Sentido Galomar

  • For voksne over 18 år
  • Skøn beliggenhed
  • Lige ved havet

Det smukke voksenhotel Sentido Galomar er beliggende på toppen af en klippe i byen Caniço do Baixo ca. 10 km udenfor Funchal. I byen er der et begrænset udbud af restauranter og barer, men det er let at tage lokalbussen til Funchal. Hotellet er tilpasset omgivelserne med blandt andet et unikt havbad, Lido Galomar, med stiger direkte ned i havet. Hotel Sentido Galomar værner om miljøet og er 100% selvforsynende med energi.


Værelsestyper

Dobbeltværelser med havudsigt for 1-2 personer. Dobbeltværelser med haveudsigt for 1-2 personer. Dobbeltværelser med delvis havudsigt for 1-2 personer. Dobbeltværelser med direkte havudsigt for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 10 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Sentido Galomar er en del af resortet Galo Resort sammen med hotellet Galosol og Alpino Atlantico. Sentido Galomar er kun for gæster over 18 år, mens Galomar og Alpino Atlantico byder gæster i alle aldre velkommen. Gæster på Sentido Galomar kan benytte et udvalg af faciliteter på de andre hoteller.

Svømning og snorkling
I Galo Resort er der to havvandspools, hvor den ene har en børnesektion. Der er solstole og parasoller på terrasserne på klipperne ved poolområdet, og der tilbydes håndklædeservice. Den ene havvandspool ligger ved det unikke havbad Lido Galomar, der har stiger ned i havet. Ved poolområdet er der en strandbar og en poolbar. Fra hotellets dykkercenter Manta Diving har du direkte adgang til Garajau-naturreservatet, og ved dykkecentret er der mulighed for snorkling, SUP og kajaksejlads. Havbadet er også åbent for offentligheden mod betaling.

Restauranter og barer
På Hotel Sentido Galomar har du adgang til flere restauranter og barer på ferieområdet Galo Resort, såsom den fælles buffetrestaurant Ondamar (uden aldersgrænse) og pizzeriaet Galosol. Ved Lido Galomar ligger a la carte-restauranten Atlantis med en smuk udsigt over havet samt Capoeira Lounge, der serverer vin, drinks, snacks og italiensk is. På morgenmadsterrassen er der også en poolbar.

Træning og velvære
Benyt det veludstyrede sportscenter Galo Active, hvor både hotellets gæster og de lokale selv nyder at træne. Her er et godt fitnessrum med styrke-maskiner, cardio-maskiner, frivægte og holdtræning som body oumo og spinning. Der er også tre squashbaner på hotelområdet. Bordtennis og basketball. Gratis indendørs pool, hvor der somme tider er vandgymnastik. Der er også en jacuzzi, flere forskellige typer sauna og tyrkisk bad. For yderligere afslapning kan du nyde ashoka-spa og aktiviteter som ayurveda. Spa-afdelingen er kun for voksne gæster.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension eller halvpenion inkl. drikkevarer kan tilkøbes. Ved halvpension inkl. drikkevarer indgår vand samt to glas vin, øl eller sodavand pr. person under middagen.

Værd at vide

  • På hotellet skal der betales en miljøskat på 5 EUR pr. ophold. Skatten betales direkte til hotellet.
  • Sentido Galomar værner om miljøet og er 100% selvforsynene i energi. Gæsterne kan også følge sit eget forbrug af el og vand på værelset.
  • Afstand til centrum er Funchal, ca. 10 km.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder