NEXT by Savoy Signature

NEXT by Savoy Signature er hotellet for dem, der ønsker det hele - fra moderne teknologi, hvor det meste styres via en app, til stilfuld og komfortabel indkvartering med trendy indretning og to dejlige pools at hænge ud ved, hvoraf den ene er på hotellets tag med en vidunderlig udsigt over havet og byen. Hotellet ligger lige uden for centrum af Funchal, og de lokale barer og underholdning er en kort taxatur eller gåtur væk.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. Dobbeltværelser for 1-2 personer. Suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

6,5 ud af 10
Baseret på 2 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 1,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

NEXT by Savoy Signature tilbyder to poolområder, et stort poolområde nede ved havet med saltvandspool og et poolområde med tagterrasse og bar kun for voksne. Solstole og parasoller samt pool- og badehåndklæder mod depositum. Vil du bade i havet, kan du svømme fra anløbsbroen med en stige ned i vandet. Fra hotelbygningen kan du nå poolområdet og havet via en gangbro.

I restauranten Meet Network Lounge kan du spise fra en lækker morgenmadsbuffet. I hotellets Recharge Bar & Restaurant serveres brunch, frokost og middag fra menuen. Retterne er inspireret af lyset og smagen på øen Hawaii med elementer af det lokale køkken. Her kan du også få en drink med rom og forskellige frugtbunde, og i weekenden spiller en DJ dejlig musik om aftenen.

Hotellet er indrettet til afslapning i behagelige omgivelser. Du træner i fitnessrummet og derefter kan du slappe af i hotellets to saunaer, en tør-sauna og en dampsauna. Der er også yoga- og yogamåtter. Spa-behandlinger mod betaling. Aktiviteter og underholdning nogle dage og aftener om ugen.

Gratis wifi på hele hotellet. Trapper og niveauforskelle på hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Julemiddag (24/12)
  • Nytårsmiddag

Indgår for dobbeltværelser og suiter:

  • Morgenmadsbuffet

Der er ingen måltider der indgår i lejlighederne

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet (for gæster i lejligheder)
  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag fra menuen)

Morgenmaden indtages i Meet Network Lounge kl. 07.00-10.30 og i weekenden kl. 07.00-11.00. Middagen serveres i restauranten Recharge, kl.19.00-22.30. Hotellet anvender også Dine-around, hvilket betyder, at gæster med halvpension kan indtage deres middag på et af Savoy Signature-kædens øvrige hoteller og restauranter på Madeira, Savoy Palace, Royal Savoy, Gardens i Funchal og Saccharum og Caleta Beach i Caleta. Du vil derefter modtage en værdikupon på 13 euro, som du kan bruge som delbetaling på regningens samlede beløb.

Alle hoteller i Funchal

Do Centro

Do Centro er et enkelt hotel med central beliggenhed i Funchal. Hotellet er et godt valg, hvis du ønsker god beliggenhed frem for mange faciliteter. Herfra er du nær strandpromenaden, restauranter, shopping og byens grønne parker er hotellet et perfekt udgangspunkt for egne oplevelser på Madeira.

Dorisol Buganvilia

Dorisol Buganvilia har lejligheder med en førsteklasses beliggenhed i Lido-distriktet i Funchal på Madeira. Dorisol Buganvilia deler faciliteter med søsterhotellerne Mimosa og Estrelicia, hvilket giver et stort hotelområde med mange faciliteter.

Sentido Galosol

Velkommen til Sentido Galosol på naturskønne Madeira! Her venter alt fra afslapning i form af svømning i poolen og restaurantbesøg, til feriepuls i hotellets sportscenter og naturskønne levadavandringer. Sentido Galosol skåner miljøet og er 100 % selvforsynende med energi. Nyd smukke dage på Sentido Galosol og udforsk det bedste Madeira har at byde på.

Windsor

På Hotel Windsor bor du i hjertet af den gamle by med alle Funchals seværdigheder udenfor døren. Hvis du vil køles lidt ned efter dagens oplevelser, findes der en pool på tagterrassen, hvor du også kan nyde en fantastisk udsigt over byen.

