen til Funchal. Hotellet er tilpasset omgivelserne med blandt andet et unikt havbad, Lido Galomar, med stiger direkte ned i havet. Hotellet har også to saltvandspools. Hotel Sentido Galomar værner om miljøet og er 100% selvforsynende med energi. Hotellet er for gæster over 16 år.

Alto Lido

Alto Lido er et klassisk hotel med stilfuld og moderne indretning. Hotellet ligger perfekt i Lido-området med både pool og børnebassin med en fantastisk udsigt over havet og du kan også nyde udsigten fra værelset. Gåafstand til flere havbassiner, som Madeira er berømt for. Der er også en dejlig spa til de dage, hvor du har lyst til at forkæle dig selv for en stund.

Pestana Royal All Inclusive Ocean & Spa Resort

Pestana Royal All Inclusive Ocean & Spa Resort er et fint og stilfuldt hotel med en smuk beliggenhed og en pragtfuld udsigt over havet og bjergene som baggrund. Her er poolområde og indendørs er der opvarmet pool. All Inclusive er inkluderet, og du kan nyde god mad på flere restauranter. Pestana Royal ligger lige uden for Lido-området, vest for øens hovedstad, Funchal.

Pestana Miramar Garden & Ocean

Pestana Miramar Garden & Ocean er et stilfuldt hotel med smuk udsigt over bjergene, havet og havnen i Funchal. Hotellet har flere restauranter og barer samt faciliteter, der deles med søsterhotellet Pestana Village Garden. Her er fokus på smagen og kvaliteten af maden, og du spiser godt under dit ophold her. Tag en forfriskende gåtur til Funchal og til Lidos havbassiner og derefter måske en svømmetur i den opvarmede indendørs pool?

NEXT by Savoy Signature

NEXT by Savoy Signature er hotellet for dem, der ønsker det hele - fra moderne teknologi, hvor det meste styres via en app, til stilfuld og komfortabel indkvartering med trendy indretning og to dejlige pools at hænge ud ved, hvoraf den ene er på hotellets tag med en vidunderlig udsigt over havet og byen. Hotellet ligger lige uden for centrum af Funchal, og de lokale barer og underholdning er en kort taxatur eller gåtur væk.

Savoy Palace

Savoy Palace er det eneste hotel på Madeira, der er medlem af The Leading Hotels of the World. Sådan kan du regne med god service, kvalitet og luksus! Hotellet har et lækkert poolområde med flere pools, et bredt udvalg af restauranter og en spa med indendørs pool til en afslappende ferie. På hotellets tag er der en bar og restaurant samt en infinity-pool, der byder på en smuk udsigt over Funchal og havet. Start dagen med en lækker morgenmad, træn i fitnessrummet, svøm fra en anløbsbro under hotellet eller tag en dukkert i havbassinerne ved Lido havbad.

The Residence Porto Mare

Residence Porto Mare er lejlighedsdelen i det populære Vila Porto Mare Resort. Her finder du skønne lejligheder med egen forplejning i et resort, der tilbyder flere restauranter og barer samt en spa, flere pools og en fantastisk beliggenhed nær havet og Lidos havvandspools. Funchals charmerende historiske bydel ligger ca. 2,5 km væk og er et besøg værd!