Sentido Galosol

Velkommen til Sentido Galosol på naturskønne Madeira! Her venter alt fra afslapning i form af svømning i poolen og restaurantbesøg, til feriepuls i hotellets sportscenter og naturskønne levadavandringer. Sentido Galosol skåner miljøet og er 100 % selvforsynende med energi. Nyd smukke dage på Sentido Galosol og udforsk det bedste Madeira har at byde på.


Værelsestyper

Dobbeltværelser med haveudsigt for 1-2 personer. Dobbeltværelser med havudsigt for 1-3 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser med delvis havudsigt for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Morgenmaden var helt perfekt og den indendørs pool var fantastisk.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sentido Galosol er et af tre hoteller, der tilhører Galo Resort. Som gæst hos Sentido Galosol kan du benytte faciliteterne i alle hotellets dele af resortet, men Sentido Galomar har en aldersgrænse på 16 år. Galo Resort omfatter hotellet Sentido Galosol, Sentido Galomar og Alpino Atlantico. Hotel Galomar byder kun gæster over 16 år velkommen, og Alpino Atlantico er et mindre hotel, der fokuserer på spa- og ayurvediske behandlinger for fuldstændig afslapning. Hotellet ligger på toppen af en klippe i fredelige omgivelser over havet i landsbyen Caniço do Baixo, cirka 10 km øst for Funchal.

På Sentido Galosol er der to poolområder med hver pool, hvoraf det ene er et saltvandsbassin med en mere lavvandet afdeling til børn. Solsenge og parasoller. Gratis poolhåndklæder, skiftes mod betaling. En poolbar i hvert område. Havvandsbassinet ligger ved havbadet Lido Galomar, direkte under hotellet, hvor der er badestige ned i havet samt poolbar. Havbadet er åbent for offentligheden, mod betaling. Fra hotellets dykkercenter Manta Diving har du direkte adgang til naturreservatet Garajau, og ved dykkercentret er der mulighed for snorkling, SUP og kajak.

Sentido Galosol har flere restauranter og barer. På Sentido Galosol ligger buffetrestauranten Ondamar og pizzeriaet Galosol. Hos Lido Galomar finder du à la carte-restauranten Atlantis med sin smukke udsigt over havet. Her ligger også Capoeira Lounge, som serverer vin, drinks, snacks og italiensk is og byder på livemusik et par gange om ugen. Dresscode - lange bukser til mænd til middag.

Sportscenteret Galo Active ligger ved Sentido Galosol og her træner både øboerne selv og hotellets gæster. Anlæggets instruktører er blandt andet certificeret af Les Milles. Idrætscentret har et veludstyret fitnessrum med styrketræningsmaskiner, cardiomaskiner, frie vægte med strækflade, fine træningslokaler til blandt andet spinning, fitness- og yogastudie samt en lille crossfit-boks. Tre squashbaner mod betaling. Hos Galo Active kan du deltage i en række gruppetræningssessioner, såsom Les Mills body combat klasser, body pump, body balance, power jump, aerobic, step, spinning, dansetimer og meget mere. Du kan med fordel forudbestille dagen før. Morgenløb og yogahold et par gange om ugen mod betaling. Hotellet arrangerer også levada-vandringer. Bordtennis og basketball. Der er også et Wellness-område, der følger med indendørs pool, hvor der blandt andet arrangeres vandgymnastik og svømmeundervisning for både voksne og børn, jacuzzi og flere forskellige typer sauna og tyrkisk bad.

Alpino Atlantico Hotel tilbyder en række ayurvediske aktiviteter og behandlinger. På Sentido Galomar er der en ashoka spa med sauna, der har panoramaudsigt. Behandlinger mod betaling. Spa-området tager kun imod gæster over 16 år.

Gratis wifi på hele hotellet. Strygejern kan lånes i receptionen efter forespørgsel. Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet. I landsbyen Caniço do Baixo er der et begrænset udvalg af restauranter og barer, men det er nemt at tage den lokale bus til Funchal, et busstoppested er omkring 150 meter fra hotellet. Der er ca. 10 kilometer til Funchal.

Hotellet opkræver en miljøskat på 5 euro/person og ophold, skatten betales direkte til hotellet.

Bæredygtighed
Sentido Galosol skåner miljøet og er 100 % selvforsynende med energi. Gæsterne kan også overvåge deres eget forbrug af vand og el på værelset.

Måltider

Indgår:

Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmad og middagsbuffet)
  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) inkl. drikkevarer
  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost fra menuen og middagsbuffet)
  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost fra menuen og middagsbuffet inkl. drikkevarer

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.00 og middagen kl. 18.00-20.30 i buffetrestauranten Ondomar. Frokosten serveres kl. 13.00-16.00 i Den Blå Bar.

For hel- og halvpension inkl. drikkevarer, er vand og to glas vin, øl eller sodavand per person inkluderet i middagen.