Caju Le Petit Hotel

Caju Le Petit Hotel, et af vores udvalgte Apollo Mondo One of a Kind-hoteller, er som en lille perle i hjertet af Funchal. Det er et unikt hotel med en lang historie og her mødes du af en fin blanding af industrielt design og meget gamle detaljer. Hotellet er unikt – det er stilfuldt, moderne og med mange bevarede detaljer.

Castanheiro Boutique Hotel

Castanheiro Boutique Hotel er beliggende i hjertet af Funchal, tæt på alle byens seværdigheder. Hotellet er et flot designet boutiquehotel med en udendørs pool og en skøn spa.

Suite Hotel Eden Mar

Suite Hotel Eden Mar er et dejligt og populært hotel i Lido-området, lige uden for Funchal. Her har du adgang til flere pools, opvarmede indendørs pools, restauranter og barer samt en dejlig have. Lidos havpools ligger bare 100 meter fra hotellet.

Porto Santa Maria

Porto Santa Maria er et hotel på første parket ud mod havet i Funchal. Fra hotellet kan man se havnen, og det er fantastisk at se, når de store krydstogtskibe lægger til. Der er en udendørs pool, en restaurant og en spa med en opvarmet indendørs pool - alt hvad du behøver til en afslappende ferie! Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år.

Porto Mare

Porto Mare er et populært hotel, hvor hele familien trives! Du bor i rummelige dobbeltværelser og en stor morgenmadsbuffet er inkluderet. Der er også en fantastisk have med magisk blomsterpragt, pools og flere restauranter, der serverer god og veltilberedt mad. I hotellets spa kan du forkæle dig selv med et øjebliks fuldstændig afslapning.

Melia Madeira Mare

Hotel Melia Madeira Mare tilbyder sine gæster en storslået panoramaudsigt over havet. Både dobbeltværelserne og suiterne er moderne med alle de nødvendige faciliteter til velfortjent rekreation. Tag et besøg i den fine spa, med massage, hydroterapi, floating og meget mere.

VIDAMAR Resorts Madeira - vinter

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira - fra infinity-pools såvel som fra hele hotelområdet kan du nyde en fantastisk havudsigt! Her tilbydes mange sportsaktiviteter, og du kan nemt kombinere vandringer og sjove holdtræninger med afslapning i solstolen eller i den eksklusive spa.

Baía Azul

Baía Azul er smukt beliggende med en fantastisk udsigt over havet og Funchal. Svøm i hotellets pool eller i Atlanterhavets salte bølger i havbassinerne Lido eller Ponta Garda. Du kan også slappe af i hotellets dejlige indendørs pool og i hotellets spa og fitnessrum. Hvis du vil nyde en smuk udsigt, musik og drinks, skal du gå op på hotellets sjette etage til Sun Deck Bar & Lounge.

The Cliff Bay

The Cliff Bay er et eksklusivt hotel med det bedste af alt. Her kan du spise godt i alle hotellets restauranter og en af dem har to stjerner i Michelin Guiden. Smukke pools, en luksuriøs spa og den dejlige have med en magisk udsigt over havet og Funchal tilføjer guld til livet. Velkommen til The Cliff Bay, en eksklusiv ferieoplevelse ud over det sædvanlige.

Pestana Village Garden

Pestana Village Garden er et roligt og afslappende hotel med en dejlig og frodig have, dejligt poolområde og flere restauranter. Slap af med en bog i skyggen, træn i hotellets fitnessrum, svøm i den indendørs pool og tag en dejlig gåtur gennem en park ind til Funchal.

Sentido Galomar

Det smukke voksenhotel Sentido Galomar er beliggende på toppen af en klippe i byen Caniço do Baixo ca. 10 km udenfor Funchal. I byen er der et begrænset udbud af restauranter og barer, men det er let at tage lokalbussen til Funchal. Hotellet er tilpasset omgivelserne med blandt andet et unikt havbad, Lido Galomar, med stiger direkte ned i havet. Hotellet har også to saltvandspools. Hotel Sentido Galomar værner om miljøet og er 100% selvforsynende med energi. Hotellet er for gæster over 16 år.

