Melia Madeira Mare

  • • Dejligt spaområde
  • • Panoramaudsigt over havet
  • • Spaafdeling

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Skønne Melia Madeira Mare byder sine gæster på en smuk panoramaudsigt over havet. Den lækre spaafdeling er kronen på juvelen, og her kan du nyde massage, hydroterapi, floating og meget mere. Værelserne er, ligesom indretningen, moderne, og rundt om hjørnet ligger der restauranter og caféer i Lido-området.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer. Suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dejlig beliggenhed, både i forhold til solbadning, havet, indkøbsmuligheder og offentlig transport.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Populære Melia Madeira Mare ligger nær strandpromenaden i Funchal og har en vidunderlig udsigt over Atlanterhavet. Ved det fine poolområde er der separat børnepool og gratis jacuzzi. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller. Pool-/snackbar med enkle måltider og snacks.

På hotellet er der to restauranter; Mare Nostrum med både buffet og a la carte (afhængigt af antal gæster på hotellet) og Il Massimo, som serverer lokale retter fra Madeira. Du finder også Luna Bar. Underholdning og livemusik. Billard mod betaling.

Gratis fitness-faciliteter. Spaafdeling med opvarmet pool. Forskellige behandlinger (mod betaling) såsom hydroterapi, floating og massage. Her er også hamam, sauna og frisør mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Lokaltrafik. Mulighed for parkering, dog et begrænset antal pladser.

Fra hotellet er der kun kort afstand til forlystelsesudbuddet i Lido. Du kan også tage ind til Funchal med mange restauranter og charmerende kvarterer ca. 2,5 km fra hotellet.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Julemiddag (24/12) og nytårsmiddag. Halvpension mod tillæg.

Under jule- og nytårsmiddag er nobel påklædning påkrævet.

Vær opmærksom på

I vintersæsonen 2019/20 kan man booke dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.