En aktiv ferie på Zakynthos

Vil du træne, når du er på ferie på Zakynthos? Eller ønsker du en afslappende spabehandling? Her har vi samlet vores tips til en mere aktiv ferie på Zakynthos.

Tennis

Kan du lide at spille tennis på ferien? På flere af strandene på Zakynthos er der tennisbaner, så tag træningstøj med, og udfordr dine medrejsende i en kamp.

Minigolf

Vil du have lidt afveksling til strandlivet, er minigolf den perfekte aktivitet. Ved hovedgaden i Argassi findes den meget fine bane Fantasy, hvor både store og små kan have det sjovt. I Tsilivi findes også en sjov minigolfbane. Tlf.: +30 269 502 4596.

Fitness-faciliteter i topklasse

I udkanten af Zakynthos by ligger Athlokinisi, som er et fitnesscenter i topklasse. Her kan du, som elsker at træne, få en masse feriemotion. Der tilbydes også mange forskellige træningspas alt lige fra spinning til kickboxing. Tlf.: +30 269 504 8877.

Snorkling og dykning med Eurodivers

Vil du besøge Keri-grotten eller en ø, men ikke leje din egen båd? Så kan vi anbefale snorkel- og dykkerudflugter arrangeret af Eurodivers. Eurodivers, der ejes og drives af den svensk-græske Vaijo, ligger på den smukke strand Laganas og på Tsilivis hovedgade. Under udflugten kommer du til at dykke inde i grotterne og snorkle blandt farverige fisk. Du kan også benytte lejligheden til at tage et dykkercertifikat fra Eurodivers. Tlf.: +30 269 502 9581.

Luksuriøse spabehandlinger

Hvis du vil slappe af og nyde ferien ekstra meget, er et besøg på Lesante Hotel & Spa i Tsilivi at foretrække. Spaen er både luksuriøs og moderne, og her er flere vidunderlige behandlinger i et fantastisk behageligt miljø. Udover massage er der tyrkisk bad, voksning, manicure og et stort udvalg af vidunderlige spabehandlinger. Book en eller flere timer, og nyd velfortjent luksus. Tlf.: +30 269 504 1330.

Book en rejse til Zakynthos