Alto Lido

Alto Lido er et klassisk hotel med stilfuld og moderne indretning. Hotellet ligger perfekt i Lido-området med både pool og børnebassin med en fantastisk udsigt over havet og du kan også nyde udsigten fra værelset. Gåafstand til flere havbassiner, som Madeira er berømt for. Der er også en dejlig spa til de dage, hvor du har lyst til at forkæle dig selv for en stund.

Pestana Royal All Inclusive Ocean & Spa Resort

Pestana Royal All Inclusive Ocean & Spa Resort er et fint og stilfuldt hotel med en smuk beliggenhed og en pragtfuld udsigt over havet og bjergene som baggrund. Her er poolområde og indendørs er der opvarmet pool. All Inclusive er inkluderet, og du kan nyde god mad på flere restauranter. Pestana Royal ligger lige uden for Lido-området, vest for øens hovedstad, Funchal.

Pestana Miramar Garden & Ocean

Pestana Miramar Garden & Ocean er et stilfuldt hotel med smuk udsigt over bjergene, havet og havnen i Funchal. Hotellet har flere restauranter og barer samt faciliteter, der deles med søsterhotellet Pestana Village Garden. Her er fokus på smagen og kvaliteten af maden, og du spiser godt under dit ophold her. Tag en forfriskende gåtur til Funchal og til Lidos havbassiner og derefter måske en svømmetur i den opvarmede indendørs pool?

Savoy Palace

Savoy Palace er det eneste hotel på Madeira, der er medlem af The Leading Hotels of the World. Sådan kan du regne med god service, kvalitet og luksus! Hotellet har et lækkert poolområde med flere pools, et bredt udvalg af restauranter og en spa med indendørs pool til en afslappende ferie. På hotellets tag er der en bar og restaurant samt en infinity-pool, der byder på en smuk udsigt over Funchal og havet. Start dagen med en lækker morgenmad, træn i fitnessrummet, svøm fra en anløbsbro under hotellet eller tag en dukkert i havbassinerne ved Lido havbad.

The Residence Porto Mare

Residence Porto Mare er lejlighedsdelen i det populære Vila Porto Mare Resort. Her finder du skønne lejligheder med egen forplejning i et resort, der tilbyder flere restauranter og barer samt en spa, flere pools og en fantastisk beliggenhed nær havet og Lidos havvandspools. Funchals charmerende historiske bydel ligger ca. 2,5 km væk og er et besøg værd!

The Views Oasis

Views Oasis har en vidunderlig beliggenhed, et stenkast fra strandpromenaden i den rolige fiskerby Caniço de Baixo, øst for øens hovedstad Funchal, som man kan komme til med hotelbussen. Hotellet har et afslappende poolområde med en stor pool og en pool til de små. Nyd den indendørs pool i hotellets spa og den gode mad i restauranterne. Hvis du er på udkig efter en fredelig ferie i smukke omgivelser, er dette hotellet for dig!

Jardins D'Ajuda

Jardins D'Ajuda ligger i udkanten af Lido, lige vest for Funchal på Madeira. Her kan du nyde dejlige dage ved poolen, i den dejlige opvarmede indendørs pool eller i en af havpoolene. Hotellet ligger perfekt til at udforske omgivelserne, og gåturen ind til Funchal byder på smukke udsigter over havet, dejlige parker og et stop på en café. For en behagelig ferie kan du tilkøbe halvpension.

Riu Madeira

Riu Madeira ligger mellem havet og de smukke bjerge, ca. 2 km fra landsbyen Caniço på Madeiras sydøstlige kyst. Her kan du slappe af i naturskønne omgivelser og nyde god mad, spille tennis, besøge fitnessrummet eller svømme i en af poolerne. All Inclusive indgår, men tøv ikke med at tage hotelbussen ind til Funchal for at opleve menneskemylderet og måske prøve en lokal specialitet på en af byens restauranter.