Pestana Alvor South Beach

Pestana Alvor South Beach er et flot hotel direkte ud til den fine sandstrand Praia dos Três Irmão og en kort gåtur fra centrum af Alvor. Her føles det næsten som at være på South Beach i Miami, Florida. Stort poolområde og værelser i moderne design med små farverige elementer. Her kan du tage morgenturen langs stranden eller træne i hotellets udendørs fitness.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2 personer. Superior-værelser for 1-2 personer. 2-værelses suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pestana Alvor South Beach er et moderne hotel i stilfuldt design direkte på stranden i Alvor. Her kan du slappe af i en behagelig solstol ved det store poolområde, træne og spise godt i restauranten.

Det fine poolområde med høje og stolte palmer har tre pools og en separat børnepool. Gratis solstole, balinesiske solsenge, parasoller og poolhåndklæder. Poolbar. Fra poolområdet kan du gå direkte ned til havet og tage et par skridt i sandet eller langs promenaden.

Hotellet tilbyder to kombinerede restauranter/barer, hvoraf Sea Deck Restaurant har en fantastisk udsigt over havet. Morgenmaden serveres i Sunset Bar, hvor du også kan nyde lettere anretninger og frokostretter. I Sea Deck kan du både spise frokost og aftensmad, bordreservation er påkrævet til middag. I lavsæsonen eller ved lav belægning kan hotellet servere valgfrie retter fra en menu i stedet for buffet.

I hotellets spa kan du nyde forskellige skønhedsbehandlinger og massage. Fitness på hotellet foregår udendørs.

Gratis wifi overalt på hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet.

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag).

Middag i halvpensionen er et måltid i enhver à la carte-restaurant på Pestana Alvor South Beach, på søsterhotellet Pestana Alvor Praia eller på nabohotellet Dom João II. Du modtager en voucher på 17,50 EUR/dag, som er gyldig som delbetaling i restauranten. Bordreservation påkrævet.

Alle hoteller i Alvar & Portimao

AlvorMar

AlvorMar er et moderne og flot designet lejlighedshotel i de roligere dele af den lille fiskerby Alvor. Her kan du gå på smalle gader og finde restauranter og barer. Den dejlige strand ligger inden for nem gåafstand.

Pestana Dom João II

Pestana Dom João II er et familievenligt hotel nær den fine strand Praia dos Três Irmão. Hotellet har et stort poolområde med en separat børnepool, græsplæne til leg og en spa til afslapning. Promenaden er velegnet til powerwalks, romantiske solnedgange og lange gåture for at opdage uberørte strande, flodmundinger og vådområder.