Gæster med hel- og halvpension kan spise middag i buffetrestauranten eller bruge en voucher på 16 euro som delbetaling på regningen i à la carte-restauranten.

Hvis du bestiller halv- eller halvpension inkl. drikkevarer indgår:

  • Julemiddag (24/12)
  • Nytårs middag
  • Påskemiddag (30/3 2024)

Dresscoden til nytårsmiddagen er en smoking.

Alle hoteller i Funchal

The Views Monumental

På det populære hotel The Views Monumental bor du midt i det populære Lido-område lige over Lidos havbassiner. Der er meget at opleve i omgivelserne, og til de dage du bor på hotellet, er det store poolområde perfekt. Du finder også en moderne restaurant, der serverer lækker international mad.

Do Centro

Do Centro er et enkelt hotel med central beliggenhed i Funchal. Hotellet er et godt valg, hvis du ønsker god beliggenhed frem for mange faciliteter. Herfra er du nær strandpromenaden, restauranter, shopping og byens grønne parker er hotellet et perfekt udgangspunkt for egne oplevelser på Madeira.

Orca Praia

Hotel Orca Praia i Funchal klatrer langs en klippevæg med betagende udsigter over Atlanterhavet. Her kan du vågne til havets brus og nyde havudsigten fra din egen balkon. En port ved poolområdet leder dig direkte ned til strandpromenaden, som fører dig ind til shopping og restauranter i Lido.

Dorisol Buganvilia

Dorisol Buganvilia har lejligheder med en førsteklasses beliggenhed i Lido-distriktet i Funchal på Madeira. Dorisol Buganvilia deler faciliteter med søsterhotellerne Mimosa og Estrelicia, hvilket giver et stort hotelområde med mange faciliteter.

Quinta da Casa Branca

Hotel Quinta da Casa Branca i Funchal tilbyder en glamourøs ferieoplevelse. Hotellet, der ligger i frodige omgivelser, har en spa, to poolområder og tre restauranter. Nyd de smukke omgivelser, gå en tur ned til havbassinerne for en svømmetur i havet eller ind i Funchal for at nyde blomstermarkedet, hyggelige caféer og restauranter.

Windsor

På Hotel Windsor bor du i hjertet af den gamle by med alle Funchals seværdigheder udenfor døren. Hvis du vil køles lidt ned efter dagens oplevelser, findes der en pool på tagterrassen, hvor du også kan nyde en fantastisk udsigt over byen.

Quinta Bela São Tiago

Quinta Bela São Tiago er et fint og charmerende hotel i kolonistil i den gamle bydel i Funchal. Hotellet var oprindeligt et palæ fra det 19. århundrede. Dejligt poolområde med smuk udsigt over Atlanterhavet og havnen i Funchal. Du spiser godt i hotellets restaurant, og hvis du vil prøve det lokale køkken, er der et lille udvalg rundt om hjørnet.

Muthu Raga Madeira

Muthu Raga Madeira er et populært hotel i Lido-området på Madeira. Her bor du nær både restauranter, barer og butikker. Fra hotellet kan du nemt komme til Funchal med bus eller en længere gåtur. Du kan svømme i hotellets pool eller i Lidos havbassiner.

Caju Le Petit Hotel

Lige i centrum af Funchal ligger Caju Le Petit Hotel, et unikt hotel med en lang historie, og hvis hotellets vægge kunne tale, ville de fortælle mange historier fra svundne tider. Caju Le Petit Hotel er også et af vores udvalgte Apollo Mondo One of a Kind-hoteller, omhyggeligt udvalgte perler, der tilbyder en unik hoteloplevelse.

Castanheiro Boutique Hotel

Castanheiro Boutique Hotel er beliggende i hjertet af Funchal, tæt på alle byens seværdigheder. Hotellet er et flot designet boutiquehotel med en udendørs pool og en skøn spa.

Les Suites at the Cliff Bay

Prisvindende Les Suites ved Cliff Bay i Funchal er et hotel for dem, der ønsker at tilføje luksus og nyde lidt ekstra flair. Hotellet er en del af luksushotellet The Cliff Bay, hvor der ligger restauranter, pools og kurbade. Her bor du i elegante suiter og vi anbefaler et besøg på hotellets restaurant Il Gallo d'Oro, som har to stjerner i Guide Michelin.

Suite Hotel Eden Mar

Suite Hotel Eden Mar er et dejligt og populært hotel i Lido-området, lige uden for Funchal. Her har du adgang til flere pools, opvarmede indendørs pools, restauranter og barer samt en dejlig have. Lidos havpools ligger bare 100 meter fra hotellet.

Porto Santa Maria

Porto Santa Maria er et hotel på første parket ud mod havet i Funchal. Fra hotellet kan man se havnen, og det er fantastisk at se, når de store krydstogtskibe lægger til. Der er et par pools og en restaurant samt en spa - alt hvad du behøver til en afslappende ferie! Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år.

Porto Mare

Porto Mare er et dejligt og populært hotel, hvor hele familien trives. Her kan du svømme i en af hotellets pools, spise godt i restauranterne, slappe af i hotellets spa eller bare gå rundt i haven og nyde al blomsterpragten. Du bor i komfortable og pænt indrettede dobbeltværelser og en stor morgenmadsbuffet indgår i prisen!

VIDAMAR Resorts Madeira - sommer

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira - et hotel af høj klasse med perfekt beliggenhed. Koble af i solstolen eller i den eksklusive spa. Fra infinitypoolen, ligesom fra hele hotelområdet, kan du nyde en fantastisk havudsigt.

Melia Madeira Mare

Hotel Melia Madeira Mare tilbyder sine gæster en storslået panoramaudsigt over havet. Både dobbeltværelserne og suiterne er moderne med alle de nødvendige faciliteter til velfortjent rekreation. Tag et besøg i den fine spa, med massage, hydroterapi, floating og meget mere.

VIDAMAR Resorts Madeira - vinter

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira - fra infinity-pools såvel som fra hele hotelområdet kan du nyde en fantastisk havudsigt! Her tilbydes mange sportsaktiviteter, og du kan nemt kombinere vandringer og sjove holdtræninger med afslapning i solstolen eller i den eksklusive spa.

Baía Azul

Baía Azul er smukt beliggende med en fantastisk udsigt over havet og Funchal. Svøm i hotellets pool eller i Atlanterhavets salte bølger i havbassinerne Lido eller Ponta Garda. Du kan også slappe af i hotellets dejlige indendørs pool og i hotellets spa og fitnessrum.

The Cliff Bay

The Cliff Bay er et eksklusivt hotel med det bedste af alt. Her kan du spise godt i alle hotellets restauranter og en af dem har to stjerner i Michelin Guiden. Smukke pools, en luksuriøs spa og den dejlige have med en magisk udsigt over havet og Funchal tilføjer guld til livet. Velkommen til The Cliff Bay, en eksklusiv ferieoplevelse ud over det sædvanlige.

Pestana Village Garden

Pestana Village Garden er et roligt og afslappende hotel med en dejlig og frodig have, dejligt poolområde og flere restauranter. Slap af med en bog i skyggen, træn i hotellets fitnessrum, svøm i den indendørs pool og tag en dejlig gåtur gennem en park ind til Funchal.

Pestana Casino Park Ocean & Spa

Pestana Casino Park Ocean & Spa ligger lige uden for Funchal og byder på en magisk udsigt over byen, havnen og havet. Hotellet har flere poolområder, en dejlig spa med opvarmet indendørs pool. Prøv lykken på kasinoet med roulette, underholdning og shows.

Sentido Galomar

Det smukke voksenhotel Sentido Galomar er beliggende på toppen af en klippe i byen Caniço do Baixo ca. 10 km udenfor Funchal. I byen er der et begrænset udbud af restauranter og barer, men det er let at tage lokalbussen til Funchal. Hotellet er tilpasset omgivelserne med blandt andet et unikt havbad, Lido Galomar, med stiger direkte ned i havet. Hotellet har også to saltvandspools. Hotel Sentido Galomar værner om miljøet og er 100% selvforsynende med energi. Hotellet er for gæster over 16 år.

Alto Lido

Alto Lido er et klassisk hotel med stilfuld og moderne indretning. Hotellet ligger perfekt i Lido-området med både pool og børnebassin med en fantastisk udsigt over havet og du kan også nyde udsigten fra værelset. Gåafstand til flere havbassiner, som Madeira er berømt for. Der er også en dejlig spa til de dage, hvor du har lyst til at forkæle dig selv for en stund.

Pestana Royal All Inclusive Ocean & Spa Resort

Pestana Royal All Inclusive Ocean & Spa Resort er et fint og stilfuldt hotel med en smuk beliggenhed og en pragtfuld udsigt over havet og bjergene som baggrund. Her er poolområde og indendørs er der opvarmet pool. All Inclusive er inkluderet, og du kan nyde god mad på flere restauranter. Pestana Royal ligger lige uden for Lido-området, vest for øens hovedstad, Funchal.

Pestana Miramar Garden & Ocean

Pestana Miramar Garden & Ocean er et stilfuldt hotel med smuk udsigt over bjergene, havet og havnen i Funchal. Hotellet har flere restauranter og barer samt faciliteter, der deles med søsterhotellet Pestana Village Garden. Her er fokus på smagen og kvaliteten af maden, og du spiser godt under dit ophold her. Tag en forfriskende gåtur til Funchal og til Lidos havbassiner og derefter måske en svømmetur i den opvarmede indendørs pool?